Fine eller hva? Dette er egentlig bare en liten sneak peek. Jeg har nå fått brillene mine, og de over er det ene parret. Bestilte to stykk, siden det var svært vanskelig å bestemme seg. Uansett, jeg kommer nå til å gå med briller mye fremover. Synsforandringen er grådig syk rett og slett. Det er først  når jeg tar av meg brillene jeg innser hvor dårlig syn jeg har! Det er liksom.. jeg ser detaljer som jeg aldri har trodd eksistert. Kult. Grådig kult!

Skal gi dere flere og bedre bilder av brillene, senere eller imorgen.
Ha en fin kveld! 


Det gjør Nelly også! Ta dere en titt HER.

 

Syntes Jeffery skoene er noen kule saker, liker dem virkelig kjempe godt. Føler bare jeg kan bli en smule for høy med dem. Det er det ikke mange som kan forstå seg på, siden jeg er 1.64, noe sånt, men med noen sko som jeffery campbell kan jeg fort bli noe rundt 14 cm høyere! Jaja, hva skader det om jeg blir litt fjell iblant.. Likte veldig godt de siste i hvite, syntes de var fantastisk fine! De hadde gjort seg bra sammen med demin shorts og en brunt belte sammen med en fresh topp. ahh....

Neinei. Ellers sitter nå jeg her å glor. Jeg ble forresten intervjuet idag. Ble noen kleine stemninger for meg her og der hvor jeg blant annet måtte sitte å late som jeg så ut vinduet på bybanen og litt sånn.. Neida, var bare spennende og gøy, deet!! Ellers så jeg ut som ett ustelt troll, og troll er jo aldri stelt.. Så da kan vel dere prøve å forestille dere hvordan jeg så ut. haha.. :(


Intervjuet foregikk på bybanen av megafon forresten. Jeg ble stilt spørsmål angående narkomaner. Det var jo kjekt, siden jeg har ikke annet forhold til dem enn at jeg syntes det er vittig når folk parodierer dem. Neida, haha, jeg bare tuller.  Da skal jeg bare slappe litt til av før jeg gjør litt til lekser. Skal kanskje også dra for å se på et treningssenter idag faktisk! Snakkes!


Herlig med lysere dager nå etter vi skrudde klokken. Personlig hater jeg egentlig når vi skal gjøre det, blir alltid så forvirret, bare.

Jeg er grådig trøtt idag. La meg tidlig igår, men sovnet likevell med engang jeg kom hjem fra skolen idag, til klokken halv ni på kvelden. Fortsatt trøtt. Ellers er det aaaaltfor mye drit på skolen nå. Jaja, gjelder bare å gi en siste innsats før påskeferien i guess.. Ellers ser jeg på rocky på nrk3 samtidig som jeg gjør littegranne lekser. Jeg kjenner også at jeg begynner å bli syk. Halsen og hode verker, og nesen blit bare tettere og tettere.. Fint. Veldig fint. Er bare perfekt at jeg skal bli syk når påskeferien begynner, er det ikke?

Vi snakkes folkens, ha en fin kveld videre. 

Idag har det faktisk vært fantastisk vær!  Håper det holder seg slik leeeeeeeeeeeeenge!
Nå må jeg stikke, skal ha en awesome kveld med venner!

Ha en fin lørdag! 


Jeg må si.. Jeg vet ikke hvor jeg ville, eller hva for ett innlegg dette er. Fredags-no-idea-innlegg.

Jeg har hatt en grådig fin, men slitsom dag idag. Solen skinte som bare det i bergen, og hvis du ikke la merke til den, var det nok 100 statuser på facebook som gidde deg beskjed om det. Jeg har nå fikset det brille-problemet mit. Jeg har altså bestilt briller med styrke. Gleder meg som til å ta de i bruk. Enei. Endte opp med to parr da, siden jeg er en veldig ubesluttsom person. Ray ban og burberry ble det. 

Vel, jeg tror jeg bare kommer til å bruke brillene på skolen og av og til ute, og kanskje hjemme. På fest og blant venner i fritiden blir uaktuelt med briller på. Da får jeg heller skaffe meg linser. Hater at slike ting som dette skjer meg. Eller det skjedde jo ikke, synet mitt har vært ganske fucket lenge, kun jeg som ikke riktig la merke til det ;))))

Ellers stod jeg nettopp opp noe sånt. Sov, var så ufattelig trøtt. Jeg skal ta bussen ut til åsane snart da, henge med nokken vennaar. Blir kjekt. Vi får snakkes. Ha en fortreffelig helg alla! Noe jeg føler går igjen og igjen hos folk er at de spør hverandre hvilken stil de har, eller hvilken smak de liker av klær og sko. De svarer gjerne at de liker det klassiske; dressjakker, bluser osv. Andre svarer heller at de liker noen skikkelig baggy jeans, med en stor rutete skjorte på. Converse vil sikkert gjøre susen på hele det antrekket også. Andre, følger bare det butikkene serverer, går etter trendene. Men er det dette som er stilen deres?
For meg er egentlig ikke "stil" noe som du kun velger av klær sko eller smykker, det er at du representerer hvem du er. Det kan være du er et sporty menneske, og har dermed en sporty stil. Du vil vise andre at du er et sporty menneske, med å ta på deg sporty klær. Make sense, ikke sant? Hater at enkelte oppfatter stil som bare klær. Det er det ikke!  F.eks. jeg kjenner faktisk noen som ikke liker å kle seg i knall-farger fordi det er lett å bli lagt merke til da. De tør ikke, uansett om de liker farger eller ikke. Det er faktisk helt sant. Og her kan det trekkes inn selvtillitt også. Hvis du tør og være deg selv, får du en helt annen "stil" enn hvis du ikke tør å være deg selv. Hvis du tenker.. inni ditt vakre hode, at du elsker kule hatter og digre jakker med skam høye sko, men våger ikke gå med det fordi ikke andre gjør det, da er du ikke deg selv 110%. Og det er ikke snakk om fåtall som er slik, det er snakk om mange, inkludert meg selv faktisk. Tror det hadde vært lettere å kle seg i et samfunn der ikke folk er så dømmende mot hverandre hele tiden. Husker spesielt en dag da jeg gikk med dressjakke på ungdomskolen. Vennene mine begynte å tulle rundt å kalle meg både lærer og kontordame. Fordi jeg gikk med dressjakke. Kan dere tenke dere? Så jeg sier ikke at det skal være lett å passe inn, det gjør jeg ikke. Men vær så snill folkens, gå med det dere vil og ikke vær like feig som meg å ikke gjør det. Vær dere selv!
....Det er ikke det at det jeg snakker om her er verdens viktigste tema og ta opp, men akkurat nå bare fristet det, bare. Det er så mange som ikke tenker på det føler jeg. Til dere som allerede visste dette, good job, til dere som ikke; Nå vet dere det. Stil er ikke bare klær og sko, det er og hvem du er. Så våg å gå med det du vil, og følg ikke bare trender. 

TAKK FOR MEG! :-* 


 
Hei! mine kjære, kjære blogglesere og venner!

Jeg vil like å påstå at denne helgen muligens er en av de beste helgene på lenge. noen av dere aner kanskje at meg og maren feiret bursdagen vår på fredag! Alt i alt var kvelden vellykket, og jeg lå meg med ett smil rundt munnen. Det er lenge siden jeg har ledd så mye og så godt på en kveld altså! Jeg hadde det super gøyt -  med andre ord.

Her har dere en god blanding av litt av hvert fra kvelden. Alt fra begynnelsen, da det var super rent og fint, til slutten, hvor det var.. ja en god del å rydde opp.
 hahaha, jeg er ikke fornøyd med dette bilde, men la gå!!!


;-) Stilig!

vi snakkes, mer bilder får dere imorgen .. tror jeg!! snakkes :* 


Nytt og gøyt! Gleder meg til å ta disse kule solbrillene i bruk! Du finner hele galleriet på vouge.com HER.

Slike ting som dette, street styre, inspirerer meg veldig. Og i tillegg er jo dette fra fashion week'er her og der, mest fra london fashion week, kanskje. Selvfølgelig er det alltid noe som jeg ikke liker, men alt i alt syntes jeg disse folkene er veldig flinke å kle seg og har en grådig, grådig, god fantasi. En ting er å sette sammen et antrekk, og finne ut hva som matcher og ikke matcher, mens en annen ting er å bruke fantasien å finne ut hva som hadde vært veldig awesome, og ikke bare følge trender hele tiden. Rett og slett! 
 
Hei mine kjære lesere, hvordan har dere det? Fint? jeg har det egentlig ganske passe, bortsett fra at jeg stresser litt. skal gå å ordne noe med de kommende brillene mine, og etter det skal jeg på volleyball trening. BURDE og øve til matteprøven jeg skal snart skal ha.. æsj. 

Ellers trooor jeg ikke at jeg har noe mer å tilføye. Søkte jobb idag da, på meny. Snakket med en hyggelig daglig leder idag, men da jeg kom ut fra kontoret hans var ikke mitt humør like hyggelig. Jeg får nok mest sansynlig ikke jobben, takket være min "gode" erfaring... men jeg mener.. Hvor skal erfaringen min begynne da? Jeg skjønner dem så klart, men uansett.. jaja, thats life antar jeg. 

 Da skal jeg kle på meg ikke-konfortable klær igjen og ta bussen mot Åsanesenter. Satser på å finne noen sko som jeg bare MÅ ha der og i samme sleng. uuuh!
 
Søndag.. Kan si på vegne av omtrent alle ungdommer at det er en svært, svært kjedelig dag.

Ellers har jeg fått meg en ny leppestift som jeg veldig gjerne har lyst å dele med dere. Det skulle ikke være enkelt å ta bilde av leppestiften i kveldens lys, men legger det ut for det om. 
Dette bilde ble litt(mye) mislykket fordi at når jeg tok bilde, trodde jeg at fokuset var stilt inn på selve fargen, men heller var det stilt inn på beholderen. kjipt.. jaja!

Fargen er vel en god blanding mellom rosa og rød, grådig fin, og super mot sommeren og våren spesielt! Elsker den allerede. Nå skal jeg ta meg sammen å få gjort lekser. Ellers ser jeg frem til neste fredag, hvor meg og min kule venninne skal feire bursdagen vår! Livet! 

Nåvell. Vi snakkes! 


Ha en fin lørdag alle sammen! nå skal jeg spise en sen, men GOD middag! snakkes!


Nei men, god kveld folkens.

så nettopp på torsdag kveld fra nydalen og jeg må bare si at.. Fader, Morten ramm burde vært der. Men men!
Bilde er ikke noe high-shit for meg, hvis det er det dere tror, prøvde meg bare frem i photoshop.. Som jeg pleier på de dagene som går tregt for meg. Ellers vil jeg bare tilføye at jeg brukte svært lang tid på å komme meg hjem fra skolen idag. Først tar jeg bybanen, går av på mitt stopp, venter på bussen min, og forstår at jeg ikke har nøklene verken i vesken eller jakken min. Da jeg forstod det, hadde jeg mest lyst å sage av hode mitt. Jeg tok derfor den flotte totimers bussen fra pappa til mamma som jeg elsker mest av alle turer i hele mitt liv. Gøyy! nei.

Vi snakkes, ha en riktig fin kveld! 
Heeeii!! åå marthina er så flink å blogge ååå!!!

Ironi i hverdagen.


Ellers da? jo, jeg sitter på badet og hører på musikk, siden det er nok det eneste stedet som er varmt her i huset. ooog så er jeg ganske unormal til tider for å ikke glemme det. Fy søren, kuldegrader? Kom dere vekk! Fysj og æsj, kan ikke bare noen bestille meg en sydentur akkurat nå? Det er nå det hadde passet meg uber fint at jeg bare fant ett sånt flaxlodd i lommen min, hvor det stod at jeg har vunnet en sydentur til hawai og date med johnny depp eller noe. I wish.

Jeg hadde faktisk skremmende lite å gjøre idag, så jeg la meg til å sove. Det var vel noe som: gcjvhk.jfjhgkbk-ngvhjb  -  SÅ deilig å sove idag. Såe.. Ja. Nok om den saken.
Siden søvnen ikke tok vekk nok kjedsomhet, tok jeg meg friheten til å se på fine ting og tang på kule nettbutikker. Til slutt klikket jeg meg innom H&M, og jaggu hadde de mye fint!

 

For å si det sånn. Jeg skal ta meg turen innom de fleste H&M butikkene imorgen.
Vi snakkes!


Savner virkelig sommeren nå. Idag tidlig, kunne jeg faktisk gå de to metrene som er fra pappa til bussstoppet uten å bli angrepet og voldtatt av den kalde vinden som var her i Bergen en god tid. Det likte jeg svært godt! Men etter en lang dag på skolen da klokken nærmet seg halv fire, var det faktisk kjempe kaldt, og jeg tror jeg kjente noen kalde regndråper her og der. Er det mulig...?! Jaja, gøy så lenge det varte...

Apropos skole, vet dere hva vi gjorde idag, eller? Skjærte opp en søt kattepus. Stakkars. Eller.. egentlig var det ikke synd på den, siden den ble avlivet på en fin måte hos dyrelegen, og hadde levd ett fint liv. Årsaken til at den måtte avlives er ukjent. Det var en helt ekkel ting å se en død katt bli skjært opp, og lukten var ikke akkurat bedre. Ikke nok med at vi fikk sett alt fra lunger til lange, ekkle tarmer, fikk vi også sett når biologilæreren "knakk" opp hode. Han tok det fra kroppen, og delte selve hode på to, slik at vi skulle få se hjernen og den slags. Ikke ett pent syn, jeg begynte faktisk å kjenne at jeg ble ufattelig kvalm og svimmel, og jeg er ikke en pyse, vanligvis! Kort sagt skal jeg ikke bli kirug, det er ihvertfall sikkert.

Nå skal jeg glo øynene fast i tven de neste timene. Antageligvis. Er det ikke herlig med sånne ærlige bloggere som meg? sånne late, fine som ligger på sofaen hele dag? åjooo <3
Ha en fin dag! 


Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker alle disse bildene veldig, veldig høyt. 
Ha en fin søndag! 
EDIT: åh gud som jeg hater blogg.no til tider! Her går jeg skriver ett helt innlegg, og så går jeg innpå bloggen og ser at ikke hele teksten jeg skrev kom med. fuuuuuuDenne vinterferien må være en av de sykeste vinterferiene noen sinne! jeg har aldri funnet på så mye tull og tøys på en vinterferie som denne! Awesome, just awesome.

Ellers ville jeg vare si til dere at Whitney port designer en ny kolleksjon for bikbok, og denne slippes ut i mai. Jeg vet ikke helt om jeg skal være glad for det eller ikke.. selvfølgelig blir jeg glad, det er jo alltid spennende, men jeg mener.. Hennes første kolleksjon var ikke så bra. Det var liksom ting jeg allerede hadde sett fra før. Forventet noe overraskende! Ikke det at jeg ikke likte det, har jo kjøpt plagg av henne, så. 

  


Vet at jeg har postet denne klokken mange, mange ganger før, men det er jo fordi jeg elsker den så høyt!!

Jeg går virkelig med den hver eneste dag! Null tull, tar den bare av når jeg skal dusje, og noen ganger når jeg sover. Ellers bor den på armen min! Idag har jeg en smule hangover fra igår, men må bare skjerpe meg fordi det skal bli noe spennende greier idag og - OG imorgen! sykt....

Vel, nå skal jeg rydde litt rundt, og stelle meg. Vi snakkes siden! 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits