Hei og hopp! DA var jeg hjemme fra london!

 

London har vært helt fantastisk! gud som jeg elsker den byen! Den er perfekt! Shoppingen, folkene, maten, transporten.. alt! Må si det er trist å være hjemme igjen. Bergen.. liker jeg ikke så godt. ehe. 

Vi har vel egentlig gjort de "normale" tingene folk gjør når de reiser til london. Vi besøkte notting hill, big ben, oxford og alt det andre. Shoppingen der er jo bare rett og slett fantastisk! Primark og Topshop var desidert verdt å gå innom. Primark har jo masse billig-fint som jeg liker å kalle det. Men så klart, kvaliteten er jo derimot elendig. Topshop hadde, og har nok fortsatt, så mye fint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Du finner garantert noe du liker der inne! 

Alt er egentlig veldig billig i london sånn generelt. Maten er jo kjempe billig! Så mye som jeg spiste, er jeg nesten sikker på at jeg veier 200 kg mer nå. Du får  gourmemat for 70 kr minus minus! Converse får du for 400 kr, her koster jo det 700, så sparer en del på å kjøpe dem der! Mac leppestift anbefales også å kjøpe i london. Hvis du vil ha da!

Tenkte å vise dere noen bilder:

mehhe..notting hillEtter den første dagen, da vi skulle hjem, var posene jeg bærte så tunge at det føltes som de svidde seg inn i fingrene mine. Følelsen var nok ikke langt i fra det som faktisk skjedde:

Klarte ikke å strekke dem ut på lenge etter jeg slapp posene. Helt forferdelig!kveldsunderholdning<3 Alle hater chris <33


frukust dagen etter. Viser flere bilder imorgen. Nå er jeg dritt trøtt og skal sove ut alle de timene med søvn jeg mangler, rett etter jeg har skjekket fjesbok så klart<3 og dusjet.. og pakket ut.. og alt det andre.

Snakkes!!


 
Ah, tre dager til London <3<3

 

Jeg kjenner meg SÅ klar for london nå! har pakket litt, funnet frem antrekk og annet som jeg må ha med. I tillegg har jo jeg fått lønn, og det er digg! Er så vakkert syn å se at jeg har SÅ mye penger på konto!
Ellers tenkte jeg å vise dere den nye klokken jeg kjøpte for veldig lenge siden fra cmykk. Elsker klokkene derfra, jeg! Billig og fete!

Se selv:

 lovelove 

Nå drar jeg en tur på senteret og bruker litt penger, så får jeg ta turen opp til faren min etterpå!:-)
Snakkes!! 
Nei men, se hvem som er tilbake!


Etter en god lang sommerferie, er jeg endelig klar til å blogge igjen. Det blir fint. Jeg har ikke væt like heldig som andre å fått en fin sydentur denne sommeren, men heldigvis reiser vi til London om bare få dager! Årh, fire dager med shopping i verdens vakreste by skal bli fantastisk. Kan faktisk ikke vente, woohh! 

Nå føler jeg på kroppen at jeg begynner å bli mer og mer klar for skole. Trodde egentlig aldri jeg skulle si det, men slik er det, faktisk! Jeg har jo jobbet en del denne sommeren også, blant annet for bergen kommune og røde kors. Kan hende at etter jeg fikk smaken på det å jobbe hardt, skjønner jeg at skole egentlig ikke er så verst alikevell! Jeg stor trivdes på Røde kors, selvom jeg måtte stå opp halv seks hver dag. Kom godt overrens med utrolig kjekke kollegaer enda den eldste av dem var 46 å eldre enn meg!

Ellers har jeg gått mye ut med de beste vennene mine denne sommeren og funnet på mye sprell. Sammen ble vi kjent med ufattelig mange kule personer! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha møtt enkelte av dem. Er bare utrolig dumt at 90% av dem reiser vekk om bare få dager. Det er trist, skulle virkelig ønske jeg ble kjent med dem før, slik at jeg hadde fått litt mer tid med dem. Men men, jeg overlever nok. Satser på at de kommer smilende tilbake når det er høstferie og juleferie, og ikke minst, til neste sommer igjen. 

Ellers blir jeg russ i år, noe som jeg ser veldig frem til. Har fått utrolig mange gode tips av venner hva jeg må gjøre, og ikke gjøre, under russetiden, så føler meg max klar! Eneste er at jeg fortsatt er svært usikker på om jeg skal ha bil eller ikke. Men det finner jeg nok ut av. 

Årh, livet er fint akkurat nå.

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits