Summer + canon = good memories

Så hva gjør dere i disse herlige sommerdagene? Griller? Bader? eller bare slapper av, slik som meg? Spør dere meg er det helt forferdelig herlig med sommerferie. Kunne nok skrevet det femtusen ganger til, men jeg hadde likevel følt jeg måtte skrevet det mer. Dere aner ikke hvor herlig og mye egentlig en sommerferie betyr for meg. Det å ikke stresse å tenke at du ikke har noe prøve-fremføring-greier dagen etter, er så herlig, men samtidig en svært uvant følelse. Hinn dagen skjekket jo jeg faktisk itslearning, enda det er snart to uker siden vi var ferdig på skolen. Sykt. Det må jo si litt. 

Om dere ellers lurer på hvordan det går med meg fremover.. som jeg bare VET at dere gjør.. bob bob. Jeg går ikke rundt å gråter, men har som vanlig noe greier hjemme som ødelegger.. tja.. ca 100% av dagen min. Det er også veldig vanskelig når det skjer noe hjemme, så har jeg egentlig en avtale med folk som jeg må plutselig avbryte. Da blir de lei seg og sinte, og jeg får enda mer problemer på problemer. Slik er det litt veldig ofte for tiden. Ikke gøy i det hele tatt. Men heldigvis begynner det å snu mot lyst igjen snart da! Heldigvis.

Ellers ser jeg frem til å jobbe masse i sommer å tjene penger så jeg og kan leve litt og dra på ferie!
Nå snakkes vi folkens! hehehehe.. føler dere må være dritt lei alle disse bildene jeg poster. Menmen.

Ha en fin dag! 
åååå... den er fin, den. 

Hvor har jeg vært de siste dagene? Jobb intervju, venner, sovet.. og alt det andre man gjør i sommerferien. Jeg må innrømme at sinne mitt stiger og stiger for hver dag. Hvorfor, er vel kanskje noe jeg skal holde langt unna bloggen. Ellers er blir jeg sliten og trøtt av absolutt ingenting. Det er forferdelig. Ble trøtt bare av å ta bussen idag. Jaja, jeg antar og håper virkelig at dette er en del av å være ungdom. At mine syke hormoner tar litt for mye kontroll, med andre ord.

Jeg kan ikke få sagt hvor ellers herlig det er med sommerferie. Jeg hadde nok ikke klart en eneste dag lengre på skolen, det hadde jeg ikke. Gud hvor lenge jeg har ventet på dette. Og jeg skal ikke stresse denne sommerferien, bare ta livet med ro, og ellers nyte det på den aller beste måten jeg kan.
Nå skal jeg ingenting. Snakkes.
Heilo!

Og der kom jeg hjem. Neida har vært hjemme i.. tja jeg vet ikke en halv time nå kanskje? Har en del ting å fortelle:
1. Jeg er blitt kalt inn til et jobb intervju!!! Imorgen klokken elleve, gleder meg! 2. Jeg har lånt vekk pcen min til søsteren min, siden hennes ble ødelagt rett før eksamen. Uff. Så det var vel derfor jeg ikke blogget igår. 3. Jeg har vært en tur i byn idag og nytet nok en dag av sommerferien min med diana. Nå er jeg så og si dau trøtt og ser for meg at jeg kommer til å tilbringe resten av kvelden på sofaen. Veldig viktig å få sagt dette til dere følte jeg.. ehe.

VI snakkes. Ha en fortsatt fin sommerkveld alle!  
God søndags kveld alle!

Det må jo være dønn kjedelig for en del av dere at jeg nok en gang poster Chanel Chance her på bloggen, det skjønner jeg. Men tingen er at den luker faktisk utrolig godt, og anbefales på det sterkeste! Så klart koster den noen hundrelapper, men hvis du virkelig ser etter en god parfyme koster den sikkert rundt samme pris. Denne var jo en gave fra faren min, så jeg slapp unna betalingen hihi..

Idag våknet jeg opp hos en kompis av meg med en kraftig hodepine etter lørsdags verk. Men sånn er det, yolo vet dere.. man må tåle det. 
Hehheehee neida.. uansett. Da jeg kom hjem, spiste jeg som en hest, og klarte å sovne på sofaen. Planen var å dusje og bli ren og pen, men neiiiida. Etterpå møtte jeg min reisegale venn diana, og vi dro på subway og spiste oss gode og mette. Da vi satt på subway, kommer det verdens .. ja, hva kan man si.. mindre pen narkoman, og dette vesenet sitter seg utenfor glassvinduet som var rett forran oss og lager rare tegn med fingrene og fjeset til oss. Vi prøvde å overse han men det funket tydeligvis ikke. Han kom inn og begynte å snakke om at han og var sulten og at han og fortjente mat. Jeg ba han gå å bestille seg noe mat og ikke stå der å si det til oss. Han gjorde hva jeg sa. Etterpå kom han tilbake, men bak ryggen til Diana og tok henne på skulderen på en creepy måte. Da skrek hun så høyt at hele subway ble stille i to tre sekunder. Haha, jeg skjønner jo hun godt, for hun kvapp jo. Han sa og til meg at han hadde sett blikkene jeg sendte han og tok hintet. Blunkefjes, pedosmil. ehh, æsj? 

Diana har jo vært i USA et helt år, og med seg kom hun med en gave til meg! En flott sminkeveske fra victorias secret og en forbanna Marc jacobs lommebok! FY søren hvor glad jeg ble! Skal så klart vise bilde, men har faktisk ikke speilrefleksen min her oppe hos faren min, så dere får vente. Nå skal jeg legge meg tenker jeg. Er faktisk fortsatt dau trøtt. VI SNAKKES DÅE!;**

 

 
Salam!

Hva skjer folkens? Vet dere, det å ha sommerferie nå er helt fantastisk! Vi hadde vår siste skoledag igår, hvor vi skulle samles i en park å kose oss. Jeg klarte jo selvfølgelig å forsove meg, siste skole dag. Er det mulig.. Det er jo egentlig bare prikken over i'en for mine forsentkomminger i år, egentlig. Herregud. Jeg visste at hvis jeg dro på skolen på det tidspunktet, kom jeg til å bare få vært sånn 10 min med dem, men så tenkte jeg at på den andre siden hadde det kanskje vært kjekt å se dem en siste gang før sommerferien! Da jeg kom, møter jeg på sånne irriterende interne vitser, som ikke engang er morsomme lengre.  Det var veldig, veldig irriterende. Og selvfølgelig kommentarene "Du vet at du er forsent, sant?". 
You dont fucking say.

Så nei.. det var jo veldig kjekt. For øyeblikket sitter jeg ellers å klager på bloggen min, og hører på musikk. Nå skal jeg egentlig bare finne på noe som bruker mest mulig tid til klokken halv syv, for da drar jeg ut for å feire sommerferie! Vi snakkes imorgen herlige mennesker. Peace out.


Favorittene mine dette her. lukter så forferdelig godt!! 

De heter: 
1. Dior - Hypnotic poison
2. Boss - Summer
3. Chanel - Chance


Idag dro jeg innom min fremtidlige jobb og fikk vite at jeg begynner i juli! Det ser jeg frem til! skulle gjerne jobbet mer enn hva avtalen min sier, men jaja. Bedre enn ingenting, og jeg er vel egentlig bare glad for at jeg i det hele tatt har fått sommerjobb på denne tiden. Tror jeg vil kose meg der faktisk, folkene virker veldig imøtekommende og hyggelige!
Det eneste som er kanskje litt dumt med jobben er at jeg er ikke kjent i det området i det hele tatt! men det er jo ikke "jobben" sin feil, så teit sagt i grunn.. Skulle ta bussen hjem idag, og havnet oppå en topp ett eller annet sted.. Det søg. Så jeg måtte vente der, og ta bussen ned, for å så ta enda en buss.. Blir helt forvirret jeg.

Nei nå skal jeg ta å stelle meg littegranne. skal i en politisk debatt idag! Det blir gøy! merkelig nok er jeg interessert i politikk, hvem skulle tro det? Syntes det er svært viktig, både for meg og for andre. Det handler jo om hva som skjer nå, og ikke minst for fremtiden vår! VIKTIG!
Nei nå.. Vi snakkes folkens! 

 

Skikkelig kul, fresh farge dette her. Var veldig usikker på om jeg likte den eller ikke? Er veldig rar med det første, men kul med det andre kanskje ;-)) Er ikke min da, er søsteren min sin, men syntes den er så spesiell, så det var vel derfor jeg valgte å poste den her.

Nei nå må jeg legge meg, jeg skal opp imorgen, og innom min fremtidlige jobb å få fikset noe greier. Det har jeg ikke sagt forresten! Jeg har fått meg jobb hos røde kors! Er kjempe glad for at jeg fikk jobb der! ENDELIG en bra jobb! Jeg skal jobbe litt forskjellige tider i sommerferien, vet ikke eksakt dato for å si det slik. Vet bare at jeg skal begynne med opplæring den 27.juni, som slett ikke er så veldig lenge til! 
dette ser jeg frem til! Vi snakkes imorgen, folkens!
Nå er jeg endelig tilbake, og skal begynne å blogge fullt igjen. Beklager beklager beklager!! Ikke vet jeg hvor lenge jeg har vært borte fra denne bloggen, men setter ihvertfall en stopper for fraværet mitt NÅ.

Det har vært mange av dere som har sagt til meg at "hey, blogging er ikke så vanskelig, hva venter du på?" og prøvd å gi meg tips til ting jeg kan blogge om osv. Men det er egentlig ikke det som har vært problemet. Det tar ikke så lang tid, men du må gidde det og. Er ikke bare å poste et bilde og skrive litt tekst å si hade. Bildene skal være fine, tatt med speilrefleks, og redigeres skal de også. Men jeg liker å blogge, syntes det er kjekt. Elsker jo å redigere og ta bilder også, så det er jo ikke sånn at jeg blir "tvinget" til noe jeg IKKE liker. Men nok om det. Jeg er ihvertfall meget glad for å ha oppnådd brae karakterer og ikke minst så er jeg ferdig med eksamen nå. Så nå har jeg massevis av energi og tid til å bloggge igjen, og det vil merkes. Lover også å ikke bare poste bilder av kvister og sånne kjedelige ting som dere "elsker". Vi snakkes IKVELD ;)ge bed
 

 

 

Å GUD FOR EN FLOTT DAG!

Jeg har vel nevnt Diana på bloggen før, hun har hatt et år i USA, og idag kom hun hjem! De aller nærmeste vennene hennes bestemte seg for å lage et overraskelsesbesøk for henne, og det ble ikke annet enn svært vellykket! Dette er noe vi egentlig har planlagt lenge, og diana ante jo ingenting! Fikk hele greien på film jeg, da hun kom inn å så oss! Kanskje jeg poster den filmen her..?
Bildene dere ser over viser vel sitt. Har spist så mye god mat idag at jeg har ikke ord. Er både mett, glad og trøtt nå.

Må si at det var egentlig først idag jeg innså hvor mye jeg egentlig har savnet henne! Endelig hjemme!!
Nå må jeg legge meg faktisk, skal GLEDE meg til å øve masse fysikk imorgen :)))

Snakkes!


NB: trykk instillinger(første knapp til høyre på filmen) og velg 720 HD-kvalitet!


Det var altså mitt forsøk på å redigere en film. Filmen handler vel egentlig om ingenting, bare en kjøretur. med hunden min i baksetet. Poenget med filmen er vel kanskje at det ikke er noe poeng.Går ikke media eller noe, så ikke tro dette var en lekseoppgave eller noe. Tingen er bare at jeg kjedet meg noe inn i helvette idag, og ikke be meg gjøre lekser, for da kutter jeg av hode mitt. Ble jo ferdig med matteeksamen igår, og må si at det var noe med det verste jeg har opplevd. Det å komme på eksamen å vite at du kommer til å få dårlig karakter gjør skikkelig vondt. Det var jo mange faktorer som gjorde slik at det gikk så dårlig som det gikk. Hvor kan jeg begynne, eeh.. 1.Altfor liten tid i forhold til at det var ekstremt mange oppgaver, 2.Oppgavene var også ganske lange og tunge, og du trengte god tid til å tenke deg om. Som et siste og tredje punkt kan jeg vel si at det virket liksom litt som at dem som lagde eksamen var skikkelig "ute etter deg". Akkurat som de ville få flest ned i grøften, kan du si. Det var ikke bare jeg som syntes dette, både andre elever og læreren min sa det var en tung eksamen i år. Takk og lov for at jeg øvde mye. Lurer på hva som hadde skjedd om jeg ikke hadde øvd så pass mye som jeg gjorde.. tørr ikke engang tenke på det. Men fy og usj, NOK snakk om eksamen!

Jeg gleder meg både til lørdag og den 6.juni! Imorgen skal jeg i en 18-årsdag, blir feeettt, og på onsdag neste uke kommer min kjære diana hjem fra et HELT år i usa! DET BLIR VELDIG KJEKT DET! :-D
Nå skal jeg kose meg videre denne fredagskvelden! Vi snakkes, og ha en fantastisk helg!

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · skjønnhet · Tanker · videoer

hits