FREDAG!!!

ah, hvor herlig! Nå sitter jeg egentlig å chiller, så tenkte at en liten oppdatering er slett ikke feil!

Nå er jeg ferdig stelt, og klar for å ha det kjekt! Har i grunn ikke noe mer å si enn det, så vi snakkes imorgen egentlig. Ha en fantastisk helg folkens! nyyt den!

  Snakkes da!
Heei alle sammen! 

Jeg fikk meg en gress-klippe-jobb idag, og må si at dagen har vært.. ja, hva kan jeg si? spesiell. for å si det slik da, så var det ikke en lett jobb, for det å klippe i en bratt oppoverbakke er slett ikke lett. Det endte jo med to-tre blemmer i hendene da.. Ikke noe stas det nei. Har ellers vondt i kroppen, og både håndleddet og under føttene mine svir like hell. Og jeg skal jobbe imorgen og... Hjelp meg gud.


Nå sitter jeg egentlig bare i stuen, med CSI på tven, macen på fanget, og er klar for å nyte kvelden min med god kveldsmat  og masse lesing av gøyale blader! Tenker å legge meg snart, siden jeg skal tidlig opp imorgen, husker hvor vondt det gjorde å stå opp idag, så jeg har nok lært leksen min!
ha en fin kveld alle sammen!
 
 

 
Neimen.

Fatter først og fremst ikke hva jeg gjør oppe så sent. Skal på jobb imorgen klokken 7, og jeg vet hvor hardt det er å komme opp. Faen som feiler meg?

For tiden går det vel riktig bra med meg, kan ikke klage! Eneste som jeg syntes er litt dumt er at alle reiser til den varme siden av kloden, mens jeg sitter inne i nord. Det har ikke vært SÅ varmt i bergen. Kanskje idag, og dagen før, men ellers bare regn. Det er ikke sommer dette! Jeg vil ha det slik at det er varmt HELE sommeren! Jeg skal ikke trykke meg inn på storm.no for å skjekke om jeg kan gå med shorts eller regnjakke neste dag når det er sommerferie. Nei nei, tror ikke jeg skal snakke mer om været, da blir jeg bare sint. Veldig sint. 

Ellers skjer det ikke så mye. Jeg skal dusje nå tror jeg, så vi snakkes! For dere som fortsatt er oppe; ha en fortsatt fin søndag! DIP DYE

Jeg har så utrolig lyst å gjøre noe fett med håret mitt for tiden, må si jeg er skikkelig lei av den samme frisyren hele tiden. Men når jeg sier til noen folk at jeg vil klippe meg, får jeg høre at jeg er dum om jeg gjør det.. Mens andre sier at jeg kan fint klippe meg. Og jeg er slik at.. skal jeg først klippe meg, vil jeg gjøre det skikkelig, ikke bare noe små stussing!

Jeg syntes det er fint med virkelig mørk farge i håret, slik som Kim Kardashian og Selena gomez. Mange av vennene mine sier jo fortsatt at jeg har svart hår, men det kan jeg love dere at jeg virkelig ikke har. 

En annen ting jeg har tenkt litt på er denne dip dye trenden. Noen av dere vil nok påstå at jeg er sen men hallo. Jeg gjør det jeg selv liker. Er det fint eller ikke? På noen ser jo det nesten ut som de bare har en stygg ettervekst, mens på andre ser det så fint ut syntes jeg. Har lyst å prøve det ut, men da må det bli i en farge, helst rosa eller lilla. Kanskje mørkerosa hadde vært fint? Eller?


DIP DYE - HOT OR NOT?

 

 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · skjønnhet · Tanker · videoer

hits