Jeg ligger for øyeblikket i verdens rareste stilling i sofaen, og det er da jeg skjønner at jeg over hode ikke kan være normal som kan starte å blogge i denne stillingen. 

Denne dagen har vært ganske irriterende forferdelig. Helt siden jeg stod opp 07:36,  og til jeg kom hjem og sov vekk dagen(det jeg som oftest liker best å gjøre), til nå. jeg våknet for en time siden, noe sånt, og siden har jeg bare ligget i denne rare stillingen og scrollet på facebook, ting som jeg allerede har sett fire ganger idag. Finner fortsatt ikke noe av det interessant i det hele tatt enda.

Jeg har begynt å merke hvor mye folk forandrer seg med tiden som går. "Damn, jenten er treg" tenker du vel, og ja det kan jo stemme.  Møter tidligere bestevenner og ellers andre tidligere gode venner på bussen, og vi begge later som vi ikke ser hverandre. Vi begge glor så mye ut vinduet vi kan, i frykt for å få øyekontakt, slik at det ser ut som vi begge er i ferd med å knekke nakken. Livet er flott slik, er det ikke? Nei, det er jo ikke det. Jeg vet ikke hva som skjer inni hodene deres, men jeg vet selv at jeg finner det trist. Når du husker tilbake på de flotte minnene dere hadde sammen, er det trist. Samtidig, når du husker tilbake på hvor bitch hun der jenten egentlig var, så er det faktisk greit. Du innser og dermed at du egentlig ikke har mistet noe vennskap i det hele tatt, for det var aldri noe der. 

Jeg kan vedde mye på at jeg har fått en del stygge blikk slengt på meg når jeg har gått av  busser med tidligere bekjente på. Men hey, fuck what they think. 

 


Slike bilder som dette her, holder meg levende. 


Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!
Nå er jeg endelig tilbake, og skal begynne å blogge fullt igjen. Beklager beklager beklager!! Ikke vet jeg hvor lenge jeg har vært borte fra denne bloggen, men setter ihvertfall en stopper for fraværet mitt NÅ.

Det har vært mange av dere som har sagt til meg at "hey, blogging er ikke så vanskelig, hva venter du på?" og prøvd å gi meg tips til ting jeg kan blogge om osv. Men det er egentlig ikke det som har vært problemet. Det tar ikke så lang tid, men du må gidde det og. Er ikke bare å poste et bilde og skrive litt tekst å si hade. Bildene skal være fine, tatt med speilrefleks, og redigeres skal de også. Men jeg liker å blogge, syntes det er kjekt. Elsker jo å redigere og ta bilder også, så det er jo ikke sånn at jeg blir "tvinget" til noe jeg IKKE liker. Men nok om det. Jeg er ihvertfall meget glad for å ha oppnådd brae karakterer og ikke minst så er jeg ferdig med eksamen nå. Så nå har jeg massevis av energi og tid til å bloggge igjen, og det vil merkes. Lover også å ikke bare poste bilder av kvister og sånne kjedelige ting som dere "elsker". Vi snakkes IKVELD ;)ge bed
Hallo og gratulerer med overstått allesammen!

Ja jeg vet det er en smule sent å skrive det til dere nå, har vært igjen igjen veldig lenge vekke fra bloggen. Men jeg tenker at jeg kanskje bare skal ta en pause, jeg vet ikke. Om ikke jeg blogger imorgen, så har jeg definitivt tatt meg en pause, bare så det er sagt. Nå ser jeg egentlig frem til å ligge meg til å sove. Nok en dag er jeg drit trøtt, og forstår ikke hvorfor.

Dagene går overraskende fort, å nå mine damer og herrer, er det ikke lenge til Diana kommer hjem! Det er heller ikke lenge til jeg skal ha matteeksamen, guuud. sa jeg det forresten? at jeg kom opp i matte? Vel, nå vet dere det. Jeg er ikke annet en overlykkelig for det, for matte er jo først og fremst ett av mine favorittfag, og jeg er vel den typen som hater oppgaver der man kan få forskjellige svar, og må drøfte. Liker mer oppgaver som gir enten et korrekt eller galt svar. Slik er jeg vel som person og. Hater når jeg spør folk om noe, så driver de å skal fortelle en hel syk stor historie før de kommer til poenget. Kan hende jeg hater slike type folk fordi jeg er sånn selv kanskje? 

Ellers skal jeg nok få postet bilder fra både 17.mai og andre dager. Årets 17.mai var dritt, dagen før derimot var grådig bra! Da ønsker jeg dere en fin natt videre, vi snakkes forhåpentligvis imorgen da!
 
 

Hei dere.

Jeg har vel ingen skikkelig ide om hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg velger ihvertfall å stille meg selv 30 spørsmål, selvom jeg vet at dere ikke kommer til å gidde å lese alt. Muligens kommer noen snille sjeler av dere til å bestemme dere for å lese, nettopp pga sist setning, men tro meg folkens. Dere kommer til å gå videre på neste nettside etter å ha lest de tre første spørsmålene.
Tingen er vel egnetlig bare det at jeg gidder ikke lese biologi nå.. derfor. 

1. Hvor gammel er du om fem år?
Hmm.. matte, matte, matte..... er vell 46 tror jeg?? eja.
 

2. Hvem var du minst med i to timer idag?
Jeg var en stund på bikbok. Kunne jo ikke gå glipp av 50% på hele butikken. Uansett, av folk var jeg med en russegjeng. 
 

3. Hvor høy er du?
163,5 cm for å være damn nøyaktig

4. Hva var den forrige filmen du så?
Forrige film var Pineapple Express, og det var det forrige gang før der igjen og der igjen. Må nok være fav filmen min! Beste weed filmen som noen gang kom ut!
 

5. Hvem ringte du sist?
Pappa. Han sa hva jeg måtte handle på butikken. 

6. Hvem ringte deg sist?
Det var nok anders igår tror jeg..

7. når så du mammaen din sist?
Hm.. det var vel noe i forrige uke tror jeg..eller forrige helg
 

8. Hvilke farge har du på øynene
Hva syntes dere da? brune? grønne? svarte, som alle sier?

12. når våkna du i dag?
Våknet av en gal kjerring som bor i den andre blokken ved siden av den blokken pappa bor i. Seriøst, mener folk nå til dags blir bare galere og galere. Det er en dame oppi .. tja ca 40-50 årene som sitter på altanen og maler, samtidig som hun hører på all slags musikk. Skrillex, pillex, jason derulo, pelulo, alt. Våknet av henne idag(og) ca klokken 12.30..
 

13.Hva er din favoritt sang?
HEHE:
unchained melody
born to die - Lana del rey
In my heart - moby
Good vibrations - the beach boys
houdini - foster the people
Somebody that i used to know - gotye
Im on fire - bruice springsteen
knock knock - mac miller
At last - etta james
unforgettable - nat king cole

14. kva er din favorittplass?
Victoria station i london. en stor stasjon, stappet av all slags folk. Digger det.
15. Hvilke plass liker du minst?
Skolebenken
 

16. hvar tror du at du er om ti år?
Enten er jeg en ivrig lektor i fysikk og biologi, eller er jeg noe innenfor politikk og fikser norge litte granne og redder livet til mange, mange barn. Kan godt hende jeg blir en skuespiller, men da skal jeg være svært heldig. Hvis ikke passer jeg på løver i Afrika, da :3

17. hva skremte deg mest om natta som liten?
Jeg var livredd huldra..
 

18. Hva gidde deg latterkrampe sist?
haha.. åårh gud. Jeg ler forferdelig mange ganger for dagen når jeg er ute, så er litt umulig å si hva jeg lo mest av. Men igår da jeg var med noen venner av meg som er russ, haha.. ja. da lo jeg godt. Russ er vittig, gidder ikke forklare.

19. hvor stor er sengen din?
Like stor som de på Ikea duvet
 

20. har du stasjonær eller bærbar datamaskin?
Jeg har da en macbook, oog en vanlig hp bærbar

21. sover du med eller uten klær?
Jeg hater å ha på meg masse klær til vanlig så.. Hver dag når jeg kommer hjem fra skolen tar jeg av meg klærene mine og skifter til en chilleshorts og en chille topp. Blir jeg kald, henter jeg dynen min inn i stuen og sovner. En vanlig hverdag for meg det der.

22. Hvor mange puter sover du med?
Puter er dritt. Jeg vil alltid ha en pute til å begynne med nå jeg skal legge meg, men på ett tidspunkt på natten våkner jeg av at jeg har lyst å knivstikke den fordi den er bare i veien. Har ofte måtte brukt mye kraft til å hive dem ut av sengen... 

23. Hvor mange land har du bodd i?
London, paris, california, florida, sverige, dubai, india, afrika.. oia du mener "bor i"? non.  

24. liker du å kose?
Hvem lagde disse spørsmålene? 

25. Er du et avhengighetsmenneske?
Nei, kun tapere er det. Jeg er perser, vi taper ikke.

26. Kjenner du noen som har samme bursdagsdato som deg?
Hadde jeg funnet en person som hadde samme dato som meg, kunne vi grinet i lag. Men jeg kjenner en som har bursdag dagen etter, 29.12, hun heter karen, og er en av de sykeste childene jeg kjenner.

27. vil du ha barn?
Har allerede en del children jeg? 

28. kan du noen andre språk enn norsk?
Jen kan engelsk bra nok, spansk? taco paco.. så kan jeg litte minipini farsi da. Selvfølgelig vet ikke dere hva det er, det er altså persisk. Eller "iransk" som dere amatører kaller det. salam salam(hei hei). 

29.Hvem er den morsommaste personen du kjenner?
Hunden min, han slår alle med de lydene han kan lage.

30. Når var du i kirken sist?
FÅKK RELIGION!peace out. 

 


Herlig med lysere dager nå etter vi skrudde klokken. Personlig hater jeg egentlig når vi skal gjøre det, blir alltid så forvirret, bare.

Jeg er grådig trøtt idag. La meg tidlig igår, men sovnet likevell med engang jeg kom hjem fra skolen idag, til klokken halv ni på kvelden. Fortsatt trøtt. Ellers er det aaaaltfor mye drit på skolen nå. Jaja, gjelder bare å gi en siste innsats før påskeferien i guess.. Ellers ser jeg på rocky på nrk3 samtidig som jeg gjør littegranne lekser. Jeg kjenner også at jeg begynner å bli syk. Halsen og hode verker, og nesen blit bare tettere og tettere.. Fint. Veldig fint. Er bare perfekt at jeg skal bli syk når påskeferien begynner, er det ikke?

Vi snakkes folkens, ha en fin kveld videre. 
 Ah.. gidd jeg, eller?

Hva skjer folkens? Alt bra, alt fint? Vel med meg kan du vel si at det går ok. Vet ikke hva som er feil, men noe er det ihvertfall. Akkurat som noe mangler, men vet ikke hva. Det kan vel sammenlignes litt med den der følelsen når du går hjemme ifra, og undrer deg over om du har glemt noe eller ikke. Har den følelsen ca hver dag. Hele tiden. Skjekker alltid at jeg har mobilen, bankkortet, nøklene og alt det andre som er nødvendig for at jeg skal overleve. Og til dere som ikke forstår en dritt en hva jeg snakker om - det er greit, skjønner ikke så mye jeg heller....

Neida, hva er det jeg klager over! Har egentlig ingenting å klage over i det hele tatt med tanke på hva de rundt meg går igjennom. Så istede med å møte skolen med et stygt, trøtt morgenfjes imorgen for ... ingenting? skal jeg heller gjøre som jeg vanligvis gjør, å smile! Funker fett! :-D

 

Ellers kan jeg si at jeg holder på å dø av trøtthet. Legger meg rundt ellevetiden men er skulle nesten tro jeg bare sov to timer pr natt. Nå skal jeg også chille litt til på facebook, før jeg finner sengen. Snakkes :* 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits