DIP DYE

Jeg har så utrolig lyst å gjøre noe fett med håret mitt for tiden, må si jeg er skikkelig lei av den samme frisyren hele tiden. Men når jeg sier til noen folk at jeg vil klippe meg, får jeg høre at jeg er dum om jeg gjør det.. Mens andre sier at jeg kan fint klippe meg. Og jeg er slik at.. skal jeg først klippe meg, vil jeg gjøre det skikkelig, ikke bare noe små stussing!

Jeg syntes det er fint med virkelig mørk farge i håret, slik som Kim Kardashian og Selena gomez. Mange av vennene mine sier jo fortsatt at jeg har svart hår, men det kan jeg love dere at jeg virkelig ikke har. 

En annen ting jeg har tenkt litt på er denne dip dye trenden. Noen av dere vil nok påstå at jeg er sen men hallo. Jeg gjør det jeg selv liker. Er det fint eller ikke? På noen ser jo det nesten ut som de bare har en stygg ettervekst, mens på andre ser det så fint ut syntes jeg. Har lyst å prøve det ut, men da må det bli i en farge, helst rosa eller lilla. Kanskje mørkerosa hadde vært fint? Eller?


DIP DYE - HOT OR NOT?

 

 


Favorittene mine dette her. lukter så forferdelig godt!! 

De heter: 
1. Dior - Hypnotic poison
2. Boss - Summer
3. Chanel - Chance


Idag dro jeg innom min fremtidlige jobb og fikk vite at jeg begynner i juli! Det ser jeg frem til! skulle gjerne jobbet mer enn hva avtalen min sier, men jaja. Bedre enn ingenting, og jeg er vel egentlig bare glad for at jeg i det hele tatt har fått sommerjobb på denne tiden. Tror jeg vil kose meg der faktisk, folkene virker veldig imøtekommende og hyggelige!
Det eneste som er kanskje litt dumt med jobben er at jeg er ikke kjent i det området i det hele tatt! men det er jo ikke "jobben" sin feil, så teit sagt i grunn.. Skulle ta bussen hjem idag, og havnet oppå en topp ett eller annet sted.. Det søg. Så jeg måtte vente der, og ta bussen ned, for å så ta enda en buss.. Blir helt forvirret jeg.

Nei nå skal jeg ta å stelle meg littegranne. skal i en politisk debatt idag! Det blir gøy! merkelig nok er jeg interessert i politikk, hvem skulle tro det? Syntes det er svært viktig, både for meg og for andre. Det handler jo om hva som skjer nå, og ikke minst for fremtiden vår! VIKTIG!
Nei nå.. Vi snakkes folkens! 

 

Skikkelig kul, fresh farge dette her. Var veldig usikker på om jeg likte den eller ikke? Er veldig rar med det første, men kul med det andre kanskje ;-)) Er ikke min da, er søsteren min sin, men syntes den er så spesiell, så det var vel derfor jeg valgte å poste den her.

Nei nå må jeg legge meg, jeg skal opp imorgen, og innom min fremtidlige jobb å få fikset noe greier. Det har jeg ikke sagt forresten! Jeg har fått meg jobb hos røde kors! Er kjempe glad for at jeg fikk jobb der! ENDELIG en bra jobb! Jeg skal jobbe litt forskjellige tider i sommerferien, vet ikke eksakt dato for å si det slik. Vet bare at jeg skal begynne med opplæring den 27.juni, som slett ikke er så veldig lenge til! 
dette ser jeg frem til! Vi snakkes imorgen, folkens!
MAC LIPSTICKS, Y U SO PRETTY?

Var forleden i mac sin butikk i kløverhuset her i bergen på utkikk etter den perfekte leppestiften. Ba hun som jobbet der hjelpe meg finne en som passet meg, kun på grunn av at jeg klarte ikke bestemme meg. Vi stod sikkert i en time og prøvde i strekk, tuller ikke! Endte ihvertfall opp med creme d'cup om det var det den het. Noe i nude-duren. Gotta love. 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits