Hei dere.

Jeg har vel ingen skikkelig ide om hvor jeg vil med dette innlegget. Jeg velger ihvertfall å stille meg selv 30 spørsmål, selvom jeg vet at dere ikke kommer til å gidde å lese alt. Muligens kommer noen snille sjeler av dere til å bestemme dere for å lese, nettopp pga sist setning, men tro meg folkens. Dere kommer til å gå videre på neste nettside etter å ha lest de tre første spørsmålene.
Tingen er vel egnetlig bare det at jeg gidder ikke lese biologi nå.. derfor. 

1. Hvor gammel er du om fem år?
Hmm.. matte, matte, matte..... er vell 46 tror jeg?? eja.
 

2. Hvem var du minst med i to timer idag?
Jeg var en stund på bikbok. Kunne jo ikke gå glipp av 50% på hele butikken. Uansett, av folk var jeg med en russegjeng. 
 

3. Hvor høy er du?
163,5 cm for å være damn nøyaktig

4. Hva var den forrige filmen du så?
Forrige film var Pineapple Express, og det var det forrige gang før der igjen og der igjen. Må nok være fav filmen min! Beste weed filmen som noen gang kom ut!
 

5. Hvem ringte du sist?
Pappa. Han sa hva jeg måtte handle på butikken. 

6. Hvem ringte deg sist?
Det var nok anders igår tror jeg..

7. når så du mammaen din sist?
Hm.. det var vel noe i forrige uke tror jeg..eller forrige helg
 

8. Hvilke farge har du på øynene
Hva syntes dere da? brune? grønne? svarte, som alle sier?

12. når våkna du i dag?
Våknet av en gal kjerring som bor i den andre blokken ved siden av den blokken pappa bor i. Seriøst, mener folk nå til dags blir bare galere og galere. Det er en dame oppi .. tja ca 40-50 årene som sitter på altanen og maler, samtidig som hun hører på all slags musikk. Skrillex, pillex, jason derulo, pelulo, alt. Våknet av henne idag(og) ca klokken 12.30..
 

13.Hva er din favoritt sang?
HEHE:
unchained melody
born to die - Lana del rey
In my heart - moby
Good vibrations - the beach boys
houdini - foster the people
Somebody that i used to know - gotye
Im on fire - bruice springsteen
knock knock - mac miller
At last - etta james
unforgettable - nat king cole

14. kva er din favorittplass?
Victoria station i london. en stor stasjon, stappet av all slags folk. Digger det.
15. Hvilke plass liker du minst?
Skolebenken
 

16. hvar tror du at du er om ti år?
Enten er jeg en ivrig lektor i fysikk og biologi, eller er jeg noe innenfor politikk og fikser norge litte granne og redder livet til mange, mange barn. Kan godt hende jeg blir en skuespiller, men da skal jeg være svært heldig. Hvis ikke passer jeg på løver i Afrika, da :3

17. hva skremte deg mest om natta som liten?
Jeg var livredd huldra..
 

18. Hva gidde deg latterkrampe sist?
haha.. åårh gud. Jeg ler forferdelig mange ganger for dagen når jeg er ute, så er litt umulig å si hva jeg lo mest av. Men igår da jeg var med noen venner av meg som er russ, haha.. ja. da lo jeg godt. Russ er vittig, gidder ikke forklare.

19. hvor stor er sengen din?
Like stor som de på Ikea duvet
 

20. har du stasjonær eller bærbar datamaskin?
Jeg har da en macbook, oog en vanlig hp bærbar

21. sover du med eller uten klær?
Jeg hater å ha på meg masse klær til vanlig så.. Hver dag når jeg kommer hjem fra skolen tar jeg av meg klærene mine og skifter til en chilleshorts og en chille topp. Blir jeg kald, henter jeg dynen min inn i stuen og sovner. En vanlig hverdag for meg det der.

22. Hvor mange puter sover du med?
Puter er dritt. Jeg vil alltid ha en pute til å begynne med nå jeg skal legge meg, men på ett tidspunkt på natten våkner jeg av at jeg har lyst å knivstikke den fordi den er bare i veien. Har ofte måtte brukt mye kraft til å hive dem ut av sengen... 

23. Hvor mange land har du bodd i?
London, paris, california, florida, sverige, dubai, india, afrika.. oia du mener "bor i"? non.  

24. liker du å kose?
Hvem lagde disse spørsmålene? 

25. Er du et avhengighetsmenneske?
Nei, kun tapere er det. Jeg er perser, vi taper ikke.

26. Kjenner du noen som har samme bursdagsdato som deg?
Hadde jeg funnet en person som hadde samme dato som meg, kunne vi grinet i lag. Men jeg kjenner en som har bursdag dagen etter, 29.12, hun heter karen, og er en av de sykeste childene jeg kjenner.

27. vil du ha barn?
Har allerede en del children jeg? 

28. kan du noen andre språk enn norsk?
Jen kan engelsk bra nok, spansk? taco paco.. så kan jeg litte minipini farsi da. Selvfølgelig vet ikke dere hva det er, det er altså persisk. Eller "iransk" som dere amatører kaller det. salam salam(hei hei). 

29.Hvem er den morsommaste personen du kjenner?
Hunden min, han slår alle med de lydene han kan lage.

30. Når var du i kirken sist?
FÅKK RELIGION!peace out. 

 aah, feil overskrift, jeg vet. Er ikke så lett  å alltid velge en overskrift skal jeg si dere.

og DER var matte tentamen ferdig. gikk vel helt greit, kan ikke si det gikk mega bra, men gikk ikke dårlig heller. Ellers har jeg spansk tentamen imorgen og ser etter det frem til helg! GUD så deilig det skal være med en helg uten lekser, jeez. Men ok, nok om lekser og den slags. Nå skal jeg på volleyballtrening, så vi snakkes!
Gud så mange timers søvn jeg manglet da. Stod opp klokken to idag og er fortsatt trøtt, holder på å sovne her jeg sitter. 

Da drar jeg rett opp til faren min etter å ha vært hos moren min i ett døgn. Om ca to uker er jeg fri, og jeg skal ikke stresse over lekser og annet dritt lengre. Det skal bli uber deilig. Gleder meg også noe helt insane til sommerferien nå! Er jo skikkelig sommer i Bergen nå, solen skinner og jeg drar ut døren uten jakke. Herlig!


hasta luego! 
ahhh! Endelig fredag dere! Starter helgen med å få 6- på en matteprøve!! yey me!!!
Ønsker dere alle en riktig god helg, nyt den, bitches :* Nå skal jeg sove. Ellers skal jeg ta masse fete bilder i helgen som jeg tenkte å poste her! Vi snakkes
 Er det noe jeg virkelig har lært så er det at vil du oppnå noe bra, må du jobbe for det. Ingenting kommer gratis her i verden. 
Gud, så dramatisk.

Nok en gang, folkens! Beklager så mye for mitt fravær fra denne bloggen. Jeg har nok vært så opptatt av andre ting at jeg ikke har hatt tid. Selvfølgelig har jeg hatt tid. Hva er det jeg gjør, sitter her å lyger til leserne mine, går det an..? Jeg har hatt tid, men har vel bare ikke giddet. Jeg har vel bare vært sliten av å bruke hjernen min, kan du si. For å blogge er ikke bare det å finne et kult bilde, lime det inn og finne en fet tekst - KNIPS, ferdig. Åhoho, nei dere.
Har jobbet så insane mye med lekser i det siste at jeg ikke selv kan tro det engang. Men vet dere hva? Det smaker mer godt å få tilbake karakterer nå, enn hva det gjorde for noen uker siden. Og de rundt meg blir også stolt, og det elsker jeg så klart. Hvem gjør ikke det? Dere for bare tolke dette som dere vil, dere tror vel at jeg er blitt eller ER den skolefreaken. Men syntes dere det, tar jeg det faktisk som et komplemang, og blir svært glad. Takk til dere.

Ellers har solbrentheten min roet seg kraftig, men må si at kroppen svi like hell fortsatt. Bildene over.. er vell.. har vel ingen sammenheng med teksten i det hele tatt. Som vanlig theehe.. men det får dere bare leve med. Vi snakkes, da.


.......Uansett hvor mange bilder du tar av den klokken der, eller hvor mye du redigerer bilder av den, blir den aldri like fin som hva den var i virkeligheten.

Jeg har hatt verdens rareste dag idag, bare sløvet og sovet sånn i hele dag. Ellers tok jeg to-tre min ekstra sol idag, og kroppen min er helt.. tja, hva kan jeg si? svidd opp. Ja, im on fire. Idag da jeg sov, skulle jeg klø meg på ryggen, så jeg klødde ekstra hardt da, og dere kan jo da egentlig bare tenke dere om det gjorde vondt eller ikke. Liker å se på meg selv som en fin tomat nå. Hvem søren blir solbrent før sommerferien?! 
Nå tenkte jeg å forberede meg til tentamen imorgen. Vi snakkes folkens! 
Så langt kan jeg vel med hånden på hjertet si at helgen er bra, veldig bra. Elsker at jeg fortsatt har en til dag hvor jeg kan sove lenge om morningen. aahh.. det er vel det beste med helger, i think.

Ikke nok med at humøret er på topp, det er også været! Det digger jo jeg. Det dummet er kanskje at med engang folk, og inkludert meg selv, ser at det er fint vær, kler vi oss som om det er en superduper varm sommer dag med 24 grader. Noen kler seg til og med bare i shorts.. heldigvis er jeg ikke så dum da. ehe.. Er fortsatt kjempe kaldt ute om dere spør meg. Bergen, Bergen, Bergen!!

Ahh.. vet dere hva jeg skal nå? FEZD xD xD !! hahh, neida, jeg skal faktisk gjøre matte. Mhm, dere leste rett, matte på en lørdag. Det suger, og er svært kjipt, men skal jeg oppnå den karakteren jeg vil ha i matte har jeg ikke annet valg, akkurat. Så det så. Vi snakkes folkens, ha en fin lørdag!Slik jeg forstod det, var det en del av dere somlurte på om jeg kunne vise de andre brillene mine også. Vel, jeg har ikke noe særlig bra bilde av dem da, men her er begge inkl ray ban brillene i bilder:...

Ble super fornøyd med begge! :-D

Nå må jeg stikke, det haster, så vi snakkes!!


åå nam. Maten der er ufattelig god, alt jeg har å si om den!
Det var da lunsjen min for idag, skulle gjerne spist det der hver eneste dag.. i wish. Anbefaler ihvertfall alle å spise der en eller annen gang. Virkelig verdt det! 

Ha en flott dag
ah, hvor jeg elsker weheartit. Ellers er det skole imorgen, og jeg tenkte å legge meg for å sove nå. God natt!


Gud som jeg elsker canon. Canon hjelper meg til å huske gode stunder med venner, andre fine øyeblikk, fine gjendstander og landskap.


Jeg har det fint, men sitter med en grådig rar stemning i kroppen. Noe er feil føler jeg. Er ikke akkurat gøyt å gå rundt å føle at noe er feil, det er det ikke. Men jeg antar at det er noe jeg får bare leve med så lenge. Antar også at den følelsen av at noe er feil, kan være det at skolen begynner igjen og. Jeg gruer meg virkelig. Tar jo helt knekken på fritiden min. Til de grader også! Oh well, hva kan man gjøre? gleder meg til sommerferien ihvertfall.......
Hei alle vakre!

Dagene går jammen fort merker jeg, og for tiden gjør jeg egentlig ikke annet enn å nyte påsken. Påsken er reint dritt i følge meg selv. Selvfølgelig, superduper herlig med fri og alt det der, men butikkene og alt annet som er stengt, burde vært åpent fordi om. "Stengt i påsken" står det på hver enste glassdør i sentrum av bergen. Virkelig?  Er de klar over hvor mye de hadde tjent på å være åpen i ferien? Pluss at hva er det som er så viktig for jobbfolkene å være hjemme? Feirer de påske? Hva da, sitter de hjemme å ber til gud den allmektige som ikke finnes? My ass.

"Skikkelig bra feiring på skjærtorsdag!!"
"hva gjorde du da?"
"Kino."

Nok om det påsketullet. Kan ikke si jeg gleder meg heller til påsken er over.. for da kan jeg ikke lengre sove lenge og være leksefri. Jaja thats life. For ikke så lenge siden kan jeg nesten være bombe sikker på at skapet jeg har oppe hos faren min så mer eller mindre ut som en skraphaug, så jeg tok da saken i egne hender og ryddet. Ryddet godt. Rart jeg er så godt humør idag. Tror det var fordi jeg så en veldig bra film idag på kino, The grey, het den. Veldig bra, nervepirrende, bra bruk av kamera og ikke minst; hvordan den virkelige verden fungerer. Var utrolig mange brae setninger som kom frem, mange av dem sjokkerte meg faktisk og. En må se filmen for å forstå. Og hvis du har sett den og ikke likte den.. så har jeg bare en ting å si; voks opp, bitch. 

Nå tror jeg at jeg muligens har fått en smule nok av blogg.no. Skulle blogge før idag, men kom meg ikke innpå siden. Så nå endte dere opp med et rart innlegg, og ja - jeg gir skylden på blogg.no.
Vi snakkes!! 


Jeg holder løftene mine, lovde dere alle å vise bedre bilde av ray ban brillene jeg kommer til å bruke en god del fremover. Her er dem! Hva syntes dere da? har et parr i bjørn borg og, siden jeg klarer visst aldri å bestemme meg. Liker å se på meg selv som en av de mest ubesluttsome personene i verden faktisk.. 

uansett. Det er påskeferie, og dagene går fort. Viktig og nyte godt, for snart er det over. Vedder på at jeg kommer ikke til å klare å slappe av et eneste sekund når alt av eksamner og tentamner begynner. huff og æsj, liker ikke tanken engang..

Vi sankkes da folkens! 


.......


Denne var rett og slett kjempe kul, bare. Rett og slett. H&M  imponerer som vanlig. Denne representerer ikke bare min "spesielle" smak for topper, men også musikksmaken min! Gammeldags musikk er bra musikk. Pease out. 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits