Hey! 

Gud vet om faktisk noen leser dette, men men! Ville bare si hey egentlig, jeg trenger en pause. Er tilbake etter nyttår på fult! (Siden det er så sykt lenge til!) Vi snakkes! ;-* Har dessverre ingen bilder å komme med nå til dere.

For nøyaktig to timer siden, var det 28 desember, ikke 29. Da hadde jeg bursdag! har hatt en kjempe fin dag med venner! Må ærlig innrømme at en film kveld fort kan bli til en mini fest. Jaja. Skal uansett ta å feire skikkelig etter nyttår! blir åsum! :-D

Skal love dere å poste masse bilder når jeg får tid. Beklager dårlig blogging fra meg, er som regel opptatt - det er grunnen! 
 
Fint, ikke sant? 

jeg vil bare fortelle dere at dette er en ny blogg, faktisk. Jeg samlet de beste innleggene fra den gamle og limte de inn her. Da får dere ett syn av hvordan jeg blogger, og hva jeg blogger om!


Min gamle blogg het marthina94 - så det sier seg selv at når du fortsatt har det navnet i en alder av 17 er det kanskje på tide å skifte blogg. Hadde ikke blogg.no vært så ufattelig teit, at du er faktisk nødd for å lage en helt ny blogg for å skifte bloggnavn, hadde denne bloggen aldri eksistert, og det hadde spart meg for både stress og energi!
Jeg liker ikke å løpe rundt å skifte blogg hele tiden. Det er også best å ha alt på ett sted!


Det er jo mest morsomt å bla igjennom det gamleste av det gamle arkivet å se på hvordan jeg så ut da jeg gikk i tiende osv, enn hva det er å bare se helt nye ting som dette. Hvordan vet vi hva bra blogging er når vi ikke ser utvikling?
MENMEN, en dag måtte det skje, og det ble idag!


Vi snakkes kjære folk. Det er forresten en ekkel følelse å vite at du blogger for deg selv. Kanskje noen har funnet ut om denne bloggen allerede?
Heisann kjære folk!

Idag er det nok en dag fult av regn her i bergen. Kjenner jeg trenger og mangler sol på huden nå! 

-Uansett, jeg ville bare minne dere på at om dere tilfeldigvis har lyst å se mer av Outfits, bilder.. osv, så er det bare å klikke seg inn på side menyen til høyre å velge! Grådig enkelt, hva? jeg tok for meg bilder idag, og vill bare vise dere hva jeg har å by på. Jeg går verken media linjen på vgs, så ikke forvent at jeg er superduper god å ta bilder! Men jeg liker det, og det er jo lov?

Her er altså meg med mitt elskbare kamera!

Ph_privatWhat do you think? 


EU DE PARFUM CHANEL N*5
Jeg har altså fått meg ett nytt objekt til min elskbare speilrefleks CANON, som er det beste forresten. Jeg var så pass ueheldig at jeg kjøpte speilrefleksen min rett før det kom speilrefleks med filming i butikkene. Det var jo litt dumt, men skader ikke meg sånn egentlig.Hadde bare vært super cool å hatt liksom. Menmen, tilbake til overskriften! Egentlig er det ikke særlig nytt, jeg har vell hatt det en god stund, men det er bare først nå jeg har begynt å tatt det i bruk! Må si at alt blir så mye gøyere når du skal ta bilde med ett slikt objekt! Bare ta en titt på bildene jeg har tatt med det "nye" objektet mitt:


Fløyen å greier! Veldig bra zoom! Jeg bare måtte redigere dette bilde litt i photoshop, ble bare så mye kulere da om noen lurte ;-)

Dette bilde ble tatt igår med objektet, da solen faktisk tittet litt frem! Reminds me of summertimes :'(


Her er den!!

For å bare illustrere hvor bra zommet faktsik er, så viser jeg altså ett bilde tatt med 18-55 mm objekt:

Ikke særlig bra hæ?

..Og her har dere ett bilde tatt med 80-200 mm:

Skjønner dere egentlig? at det bilde dere ser her, er altså en del av forrige bilde, bare zommet!

Ok, folkens, da fortsetter min dag i det normale, ha en riktig fin dag, og ikke minst helg! Vi snakkes folkens!


//foto tatt av meg


Nylig oppdaterte bilder av den altfor søte hunden min. Egentlig er det mer søsteren min-sin, enn min, men det betyr ikke at jeg ikke kan skryte over hvor ufattelig søt den er. Personligheten og alt - hvorfor er det ikke slik med mennesker også? Hvorfor kan ikke de heller bare være positiv dagen lang, hele året, hele livet, istede for å fokusere på negative ting. I wish. Oliver har aldri vært sur siden han ble født. Babyen.
3.juli

//bilder tatt av meg. modell: line kjeldaas og ukjent POOOS(!)

Ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra en nokså koselig overnatting med to fine jenter. Kvelden, unnskyld, NATTEN* bestod av filmer, snop og tvspill. Like greit, når du ellers hadde bare kjedet deg i sengen hjemme. 
Bilder fra det blir lagt ut senere. 
Disse nydelige bildene måtte jeg bare publisere til dere. dette var rett før vi gikk in døren igår, og møtte på denne mystiske orange pusen. Syntes den var litt spesiel, pelsen og alt var bare helt rart eller spesielt med den. Enda søtere var det når den joinet Line i og ligge på bakken. Thnååå <3


See you.
15 oktober

Halloen allesammen! Eier en god del mer energi idag enn hva jeg gjorde igår, som vil si at jeg gidd litt til, er gladere og blogger om noe bedre enn bare været som egentlig ikke er annet enn regn her i Bergen!

Jeg har ett innkjøp, eller flere innkjøp, som over lang tid ikke har blitt postet. Så det dere skal få se nå, er ikke kjøpt på samme dag, som dere forhåpentligvis skjønner nå?  se her:


En helt ok, fin shorts fra bikbok, sky billig og! Nam.//H&M


//H&M. Denne her har faktisk en veldig god bakrundshistorie faktisk. Da jeg skulle kjøpe den så jeg at det var noe rare sorte flekker på den her og der, som sikkert vises godt på bilde og. Jeg sa det til kassadamen da jeg skulle betale, så fikk jeg 50%! BEAAAM, FIKS! Har tydelige shoppe skils, hva? haha.


Fikk aldri denne her til å henge fint så jepp. Fineste bilde jeg klarte å ta. Denne er fra bikbok, og de fleste har vell sett denne før på bloggen i ett outfit eller to? Nydelig, basic, og eier en av høstens flotte farger! Perfect!

Jeg har en god del innkjøp mer, som burde bli postet, men det får jeg ta en annen gang. Nå skal jeg bare nyte resten av denne lørdagskvelden, vi snakkes!//blazer- Only, topp - bikbok, shørts(som jeg kaller det, shorts som ligner på skjørt, hehe) - H&M, tubetopp - london, sko - bianco, ringer - bikbok, primark, H&M

Legger mer straks jeg. Trenger søvnen min før skolen begynner. Jeg skal være godt ladet opp for å si det slik. Btw, så er ikke dette ett antrekk fra idag. Faktsik ett antrekk fra storesøsteren min sin 19-års dag som var forrige helg! Snakk om sen bloggings. anyway, Postet nå det, antar det er det viktigste! God natt!

forresten så er jeg fult klar over at jeg poster litt for mye outfit bilder enn hva som trengs, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke bilder jeg skal velge så tar bare alle.. Slik blir det om ingen hjelper meg. Så joda, jo mere jo bedre? i hope....

Bare mitt, hoho. Neida. Øredobbene er kjøpt i H&M i sverige, uglering fra lindex, og røff hodeskalleting-ring fra bikbok.

Dere alle vet vell at dette her er trend, og begynner å bli gammelt nytt nå. Likevell tok jeg friheten til å blogge om det. Bare fordi jeg ikke hadde vist dette bildet før. Jeg tok meg også tiden til å redigere det slik at det skulle se litt kulere ut. Historien bak min sugende blogging fortiden er at da jeg var hos moren min forrige helg, hadde jeg sjansen til å ta alle bildene fra speilrefleksen på pcen, og dermed ta dem innpå bloggen som "utkast" slik at dere skulle få bedre innlegg enn dette her i denne uken. Fikk med meg at en god del av mine kjære lesere hadde fått med seg gårsdagens lille historie. Det likte jeg. Jammensanten hadde fire stykk tatt seg friheten til å kommentere også. mucho muy gracias muy muy!

dagens historie er vell litt anderledes: Humøret var på topp, og jeg kjørte første timen min på skolen med storm. Nailet så og si de fleste S1 matte oppgavene som handlet om forkortning av rasjonale uttrykk. Jeg fikk også vite denne tiden at jeg fikk 4/3 eller 3/4  på første norsk innlevering der en av kommentarene var at jeg hadde noen grammatiske feil i teksten. Det er jo lite kleint, jeg har blogg. Jajaa, blogg handler ikke bare om å skrive. Jo det gjør vell det..Fuck. Idag er det volleyball trening for meg, som vil si at humøret blir ENDA bedre. ...Og det var ikke ironi folkens. Elsker at jeg trener volleyball nå og ikke går på treningssenter. Treningssenter er bulls#!@ med mindre løping, sykling, og styrke er din favoritt sport/trening. Så jeg er veldig glad for at jeg går på volleyball, slik at jeg gleder meg til treningene. Ellers hadde jeg ikke gått idag, for så giddaløs er jeg. Ok, det var vell dagens lille update.
26.oktober

 //G I N A T R I C O T 


-Nei det er ikke støv på den der.. greien der om noen lurte. Ikke spør meg, for jeg vet ikke hva det er. Og mamma er crazy når det komme til vasking så tror neppe det der er støv. 

Har vell lenge gått rundt å letet etter en slik clutch som dette. Det hele startet egentlig med at jeg var inne på vogue sin nettside og fant noe lignendes. Jeg har aldri sett maken til kulhet i hele mitt liv når det kommer til en clutch. Denne var noe for seg selv, og jeg følte at jeg bare virkelig MÅTTE ha den da jeg så den på nattåpent. Ikke det at den var billig, eller noe, den var bare so damn cool. Passer perfekt når du skal ut på fest, eller bare dra på shopping med en kul clutch i hånda! PERFECT!
 Jeg tenkte at idag skal jeg få tid til mye fordi jeg slutter halv tolv. Men jeg valgte å sitte litt igjen på skolen for å nok engang gjøre "spansk", men endet selvfølgelig med tetris lan med mine altfor kule venner. Etter klokken var rundt.. nei, hva var den da? 12.30? 13.00? noe sånt - bestemte jeg meg for å dra hjem. tok bybanen og byttet til buss. Jeg var sulten og trøtt, og på toppen av det hele møter jeg døren til hjemmet mitt stengt. Jeg banket på, og der var det ingen. "faen heller" tenkte jeg og begynte å lete fortvilet etter nøkkelen som alltid ligger i venstre lomme i vesken min. Der var den vist ikke, så jeg begynte å lete til neste rom, neste åpning, overalt. Der var den heller ikke. Jeg ringte faren min, og han sa han ikke kommer hjem før 17.00, og da var vell klokken halv to. JESS!!! tenkte jeg og ringte broren min. Han var vist i byn. "lucky mee!!" så jeg tok bussen tilbake igjen til byn og måtte bytte til bybanen siden han befant seg i storsenteret. Takket være de nye rutene på alt som heter buss her i bergen blir alt så mye vanskeligere. Ironisk nok står det overalt på både busser og brosjyrer som du får, at de hjelper deg å komme deg fortere frem. Ja, very Agree. uansett, jeg møtte han, fikk nøkklene hans, og tok bybanen hjem og byttet buss. Da jeg kom hjem var jeg mer eller mindre sliten og sovnet godt i sofaen. Der sov jeg til faren min kom uventet hjem.. ett eller annet tidspunkt. Jeg ville ikke våkne for godt, å gikk derfor å la meg i sengen istede.  der sov jeg vel.. til nå? ja. Til nå. Jeg har sovet godt ihvertfall. 

Og hva har dere gjort idag da? Fin clutch ihvertfall da, ikke sant? 
Jeg er dessverre sint igjen, så orker dessverre ikke poste noe særlig tekst idag. Dessverre. siden det er det dere mest sansynlg liker best, hva? yeah..super fin, super herlig, super kul. Digger. 

Jeg skal til faren min i kveld, så blogger fra han imorgen. Beklager så mye for mitt skiftende humør allesammen. Jeg kan dessverre ikke noe for det, men prøver så godt jeg kan å være happy all the time. Er ikke så enkelt som folk skulle trodd. For øyeblikket hater jeg alle. Uansett. så gale er det faktisk nå. Men ta det helt med ro, det er mest sansynlig over imorgen. 

Ha en fin søndag, og nyt friheten folkens. Snakkes! :-))
Om bare denne sommeren hadde mer sol å by på hadde jeg spilt mer volleyball. Var å spilte sandvolleyball på en bane som er like ved fløyen en gang, men ikke mer. Skulle ønske jeg hadde mer tilgang til det. Vanlig volleyball har jeg ikke heller fått spilt noe særlig..

Etter sommerferien skal jeg begynne igjen på gode gamle volleyball! Ah, gleder meg så sinnsykt! Jeg elsker det, virkelig!! Sier ikke at jeg er god eller noe, men bare sier at jeg elsker det. Virkelig den perfekte sport for meg. Det og fotball, og tennis er de beste sportene. Basketball kan derimot kisse meg bak. Hah, anyway: aner ikke hvor jeg vill med dette innlegget? Kanskje bare informere at jeg gleder meg til å begynne igjen. Can't wait!!

God natt!

11.august
Jeg lovde jo dere å poste de nye skoene mine. Har også fått knipset noen fete bilder av dem. Skal gå direkte til poenget idag:

 
30 november:


fra venstre; Din sko, Topshop, bianco, london, bianco. 


Disse skoene er vell dem jeg bruker mest, både oppe hos pappa og hos mamma. Fortalte jo dere at det er en lur ting å ha ett par svarte sko med hæl på som du vet du klarer å gå med lenge. De skoene dere ser på bildet er vell de parrene jeg bruker mest av alle nå for tiden. Andre sko som jeg anbefaller alle å ha/kjøpe seg, er ett par svarte pumps, og ett nude farget som forlenger leggene vår! Dem, pga svarte pumps skal kle det meste, og det samme gjelder nudefargede. Ett par wedges og, så er skosamlingen complete! 
Nå er planen å stikke på butikken. Skal kjøpe en god frokost(hehe) som gir meg energi nok til å øve på biologi muntlighøring imorgen. Ah, føler meg så klar!!! Snakkes!
   

Tredje luke åpnet woop!

Bilder tatt av meg.

God kveld folkens! Disse bildene tok jeg faktisk nettopp! koselig hva? ah.. jeg elsker virkelig julen! Den er så koselig og herlig! Det finnes ikke noe dumt med den! Snø, pressanger, lys.. ååhh, love!

Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til neste uke er over. Da er jeg fri! Har ingenting mer på skolen og kan bruke tiden til hva jeg vil! DET skal jammen bli deilig det! Føler forresten at tiden går veldig fort! Føles som november varte i en uke. maks. haha, morsomt. Men jeg har ikke begynt juleshoppingen enda engang! Woo, jeg må sette igang, ass. Meeen, nå skal jeg spise kjeks og burn og se på film. For en fin lørdagskveld :-)
 


 kaldt.
Til alle dere som virkelig trodde jeg hadde sluttet å blogge - tro om igjen. Skal till litt mer enn det for at jeg slutter, ass. Fuckers.

Her har dere altså årets ønskeliste fra meg. Gidd ikke ta med virkelig alt jeg ønsker meg, just saying. Så til alle mine venner som skal kjøpe gave til meg, helst se her først :-)1. Sjal.  Ett   S T O R T , strikket sjerf i enten fargen grå eller svart - eller en god blanding. 
2. En sesong av Frustrerte fruer. 
3. Neglelakker, helst fra OPI eller Deborah. Har fått helt dilla på glitter for tiden..
4. Klær. Har spesielt lyst på en Demin skjorte og skjorte med slangeprint. Treningsfleece fra nike trenger jeg også.
5.  GHD  - av en enkel grunn: den er super og jeg er dritt lei krøllene mine.
 6. Ny treningstights fra nike. Alle mine er blitt så slitte og ekle. 
7. 
Klokke. Denne fra marc jacobs har jeg hatt lyst på så sykt lenge! Nydelig!
8. 
Make up. Blush/rouge, fundation, mascara.
9. 
Solkort, hehe. Skal forsøke å få litt farge på den ekle snøhvite huden min etter jul tenker jeg.
10. 
Nye knebeskyttere. 
11. 
Volleyballsko. Når dere spiller volleyball en del merker dere at vanlige joggesko vrikker foten litt for mye...
12. 
konvoluttvekse fra H&M - 249!! LOVE!!!

 

Nå skal jeg spise frokost, vi snakkes. :-)
Bilder tatt av meg rundt de varme sommertidene. Redigert i Photoshop.

Det er virkelig det eneste jeg driver på med for tiden - redigere bilder. Eller nei, det er egentlig ikke det. Det er kun når jeg skal blogge. Syntes det er så kult med skikkelige fete bilder.. Skulle så gått medialinjen å lært meg masse kule triks. Det hadde tatt seg ut.

Uansett. Nå er det altså bare elleve dager til jul, og jeg har ikke kjøpt én eneste julepressang. Har ikke vært noe særlig med på å pynte i år heller.. Late much?  

Nå skal jeg gjøre meg klar for volleyball, snakkes folkens!
 


 
God juuul!


Ah, hvor trøtt jeg er nå. Det gjør vondt, til og med..
Dro enda en tur på shopping idag - juleshopping(*) faktisk! Nå har jeg endelig blitt kvitt "har kjøpt null julegaver"-setningen. Det er deilig det. Har vel så langt kjøpt noe rundt tre gaver i think...

Energi nivået kunne ikke blitt lavere enn hva det er nå, så jeg orker ikke skrive så særlig mye mer..  Har vært en artig dag så langt. skal faen bli herlig med helg!!!
Snakkes. 

 


 
God jul alle sammen!

Jeg var ikke på skolen idag jeg. Skal jeg være hundre prosent ærlig så var det faktisk vekkerklokken min sin feil. Den ringte ikke idag! beam! så jeg våknet vel noe rundt 13-tiden. Ikke bra, for der røk en hel skole dag.. + at den ene gangen jeg er vekke, har vi volleyball i gymmen. Dobbel beam.  jaja.

 For øyeblikket chiller jeg med family guy på tven. Alltid like morsomt, hehe. Skal en tur ut etterpå, så vi får vel snakkes. Nå er forresten huset ferdig pyntet til jul! julestemning!!!
Takk for fine kommentarer på bloggen, folkens! :-D 

har fått julestemning?  
 


Smykke - vintage

..Så var jo det bloggen, ja. Glemte den helt for en dag jeg. Ok, det var løgn.
Jeg har nå sikkert drevet å hvisket ut teksten jeg har skreve bort i mot fem ganger, kun på grunn av at jeg aner ikke hva jeg skal skrive. Jeg tenker på at det ikke vil passe til alle som leser bloggen. Har jo fått noen flere lesere etter noe som foregikk på skolen, og det var litt drama rundt det. Jeg vil for eksempel ikke skrive om antrekk og lignende, for "mote jeg blogger om er ikke fra ifjor engang". Men til mitt forsvar, så er ikke mote bare en type klesstil som vi skal følge når det kommer nye klær, det heter TREND.
 


Jeg har ihvertfall ikke like mye lyst å blogge nå, enn hva jeg hadde før.  Føler det er så alt for mye mer press på hvordan en bra blogg skal være, enn hvordan det var før. Og det  er nettopp dette som kanskje skyldes mitt fravær fra bloggen. Bare så dere vet det, krevde det mye av meg å faktisk skrive det her. var ingen lett sak, for å si det slik.
Men jeg kan jo enten velge; Sitte å klage over at et er vanskeligere å blogge nå enn før, eller kan jeg gjøre noe med saken. Jeg syntes blogging er artig, og det skal mye mer til for at jeg slutter enn dette. Believe me, denne bloggen har gått igjennom mye verre ting enn dette. Tro meg. 

Haters gonna hate, and lovers gonna love.  Måtte det bli fred på denne jord snart. :-)


 

Jeg ser at dette innlegget ikke helt ble som planlagt, menmen. Skal forrestenhilse til Solveig, å si takk. Var nemmelig hun som tok bilde av meg over hihi <3


 


 
 Heei!

Var bare en tur på voss igår jeg. Derfor blogget jeg ikke.
For noen av dere, er ikke disse bildene nye, så beklager til dere. Jeg har ikke kameraet mitt her, og kan ikke ta nye bilder, og har heller ikke noen inne på pcen som jeg ikke har vist dere. 
Bildene over er så klart redigert i photoshop. 

Tenk at det nå bare er to dager igjen til jul! Det er en helt syk følelse egentlig, med tanke på at jeg føler det ikke var lenge siden jeg satt i november og tenkte på hvor lang tid det var igjen til jul. Herre!
idag skal jeg kjøpe det siste som jeg trenger før jul. Blir hektisk. Vi snakkes!!

 

 

 
Lille julaften!

God jul alle sammen. åh, bare en dag til nå!!!
Jeg har ett parr fete bilder av hunden min Charlie som jeg tenkte å vise dere! Han er en utålmodig liten kar, så det var ikke så lett å ta disse bildene.. Resultatet ble ikke helt slik jeg håpet på, menmen!
Charlie!

Nå har jeg ti min til å gjøre meg klar for å ta bussen igjen til åsane. Vi snakkes, ha en riktig god jul! 


God kveld!


Er vell egentlig ingen bombe at jeg skaffet meg nok en profil på nettet, hva? Neida, weheartit er jo den perfekte siden til å dele bilder på! Jeg personlig elsker jo å ta bilder å redigere dem, så why not! Jeg har så langt allerede fått 29 bilder inn, så det er bare å gå se! følger også tre personer, og null følger meg woohoo!

TRYKK HER :-D

Her er en liten(stor) snik titt:


Selvfølgelig er det ikke jeg som har tatt alle bildene her. Skulle gjerne vært meg som tok det med de røde skoene. Ah, hva drøm er!


Skulle så gjerne OGSÅ blogget litt bedre enn dette, men har så liten tid! Rekker ikke engang å skjekke facebook! "UU" poor me!  Har liksom lover pappa å rydde rommet mitt i snart to uker så det er vell på tide å begynne? vi snakkes!
ny blogg, nye muligheter.

Var vell kanskje på tide å skifte blogg når du går på videregående og bloggnavnet er "marthina94", vell? eh, ja.
Det er nå bare to dager igjen, så fyller jeg 17 år! Gleder meg!

Tenkte å starte med noe fint, dette er jo mitt første innlegg på marthinas nye blogg:

De fleste bildene er fra weheartit
Ha en fin dag!! 
 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits