Bilder fra turen hjem til Bergen fra London. Begynte å se på bilder fra londonturen i år, fordi det er så grådig mange jeg kjenner som dro til london i høstferien. Ble så misunnelig da jeg så deres bilder, ååå. Heldige altså. Kunne godt fått meg en tur jeg også..

Jeg er så trøtt idag at det gjør vondt i øynene og egentlig sånn resten av kroppen og. Helt forferdelig. Første skoledag etter høstferien idag forresten, fri igår. Gikk forhåndsvis greit, eller egentlig mer som forventet. Det var jo slett ikke kjekt, og jeg hadde lyst å dø hvert eneste minutt av skoledagen. Men ta det helt med ro folkens, det er ikke så gale som det høres ut. Det er verre.

Nå skal jeg "leve livet" og bruke resten av dagen til å øve på en prøve jeg har på torsdag. sånn gøy stor prøve i biologi, om enzymer og sånne andre kjekke saker. Vi snakkes folkens, så må dere ha en riktig fin dag! Nyt den!

(reblogget)
 

Noe som irriterer meg grenseløst er at den gamle bloggen min fortsatt er å finne på google når jeg har skjult den sånn femhundre ganger. Blir jo ikke annet enn direkte flau av å se på den. Så den skal nok slettes øyeblikkelig. 

Idag tok jeg turen innom lånekassekontoret etter jobb for å høre når jeg får stipendet mitt. Ikke det at det haster så sykt, men har jo ventet en riktig god stund nå. Fikk vite at det er på konto innen neste uke, woop! Jeg har ikke akkurat lite penger for tiden, er ikke det, men jeg ville nå høre fordi om. Det er litt dumt å være "rik" og, for da tar folk pengene dine for gitt og forventer at du kan låne dem penger når som helst, og hvor mye som helst. Så nå for tiden er det ganske mange som skylder meg penger, og jeg hater jo å gå rundt å be dem gi det tilbake. Enkelte av dem skylder jo meg bare noe rundt 40-60 kr, men det er likevell viktig å få det tilbake. Så klart.
 

Er veldig rastløs idag. har ikke en dritt å gjøre, så jeg tenker å dra ut senere å bruke litt penger på noe jeg vil ha.. klær eller noe annet fint. Antar det er bedre å kjøpe klær, enn venner. 

Ha en riktig strålende dag folkens!  


Følg meg gjerne på instagram folkens marthinas heter jeg!

Er egentlig super amatør når det kommer til instagram, men jeg prøver ihvertfall. Det du får av meg er som oftest mat(slik som alle andre), og ellers andre fine ting.
Imorgen er det jobb det går i for meg, og satser ellers på å sove resten av dagen siden jeg er oppe nå. Ellers feiret jeg 20 års dagen til søsteren min igår, som var veldig kjekt. Nå skal jeg gjøre det enda mer vanskelig for meg selv å stå opp imorgen med å sitte lengre på facebook og glod på hva andre gjør. Snakkes!

GRATULERER MED OVERSTÅTT SANDRA!!!!


For et liv. Og for en taper jeg er som hører på hva andre har å si angående blogging. Jeg lurer på hvor lenge bloggingen min kommer til å vare denne gang. Hopper jo av og på hele tiden. Men nå i det siste har folk spurt meg om å blogge så jeg skal prøve å gjøre et bra forsøk. Spør du meg er egentlig blogging grådig tragisk. Ihvertfall blogging som i blogging rundt topplisten. Jeg mener.. bare se på topplisten vår idag da? fjortiss-anoretikere fra nord som enten poster bilder av tiktak og snus eller av klærene de har på seg. Koman! gi meg noe bedre enn det, noe nytt og spesielt som ingen har sett før.. Det der er forferdelig, og jeg blir flau av å være norsk slik de oppfører seg. Skulle så gjerne likt å møtt dem i virkeligheten å spurt hvorfor i helvete de poster bilder av alkohol på bloggen sin når de vet at de har yngre lesere. Gah.


Kanskje litt trist start på min blogging nå. Kanskje. Skal prøve å ikke være så negativ i de kommende innleggene mine, så ta det helt med ro. 
Jeg går jo nå i vg3, og jeg må si jeg aldri har følt meg så skolelei som jeg gjør nå. Jeg tror, og er ganske sikker på at om det ikke hadde vært for at 95-kullet var bak meg, hadde jeg tatt et friår for lenge siden. Det ville vært så deprimerende å være russ med andre enn mine venner... Så hva kan man gjøre? ingenting.

 
meg:P:P:Phåper disse bildene ga dere mening, for de ga meg ikke en dritt.

Ha en fin dag folkens <3

 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits