Siden julaften har det ikke skjedd så veldig mye rundt meg, jeg har egentlig bare åpnet gaver, spist god mat, og sovet utrolig lenge. Det har vært veldig, veldig herlig med ferie, det må jeg si! Hadde forresten også bursdag for to dager siden, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye som jeg gjorde den kvelden! Det å bli 18 er en fantastisk følelse! Jeg er myndig nå!!! Hehe, føles veldig riktig.

 
Bilder fra julaften.

Snakkes!
God kveld alle sammen

For øyeblikket sitter jeg godt plassert i sofaen og slapper av. Jeg har det egentlig super godt med meg selv akkurat nå. For det første er jo det juleferie, jeg er så og si ferdig med julegavene, jeg er helt fri med andre ord! Alt jeg har av lekser og den slags er levert inn, så jeg trenger ikke stresse med det heller. Det å ikke ha noe å tenke på i det hele tatt er en ganske fantastisk følelse skal jeg si dere, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde den følelsen!

Noe mange venner har spurt meg om er hva jeg ønsker meg til jul. Egentlig ønsker jeg meg ingenting i år, har i grunn alt jeg trenger. Så er det noe jeg ønsker meg er det den "perfekte" julen, med masse god julemat, snø og god, hyggelig stemning. Da er jeg fornøyd!

Vi snakkes folkens


Hei alle sammen!

For øyeblikket sitter jeg egentlig å ikke gjør noe som helst. Jeg venter i grunn bare på at tiden skal gå, skal opp til faren min senere. Ah, er så mye stress nå rett før jul, har gått så mye frem og tilbake, kjenner jeg begynner å bli temmelig lei nå. Men antar alt går så fint så om 4 dager, for da er jo det julaften, og 4 dager etter der igjen blir jo jeg 18! Blir så gøy atte!

Det var vel egentlig alt jeg hadde å si idag. Vi snakkes imorgen!


 

Nå er jeg snaaart ferdig med julegavehandlingen, og jeg begynner virkelig å kjenne på kroppen at jul er like rundt hjørnet! Elsker at Bergen er dekorert så fint nå, med masse julelys og juletrær, kjempe koselig jo!

Først og fremst vil jeg si at grunnen til at jeg blogger nå i det hele tatt er min gode venn Karoline. Takk! Du inspirerer! 
Ellers startet dagen min egentlig ganske fint, bortsett fra at jeg forsov meg og ble angrepet av Maren med kake senere på skolen idag. Nå snart skal jeg og søsteren min ta oss en tur til byn, så jeg får vel begynne å freshe meg opp litt! Vi snakkes!

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits