Ah, eksamen imorgen. Matteeksamen.

Har jeg øvd nok? er jeg klar nå? har faen ikke peiling. Men jaja, hvor gale kan det egentlig gå. Må si jeg gruer meg en smule, men hallo, hvem gjør ikke det til eksamen. Etter eksamen skal jeg feire hardt at jeg er ferdig med dette drittet, bare vent! 
Det er jo ingen nyhet at det er uber fint vær i Bergen for tiden, men hvordan kan man la være å ikke snakke om det, egentlig?
Vel vel vel. For øyeblikke sitter jeg her å tegner, og tror inni hode mitt at jeg gjør matte, siden bøkene ligger like ved. Det blir jo litt trist når jeg sitter på eksamendagen og tenker "fml, skulle ha lest mer". Kan vel si med hånden på hjertet at jeg har følt den følelsen fem hundre og millioner ganger før. Men.. jeg gidde ikke å øve nå. Neeh, tar det i uken. Det har jeg også sagt inni meg før.....

Idag dro jeg og min kule perserfamilie på grilltur til et sted der med det vannet dere vet. HEHE. Neida, men jo, vi dro å grilte, koste oss og sånn. Noe de aller fleste bergensere gjør når det er fint vær. De som sitter inne i denne varmen må jo ha skeive sosiale antenner ihvertfall. Jeg og broren min klarte å slå rekorden vår i å spille "tennis", vi slo til sammen 20 ganger. Og må si, er litt stolt, i og med at det var en del vind. Har også spilt fotball idag. Ellers har jo jeg prøvd så godt jeg kan å fullføre sommeren 2012 oppdrag i bli neger. Skal bli en brownbitch, lover dere. Har jo allerede et syyykt(ikke sykt) skille! Skille er jo av solbrenthet... men teller fortsatt! 

Her skal dere få se noen kjedelige sommerbilder av ting og gress og sånn:


Her er da meg, som later som jeg ligger så godt og nyter solen. tingen var at der lå jeg i grunn jævlig ukomfortabelt, og smile føltes helt skeivt i og med at jeg lå slik som jeg lå. Ikkkjee brrraaeh.
Her er sånn.. wannabe good-sun-summer-picture. altså jeg prøvde så godt jeg kunne, da. 


Her er broren min. Hater når folk gjør sånt. Driver å løper vekk fra kamera. man må være med på å lage minner. Så er det så fint når man blir gammel å ha bilder av seg selv i ung alder. så kan man sørge over at man da er gammel og stygg, og var en gang i livet fin og ung.
"smil, då"
"neh, ikkje gidd, då"
"smil då"
*ingen svar*

..då.


Her er hunden vår. Han måtte jo bli med. Djevelhund. Hadde han på fanget i bilen på vei til dette stedet, og han klorte opp alt jeg hadde av hud på bena. Det søg, ser ut som noen har hakket salat på bena mine eller noe. 


Og til slutt, mine tynne, flotte, brune ben, som jeg er stolt av <3

DA SIER JEG HADE PÅ BADE, OG HA EN FIN SOMMER I MAI! <3<3<3<3 xDhehe <3

Gud for noen herlige dager det har vært så langt! Håper været holder seg slik leeeeeenge! Da blir dette her en perfekt sommerferie!

Jeg skal straks se å komme meg ut av disse komfortable klærene jeg går i, til å ta på meg en langarmet bluse, slik at jeg dekker den solbrente huden på skuldrne mine. Dere aner ikke hvor vondt det gjør, men la meg heller se det på den positive siden: Jeg har fått meg en lekse og skal være streng as hell med å ta på meg solkrem!
Jeg ser egentlig ikke frem til helg noe spesielt, har jo hatt meste parten av studiedager denne uken, noe som var veldig herlig! Så det å ha helg nå er ikke sånn endelig-følelse, men så klart, helg er helg, jeg er jo ikke sint for det! Jeg skal somsagt gå å kle på meg "finere" klær nå, så vi snakkes! Ha en fin fredag!


Åååårh, disse flotte dagene, elsker det.

Håper virkelig ikke dere forventer jeg skal sitte inne å blogge så mye, for det kommer ikke til å skje, den ene gangen det er fint vær i bergen. Kan ikke huske sist det var så fint vær i bergen, og det er jo målt varmerekord og hele pakken! HELE PAKKEN!
Kan heller slenge litt mer bilder fra dagene med det fine været imorgen, nå skal jeg gjøre matte, og spise nudler. Dro på vidden idag, og må si at jeg .. nei. Skal nok ikke gå den igjen. Ihvertfall ikke på lenge. Har blitt solbrent som et helvete, og sitter her å svir som et helvette også! Turen idag tok så lang tid, men må si.. isen jeg spiste da vi var komt i mål smakte bedre enn alt annet i hele verden der og da! Så var det verdt det? NEI! hehe.. Snakkes!


Nei nei nei. Jeg har klart å blitt skikkelig syk, folkens. Føler dette var toppen av kransekaken. Hvorfor meg, hvorfor akkurat nå? Akkurat nå som jeg skal ha eksamen snart, og akkurat nå som det skal bli kanonvær i Bergen. Denne uken skal jo det ligge rundt 19 grader og stor sol i Bergen, og det mine damer og herrer, er svært sjeldent! 

samtidig som jeg sitter her å prøver å tenke ut noe underholdnerisk å skive, hoster jeg, og hode verker som et helvete. Jeg fikk noen superduper gode tips av en venn, som hjalp veldig, men det ikke lenge. Jeg har faktisk klart å tvinget i meg grønn te med en ts pepper og 2 ts honning. Smaken av denne heksedrikken var ubeskrivelig ekkel, og jeg har ikke lyst å gjøre noen av dere kvalme. Ellers måtte jo jeg ut idag. vi har en sånn fin innsjø-greie her oppe med pappa som er så god å ha på slike solrike dager som idag. Var litt med det vannet, og lå å diskuterte verden med søsteren min. Etter det har jeg sovet en god del, siden hjernen min ikke har fungert. Det er toppers å være syk folkens. 

For se om jeg orker å dra på skolen imorgen. Har lyst for engangsskyld, så tror jeg kan klare det! Vi snakkes, og sov godt og drøm søtt folkens!


God etter middag folkens!

Føles deilig å være back on track igjen med bloggingen, tror jeg skal klare å fortsette en stund til!

Nå er jeg oppe hos faren min. Blir ikke noe eventyr på meg ikveld, det verken gidder jeg eller har lyst til idag. Det frister bare ikke. 16.mai gav meg en beskjed på at det var på tide å ta en pause nå tror jeg..
Men nå skal jeg på butikken, vi snakkes!!
Hallo og gratulerer med overstått allesammen!

Ja jeg vet det er en smule sent å skrive det til dere nå, har vært igjen igjen veldig lenge vekke fra bloggen. Men jeg tenker at jeg kanskje bare skal ta en pause, jeg vet ikke. Om ikke jeg blogger imorgen, så har jeg definitivt tatt meg en pause, bare så det er sagt. Nå ser jeg egentlig frem til å ligge meg til å sove. Nok en dag er jeg drit trøtt, og forstår ikke hvorfor.

Dagene går overraskende fort, å nå mine damer og herrer, er det ikke lenge til Diana kommer hjem! Det er heller ikke lenge til jeg skal ha matteeksamen, guuud. sa jeg det forresten? at jeg kom opp i matte? Vel, nå vet dere det. Jeg er ikke annet en overlykkelig for det, for matte er jo først og fremst ett av mine favorittfag, og jeg er vel den typen som hater oppgaver der man kan få forskjellige svar, og må drøfte. Liker mer oppgaver som gir enten et korrekt eller galt svar. Slik er jeg vel som person og. Hater når jeg spør folk om noe, så driver de å skal fortelle en hel syk stor historie før de kommer til poenget. Kan hende jeg hater slike type folk fordi jeg er sånn selv kanskje? 

Ellers skal jeg nok få postet bilder fra både 17.mai og andre dager. Årets 17.mai var dritt, dagen før derimot var grådig bra! Da ønsker jeg dere en fin natt videre, vi snakkes forhåpentligvis imorgen da!
 
Halloen mine ... ja. mine.

Jeg har jo ikke blogget på gud vet hvor mange dager, for jeg vet ikke! Det har vel hatt seg slik at jeg ikke gidder bare, har ikke noe å gi, så gir derfor ikke heller. Jeg kunne jo vært mer, ja hva kan jeg si? flinkere, ikke så lat til å få det koseligere rundt om kring her med å postet nyere innlegg oftere. Det er jo ingenting å legge sjul på at jeg mast grådig mye av motivasjonen min til å blogge etter at jeg byttet blogg. Det var jo en grunn for at jeg byttet blogg, det var jo det. Nå er det ikke slik at jeg sitter å griner hver dag, men for å være 100% ærlig godtok jeg kanskje litt for mye. 
Men nok om det, kun tiden vil vise hvor mye mer jeg kommer til å blogge fremover, har vurdert å slutte lenge nå.

Ellers går det jo passe fint med meg. Været drar meg ikke akkruat opp heller.  Det som er så flott med meg og mitt humør, er at bare jeg omgås med venner går humøret på topp, uansett. Men det tror jeg har noe med personligheten min å gjøre også, jeg liker ikke få andre i negativ stemning selvom jeg er det. Men det er vel når jeg sitter hjemme og er alene jeg kan ha disse syke humørsvigningene mine. Jeg blir helt nedfor, og jeg er egentlig ganske overrasket over meg selv hvor fort jeg kan skifte over til å være glad med engang jeg drar på skolen for eksempel. Ikke tro at jeg sitter å er emo hver dag jeg kommer hjem fra skolen, eller bare generelt er alene, for vi alle har vel de nedturene! :-)
Ringen over er ny forresten, wei.

da snakkes vi imorgen, og lykke til med eksamenstrekket folks! 


Idag har det vært egentlig nok en vanlig dag for meg egentlig. Jeg kommer meg trygt hjem, sover vekk halve dagen, og loner meg resten av kvelden. Jeg er jo litte granne, VELDIG loner for tiden da, siden mine beste venner som jeg er med mest, er russ, og de gjør sitt for å si det slik. Sånne ting som ikke jeg kan være med på, da. Det suger.. Har jo min gode venn maren som spør om å henge med meg, snillesnille! Ellers fikk jeg meg en surpriseatack av russen idag. Satt på stolen min og ante fred og ingen fare, så kommer det en bak meg og tar to kluter og fcker fjeset mitt. Jeg klikket jo så klart, og tok igjen. Jeg sitter dessverre ikke bare å ser på at de gjør sånn, bitches gonna pay. Ellers har jeg vært flink å gjort 1 av to lekser ferdig i kveld. yeeeyy!! nei. 

Nei nå ble jeg svært kvalm.. Vi snakkes!
Hehehe........

God kveld mine kjære skjønne. Jeg var egentlig tenkt å skrive en lang tekst nå, men så wips begynner frustrerte fruer på tven NÅ. hehe, FLAKS for dere, vi snakkes!
Halloen dere!

Nei, det var faktisk ikke kleint å ta disse "outfitxD "-bildene, for de som lurte.

Blusen er forresten ikke min, den er Maren sin, hehe, takk maren:* Idag dro meg og moren min et "æren" som hun kaller det, og det var egentlig det. Skulle egentlig være med en venninne for å protestere mot at Norge velger å sende denne stakkars gutten Nathan ut av landet før 16.mai. Syntes det er helt patetisk og kvalmende at en gutt som er både født og oppvokst i Norge skal sendes ut etter 7 år. Og hva så om foreldrene visste at det fikk konsekvenser da de kom inn i landet, hva søren ville dere gjort om deres land var i krise, heh? Folk i Norge har ikke en dritt de skal klage over, jeg bare mener en må være i samme situasjon selv for å forstå. Så klart skal man ikke slippe inn hvem som helst i landet vårt, men herregud. De som har det jævlig må jo gå ett eller annet sted. Nei, la asylbarna bli, IHVERTFALL hvis de har vært her i tre år. Årh, politikk du politikk!

Dere aner ikke hvor deilig det er med en uke hvor jeg bare har EN lekse. Fy fader det er herlig, det! Ellers kan jeg si at jeg ble angrepet av noen russ idag, som var da veldig kjekt. jeg storkoste meg, og syntes det var gøyt å få masse vann over hele meg. Nei, selvfølgelig ikke, hehe, det søg. Jeg ble sinnamann da, men så klart, var jo morsomt og. -for vennene mine så klart.

Jeg tenker å legge meg nå, er kjempe trøtt og har egentlig ikke noe mer å gjøre nå, så. Kan jo så klart joine de andre ungdommene på trinnet mitt å bare sitte å glo på "hjem" på facebook i en evighet, men neitakk. Så vi snakkes folkens. Please ikke bli helt haters mot bildene, orker ikke det, TAKK. 
Så får dere ha en fin kveld dere som velger å sitte oppe. Vi snakes muuuuligens imorgen. Muligens.


God kveeeld 

Så jeg dro på ikea idag da, siden det var jo nytt, og alt var nytt. Ja jeg sa det to ganger, tenk. Ihvertfall. Ikea med masse folk, og ikke minst dem som var kledd i budnader, og med deres smilende unger med is rundt munnen trodde jeg hode mitt skulle eksplodere. Ble for mye, bare. for mange folk, for lang tid før vi kom til kassen. Og når du først kom til kassen med en million telys i handlekurven, står du bak femhundre mennesker med masse pappesker av umonterte møbler og det slags. Da gir du litt opp egentlig.
Men ikea er jo gøy da, men altfor stort, som nevnt. Overdrivende stort faktisk. Ikea var mye gøyere der det var før, hvor du faktisk hadde litt kontroll. Det var faktisk noen ganger jeg kjente meg skikkelig dizzy etter å ha gått en stund. grunnen var jo fordi jeg teknisk sett hadde gått rundt og rundt hele tiden!

Hehe, nok om ikea. Jeg vet forresten at bloggingen min suger for tiden(alltid), det er jeg fullt klar over. Jeg vet ikke hva som går av meg for tiden, noe er feil, noe er rart. Jeg er sånn halveis sint, og kan klikke for den minste ting. Kan f.eks være det skiftende været som er. Gidder heller ingenting egentlig..
Idag stod jeg opp til vakker sol, så begynte DEN snøstormen, og deretter sol, og snø igjen, sol... slik gikk det i hele dag, og nå ser jeg at det søren meg snør fortsatt? What the damn fuck? Ellers er jo jeg også sinna fordi jeg har ikke en dritt penger, jeg er blakk. Jeg bruker for mye penger på ting som jeg ikke trenger har jeg funnet ut. må forbedres. Uansett, nå skal jeg se ferdig bandidas på tv sebra, snakkes blogglesere ;*

Ja, Nei men,  halloen mine kjære. Jeg har masse snop til dere i den store hvite bilen min der borte(pedoblikk)!
Tenkte før jeg begynner med all den wannabe dramatiske teksten jeg skal gi dere, å gi en liten hilsen til Karoline, du skal få en plass på bloggen min snart, jeg lover min skjønne bambi!<3

Så; for tiden går det meste smuud. Sa jo at været spiller en stor rolle for mitt humør. Eneste jeg egentlig mangler er kvittrende fugler som setter seg på skuldrene mine og bærer skolevesken min når jeg går. Jeg skulle forrestensitte meg ut istad, for å være smart å ta en flue i to smekk(haha) med å  jobbe med min gledelige biologi muntlig høring imorgen og samtidig bli neger. Jeg satt meg altså utenfor, og her hos moren min kan det vel sies at hagen egentlig er en form for en norsk jungel. Jeg satt en god stund, sovnet  litt, og etter en time merker jeg at det er søren meg et langt edderkopp tråd/nett fra over hode mitt en plass til en plass ned på bakken en plass en plass.. Jeg fikk så klart et dyriskanfall og var sikker på at en freaky edderkopp satt på forhåpentligvis overflaten av kroppen min ett eller annet sted. Så jeg ristet meg altså alt jeg kunne for å få den vekk. Noe så ekkelt. Skal sørge for at jeg skal ha en insektsfri hage når jeg blir stor ihvertfall. "Du er jo stor?" -Hold kjeft, du som sa det. 

Det dere ser her, er bilde av min kropp som jeg er så stolt over, og blogger derfor om. Hehe, neida jeg vet ikke hvofor jeg postet disse bildene. Må jo følge alle punkter for hva som egentlig er ett bra blogginnlegg i følge toppbloggerne som tror de er på topp pga bloggingen deres og ikke puppene deres. Å dere dumme, dere dumme..


Snakkes imorgen batsardsJeg er faktisk ganske overrasket over at jeg fortsatt har leserne mine enda jeg blogger forferdelig dårlig. Takk?

Hvis været holder seg slik som det er nå i mange, mange dager fremover skal jeg love dere at livet blir både enklere for meg og deg. Det å gå ute mens solen steker ryggen min får meg bare til å smile bredt og nyte livet skikkelig godt. Nå frister det faktisk å gå ut om dagen, istede for å sitte inne i mørket og emoe seg.
Ellers har jeg ikke noe mer å si enn at jeg er livredd for eksamen. Det verste jeg kan komme opp i må være rettslære og spansk. Vil heller komme opp i fysikk og matte, jatakk. Nå vell, nå skal jeg stelle meg og ta turen til moren min og sitte meg ut i hagen og gjøre biologi. 

PREIKAST

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits