er den ikke perfekt?

Er det noe jeg har sett på lenge, så er det denne klokken. Etter min meningen er det den perfekte klokken! Den er så enkel, men samtidig så vakker. 
Det eneste jeg lurer på er om den er finest i brun eller svart. Tror jeg velger svart.. Passer til mer tror jeg. Men hey? hva med å bare gi meg begge da?

Vi snakkes!
Salam!

Hva skjer folkens? Vet dere, det å ha sommerferie nå er helt fantastisk! Vi hadde vår siste skoledag igår, hvor vi skulle samles i en park å kose oss. Jeg klarte jo selvfølgelig å forsove meg, siste skole dag. Er det mulig.. Det er jo egentlig bare prikken over i'en for mine forsentkomminger i år, egentlig. Herregud. Jeg visste at hvis jeg dro på skolen på det tidspunktet, kom jeg til å bare få vært sånn 10 min med dem, men så tenkte jeg at på den andre siden hadde det kanskje vært kjekt å se dem en siste gang før sommerferien! Da jeg kom, møter jeg på sånne irriterende interne vitser, som ikke engang er morsomme lengre.  Det var veldig, veldig irriterende. Og selvfølgelig kommentarene "Du vet at du er forsent, sant?". 
You dont fucking say.

Så nei.. det var jo veldig kjekt. For øyeblikket sitter jeg ellers å klager på bloggen min, og hører på musikk. Nå skal jeg egentlig bare finne på noe som bruker mest mulig tid til klokken halv syv, for da drar jeg ut for å feire sommerferie! Vi snakkes imorgen herlige mennesker. Peace out.


Det gjør Nelly også! Ta dere en titt HER.

 

Syntes Jeffery skoene er noen kule saker, liker dem virkelig kjempe godt. Føler bare jeg kan bli en smule for høy med dem. Det er det ikke mange som kan forstå seg på, siden jeg er 1.64, noe sånt, men med noen sko som jeffery campbell kan jeg fort bli noe rundt 14 cm høyere! Jaja, hva skader det om jeg blir litt fjell iblant.. Likte veldig godt de siste i hvite, syntes de var fantastisk fine! De hadde gjort seg bra sammen med demin shorts og en brunt belte sammen med en fresh topp. ahh....

Neinei. Ellers sitter nå jeg her å glor. Jeg ble forresten intervjuet idag. Ble noen kleine stemninger for meg her og der hvor jeg blant annet måtte sitte å late som jeg så ut vinduet på bybanen og litt sånn.. Neida, var bare spennende og gøy, deet!! Ellers så jeg ut som ett ustelt troll, og troll er jo aldri stelt.. Så da kan vel dere prøve å forestille dere hvordan jeg så ut. haha.. :(


Intervjuet foregikk på bybanen av megafon forresten. Jeg ble stilt spørsmål angående narkomaner. Det var jo kjekt, siden jeg har ikke annet forhold til dem enn at jeg syntes det er vittig når folk parodierer dem. Neida, haha, jeg bare tuller.  Da skal jeg bare slappe litt til av før jeg gjør litt til lekser. Skal kanskje også dra for å se på et treningssenter idag faktisk! Snakkes!Du finner hele galleriet på vouge.com HER.

Slike ting som dette, street styre, inspirerer meg veldig. Og i tillegg er jo dette fra fashion week'er her og der, mest fra london fashion week, kanskje. Selvfølgelig er det alltid noe som jeg ikke liker, men alt i alt syntes jeg disse folkene er veldig flinke å kle seg og har en grådig, grådig, god fantasi. En ting er å sette sammen et antrekk, og finne ut hva som matcher og ikke matcher, mens en annen ting er å bruke fantasien å finne ut hva som hadde vært veldig awesome, og ikke bare følge trender hele tiden. Rett og slett! 
Heeeii!! åå marthina er så flink å blogge ååå!!!

Ironi i hverdagen.


Ellers da? jo, jeg sitter på badet og hører på musikk, siden det er nok det eneste stedet som er varmt her i huset. ooog så er jeg ganske unormal til tider for å ikke glemme det. Fy søren, kuldegrader? Kom dere vekk! Fysj og æsj, kan ikke bare noen bestille meg en sydentur akkurat nå? Det er nå det hadde passet meg uber fint at jeg bare fant ett sånt flaxlodd i lommen min, hvor det stod at jeg har vunnet en sydentur til hawai og date med johnny depp eller noe. I wish.

Jeg hadde faktisk skremmende lite å gjøre idag, så jeg la meg til å sove. Det var vel noe som: gcjvhk.jfjhgkbk-ngvhjb  -  SÅ deilig å sove idag. Såe.. Ja. Nok om den saken.
Siden søvnen ikke tok vekk nok kjedsomhet, tok jeg meg friheten til å se på fine ting og tang på kule nettbutikker. Til slutt klikket jeg meg innom H&M, og jaggu hadde de mye fint!

 

For å si det sånn. Jeg skal ta meg turen innom de fleste H&M butikkene imorgen.
Vi snakkes!
EDIT: åh gud som jeg hater blogg.no til tider! Her går jeg skriver ett helt innlegg, og så går jeg innpå bloggen og ser at ikke hele teksten jeg skrev kom med. fuuuuuuDenne vinterferien må være en av de sykeste vinterferiene noen sinne! jeg har aldri funnet på så mye tull og tøys på en vinterferie som denne! Awesome, just awesome.

Ellers ville jeg vare si til dere at Whitney port designer en ny kolleksjon for bikbok, og denne slippes ut i mai. Jeg vet ikke helt om jeg skal være glad for det eller ikke.. selvfølgelig blir jeg glad, det er jo alltid spennende, men jeg mener.. Hennes første kolleksjon var ikke så bra. Det var liksom ting jeg allerede hadde sett fra før. Forventet noe overraskende! Ikke det at jeg ikke likte det, har jo kjøpt plagg av henne, så. 

  


Vet at jeg har postet denne klokken mange, mange ganger før, men det er jo fordi jeg elsker den så høyt!!

Jeg går virkelig med den hver eneste dag! Null tull, tar den bare av når jeg skal dusje, og noen ganger når jeg sover. Ellers bor den på armen min! Idag har jeg en smule hangover fra igår, men må bare skjerpe meg fordi det skal bli noe spennende greier idag og - OG imorgen! sykt....

Vel, nå skal jeg rydde litt rundt, og stelle meg. Vi snakkes siden! 
fin, eller hva?

Dette er en gave fra min kjære søster, til meg. omg!!! ;)
Jeg elsker hvordan mønsteret tar meg med til en annen tidsperiode, men formen på den holder meg igjen i 2012! Denne er perfekt til både hverdags og i helger, og kan kombineres med det meste. Den er fra accezories, men tror den er utsolgt nå...Uansett, denne skal tas i bruk i helgen! ooo, cant wait!

For øyeblikket har jeg sittet å fått en god del inspirasjon til blogging. Jeg har lest mine venners blogger og funnet ut at når de er flink, vil jeg og være flink! Så nå fremover skal jeg blogge som en storm, se opp!

Her serverer jeg dere ett fint bilde av meg. Ha en fin kveld!

Har en venninne i kassen som visste meg denne kule siden hvor du kan kjøpe kjempe fete smykker, armbånd, og øredobber. Prisen er skyhøy, men det er lov å drømme..

 Tycks? kule hva? Syntes de selger veldig spesielle smykker spesielt. Har ikke sett noe slikt før. I tillegg så er det mange kjendiser som shopper her, kult, hva?

Nå skal jeg chille, snaakkes!


 
 

 

ah, bli ikke lei! Fine eller hva? Vet jeg har vist dem før menmen!!

Fremover skal jeg på mange gøye arrangementer! Ser virkelig frem til hver helg nå, åå herlig!

Jeg har egentlig altfor mye stress denne uken. Ligger så bak skjema som det går an å ligge akkurat nå på skolen, at jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. igår stresset jeg faktisk så mye at jeg begynte å få hodepine. True story!
Har altfor mye lekser å gjøre nå. Virkelig. I tillegg til at jeg har mye lekser, var internetten min nede igår, så fikk verken levert inn en viktig oppgave, eller gjort en annen .... Stress. 

skjønner så klart at dette her er ikke så særlig interessant for dere å lese om, men det var egentlig bare det jeg hadde å si idag. Jeg stresser, blogger lite.. sammenheng. 

Uansett. nå er det volleyball trening for meg, vi snakkes kjære folk!  
Hei!

Trenger litt hjelp av dere, kjære, flotte lesere, og kommentar-folk der ute nå!
Har vel fortalt noen av dere før at jeg skal ha en marc by marc jacobs klokke? Jeg har alltid vært så sikker på hvilken jeg skulle ha, til jeg fikk øye på andre herligheter inne på klokker.no idag. Hadde jeg vært en riking, skal jeg love dere at jeg hadde valgt dem alle tre! Men nei... klokkene koster noe rundt 2.500, bortsett fra den i midten, den mener jeg kostet 3400.... fin og dyr.


Her er altså dem det står mellom.

Så hvilken syntes DERE var finest, 1, 2, eller 3?
Please, leave a comment, dere vil ikke angre på det, hehe. 


Ellers kan jeg beskrive dagen min med tre ord: Sto opp, overlevde, blogget - de tre viktigste tingene å gjøre på en dag!
Hehe, Snakkes!!


Disse skoene på bildet over, fikk jeg i julepressang av en av mine næreste venner. Thanks! Elsket dem!

For øyeblikket prøver jeg å finne ut hvor jeg skal bli av denne lørdagskvelden. Først trodde jeg at jeg skulle på kino, så trodde jeg at jeg skulle sitte å gjøre lekser, og nå er det snakk om noe annet? baaahh, hater å være usikker.

 århh.. alt jeg vil ha.

Kjolen på det første bildet er fra nelly, kun 149,-. Jeg har lyst på den fordi jeg syntes dem er riktig fine å ha. Du kan bruke dem som kjoler, med å ha store tilbehør til, og du kan ha dem inni dressjakke.. alt du kan! Det dere ser under her har jeg også veldig lyst på. Spesielt skjortene fra Bikbok. Ringen er fin, og det er smykket også. Smykke er fint, men det er vell ikke akkurat slik jeg har lyst på. Det skulle bare representere ett stort smykke..


idag gikk dagen ganske fort, egentlig. Hadde fysikk i 6 timer, men det gikk overraskende fort. Jeg kom hjem, spiste middag og la meg for å sove. Våknet klokken halv ti. Siden det har jeg sett på tven og chillet max. Disse chilledagene er herlige, jeg liker dem. 

Skjer?
TAKK STORESØSTER!!!

Disse er altså nå mine! Jeg kommer sikkert til å bli rundt 180 høy når jeg går med de, og de stygge, ekle beina mine vil bli fine kun pga dem! Og jeg tuller ikke når jeg sier 180 høy, for.. se på dem da! Wææ, jeg er altfor lykkelig nå.
Åh, jeg er evig takknemmelig! Dere skal forresten få nye, og kanskje bedre bilder av skoene senere så klart. Dette bildet er det ikke jeg som har tatt, bare redigert litt.

Kommer til å bli en dritt uke fremover, alt for mye på skolen som vanlig. Har en muntlig høring i fysikk som jeg gleder meg veldig til på onsdag, og mange flere ting som jeg ikke KLARER å vente med å skrive. Hør ironien folkens. 
Nå skal jeg KANSKJE ta meg en powernapp, for jeg er helt utkjørt. Vi snakkes!

 


This is so nice.  Love
Virkelig er det fint å ha alle smykkene, ringene og armbåndende på ett sted, der de samtidig vises!


Idag skal det bli en artig dag. Jeg har volleyballtrening
, og trenger å skrive ferdig en hel fremføring på 15 min. Nå skal jeg se south park og kose meg med dagens første mat. Vi snakkes! 
Fant disse flotte bildene inne på vogue.com. Den nettsiden har virkelig alt en moteelsker vil lese om!

Kos dere folkens!
 
Bare mitt, hoho. Neida. Øredobbene er kjøpt i H&M i sverige, uglering fra lindex, og røff hodeskalleting-ring fra bikbok.

Dere alle vet vell at dette her er trend, og begynner å bli gammelt nytt nå. Likevell tok jeg friheten til å blogge om det. Bare fordi jeg ikke hadde vist dette bildet før. Jeg tok meg også tiden til å redigere det slik at det skulle se litt kulere ut. Historien bak min sugende blogging fortiden er at da jeg var hos moren min forrige helg, hadde jeg sjansen til å ta alle bildene fra speilrefleksen på pcen, og dermed ta dem innpå bloggen som "utkast" slik at dere skulle få bedre innlegg enn dette her i denne uken. Fikk med meg at en god del av mine kjære lesere hadde fått med seg gårsdagens lille historie. Det likte jeg. Jammensanten hadde fire stykk tatt seg friheten til å kommentere også. mucho muy gracias muy muy!

dagens historie er vell litt anderledes: Humøret var på topp, og jeg kjørte første timen min på skolen med storm. Nailet så og si de fleste S1 matte oppgavene som handlet om forkortning av rasjonale uttrykk. Jeg fikk også vite denne tiden at jeg fikk 4/3 eller 3/4  på første norsk innlevering der en av kommentarene var at jeg hadde noen grammatiske feil i teksten. Det er jo lite kleint, jeg har blogg. Jajaa, blogg handler ikke bare om å skrive. Jo det gjør vell det..Fuck. Idag er det volleyball trening for meg, som vil si at humøret blir ENDA bedre. ...Og det var ikke ironi folkens. Elsker at jeg trener volleyball nå og ikke går på treningssenter. Treningssenter er bulls#!@ med mindre løping, sykling, og styrke er din favoritt sport/trening. Så jeg er veldig glad for at jeg går på volleyball, slik at jeg gleder meg til treningene. Ellers hadde jeg ikke gått idag, for så giddaløs er jeg. Ok, det var vell dagens lille update.
26.oktober

 //G I N A T R I C O T 


-Nei det er ikke støv på den der.. greien der om noen lurte. Ikke spør meg, for jeg vet ikke hva det er. Og mamma er crazy når det komme til vasking så tror neppe det der er støv. 

Har vell lenge gått rundt å letet etter en slik clutch som dette. Det hele startet egentlig med at jeg var inne på vogue sin nettside og fant noe lignendes. Jeg har aldri sett maken til kulhet i hele mitt liv når det kommer til en clutch. Denne var noe for seg selv, og jeg følte at jeg bare virkelig MÅTTE ha den da jeg så den på nattåpent. Ikke det at den var billig, eller noe, den var bare so damn cool. Passer perfekt når du skal ut på fest, eller bare dra på shopping med en kul clutch i hånda! PERFECT!
 Jeg tenkte at idag skal jeg få tid til mye fordi jeg slutter halv tolv. Men jeg valgte å sitte litt igjen på skolen for å nok engang gjøre "spansk", men endet selvfølgelig med tetris lan med mine altfor kule venner. Etter klokken var rundt.. nei, hva var den da? 12.30? 13.00? noe sånt - bestemte jeg meg for å dra hjem. tok bybanen og byttet til buss. Jeg var sulten og trøtt, og på toppen av det hele møter jeg døren til hjemmet mitt stengt. Jeg banket på, og der var det ingen. "faen heller" tenkte jeg og begynte å lete fortvilet etter nøkkelen som alltid ligger i venstre lomme i vesken min. Der var den vist ikke, så jeg begynte å lete til neste rom, neste åpning, overalt. Der var den heller ikke. Jeg ringte faren min, og han sa han ikke kommer hjem før 17.00, og da var vell klokken halv to. JESS!!! tenkte jeg og ringte broren min. Han var vist i byn. "lucky mee!!" så jeg tok bussen tilbake igjen til byn og måtte bytte til bybanen siden han befant seg i storsenteret. Takket være de nye rutene på alt som heter buss her i bergen blir alt så mye vanskeligere. Ironisk nok står det overalt på både busser og brosjyrer som du får, at de hjelper deg å komme deg fortere frem. Ja, very Agree. uansett, jeg møtte han, fikk nøkklene hans, og tok bybanen hjem og byttet buss. Da jeg kom hjem var jeg mer eller mindre sliten og sovnet godt i sofaen. Der sov jeg til faren min kom uventet hjem.. ett eller annet tidspunkt. Jeg ville ikke våkne for godt, å gikk derfor å la meg i sengen istede.  der sov jeg vel.. til nå? ja. Til nå. Jeg har sovet godt ihvertfall. 

Og hva har dere gjort idag da? Fin clutch ihvertfall da, ikke sant? 
Jeg er dessverre sint igjen, så orker dessverre ikke poste noe særlig tekst idag. Dessverre. siden det er det dere mest sansynlg liker best, hva? yeah..super fin, super herlig, super kul. Digger. 

Jeg skal til faren min i kveld, så blogger fra han imorgen. Beklager så mye for mitt skiftende humør allesammen. Jeg kan dessverre ikke noe for det, men prøver så godt jeg kan å være happy all the time. Er ikke så enkelt som folk skulle trodd. For øyeblikket hater jeg alle. Uansett. så gale er det faktisk nå. Men ta det helt med ro, det er mest sansynlig over imorgen. 

Ha en fin søndag, og nyt friheten folkens. Snakkes! :-))
Jeg lovde jo dere å poste de nye skoene mine. Har også fått knipset noen fete bilder av dem. Skal gå direkte til poenget idag:

 
30 november:


fra venstre; Din sko, Topshop, bianco, london, bianco. 


Disse skoene er vell dem jeg bruker mest, både oppe hos pappa og hos mamma. Fortalte jo dere at det er en lur ting å ha ett par svarte sko med hæl på som du vet du klarer å gå med lenge. De skoene dere ser på bildet er vell de parrene jeg bruker mest av alle nå for tiden. Andre sko som jeg anbefaller alle å ha/kjøpe seg, er ett par svarte pumps, og ett nude farget som forlenger leggene vår! Dem, pga svarte pumps skal kle det meste, og det samme gjelder nudefargede. Ett par wedges og, så er skosamlingen complete! 
Nå er planen å stikke på butikken. Skal kjøpe en god frokost(hehe) som gir meg energi nok til å øve på biologi muntlighøring imorgen. Ah, føler meg så klar!!! Snakkes!
   
 


 
God juuul!


Ah, hvor trøtt jeg er nå. Det gjør vondt, til og med..
Dro enda en tur på shopping idag - juleshopping(*) faktisk! Nå har jeg endelig blitt kvitt "har kjøpt null julegaver"-setningen. Det er deilig det. Har vel så langt kjøpt noe rundt tre gaver i think...

Energi nivået kunne ikke blitt lavere enn hva det er nå, så jeg orker ikke skrive så særlig mye mer..  Har vært en artig dag så langt. skal faen bli herlig med helg!!!
Snakkes. 

 


 
 


Smykke - vintage

..Så var jo det bloggen, ja. Glemte den helt for en dag jeg. Ok, det var løgn.
Jeg har nå sikkert drevet å hvisket ut teksten jeg har skreve bort i mot fem ganger, kun på grunn av at jeg aner ikke hva jeg skal skrive. Jeg tenker på at det ikke vil passe til alle som leser bloggen. Har jo fått noen flere lesere etter noe som foregikk på skolen, og det var litt drama rundt det. Jeg vil for eksempel ikke skrive om antrekk og lignende, for "mote jeg blogger om er ikke fra ifjor engang". Men til mitt forsvar, så er ikke mote bare en type klesstil som vi skal følge når det kommer nye klær, det heter TREND.
 


Jeg har ihvertfall ikke like mye lyst å blogge nå, enn hva jeg hadde før.  Føler det er så alt for mye mer press på hvordan en bra blogg skal være, enn hvordan det var før. Og det  er nettopp dette som kanskje skyldes mitt fravær fra bloggen. Bare så dere vet det, krevde det mye av meg å faktisk skrive det her. var ingen lett sak, for å si det slik.
Men jeg kan jo enten velge; Sitte å klage over at et er vanskeligere å blogge nå enn før, eller kan jeg gjøre noe med saken. Jeg syntes blogging er artig, og det skal mye mer til for at jeg slutter enn dette. Believe me, denne bloggen har gått igjennom mye verre ting enn dette. Tro meg. 

Haters gonna hate, and lovers gonna love.  Måtte det bli fred på denne jord snart. :-)


 

Jeg ser at dette innlegget ikke helt ble som planlagt, menmen. Skal forrestenhilse til Solveig, å si takk. Var nemmelig hun som tok bilde av meg over hihi <3


 


 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits