Hva kan man si? 

 
Nydelig, ikke sant? Sånn skal det gjøres! 

For øyeblikket gjør jeg egentlig skolearbeid. Nå tenker vel dere "jeez what a nerd". Men hallaisen! Jeg skal bruke tiden på helt andre ting resten av dagene. Så er best jeg gjør det nå som jeg får sjansen!

Ellers har jeg ikke gjort stort idag. Ravet rundt i en kompis sin bil i noe rundt to timer(so hardcore!!!) Tidsfordrivasfuck. 
Vi snakkes folkens!! 
 


.....

Brukt denne søndagen på å være med min bestevenninne, gått tur, jobbet med noe lekser, og hatt macen på fanget - noe som jeg gjør nå også. Jeg begynner mer og mer å føle at sommeren nærmer seg, og ikke minst våren. Det blir herlig. Varme sommerdager, der dagene ikke mørkner før i 11-tiden på kvelden! tenk dere det, folkens, det liker vi, gjør vi ikke? jo, det gjør vi.

Nå skal jeg fortsette å se Kourtney & Kim take new york på "E". Vi snakkes folkens!
God kveld folkens!

Nevnte jeg til dere at jeg skulle teste mitt søster sitt canon kamera? Den kan nemmelig filme, og testet det ut med å filme litt rundt i "godsakene" jeg har oppe hos faren min. altså tilbehøret mitt. Nå sier jeg det engang til: Videoen er en testing av kamera, ikke noe store greier. Så da håper jeg dere skjønner at det kan bli litt kjedelig å dårlig filming her og der.


ETTER DERE TRYKKER PLAY: venligst trykk på første knapp til høyre på selve youtube filmen helt nederst, og huk av på "720p hd" slik at dere får sett filmen med best mulig kvalitet. Start deretter filmen på nytt.Snakkes! :-)


Kjøpte meg ett parr hair cuffs først på gina tricot, så finner jeg noen som er ti ganger finere på H&M. Måtte bare ha de og..Hehe. Så nå har jeg to, awesome.
 
Halla folkens!

 For øyeblikket sitter jeg å gjesper forran macen, noe jeg vil påstå jeg snart har gjort i en time nå. jeg er bare så trøtt, gjør vondt i hode. Også i øynene, kjenner det svir skikkelig.


Jeg vil like å si at dagen min har vært ok frem til nå. Skal stå på ski imorgen da, håper humøret bli bedre da, og at jeg ikke er så trøtt som nå. Det ville vært fint. Jeg skal forsøke å finne meg jobb snart også. Trenger ekstra cash siden .. ja, jeg bruker mer enn hva jeg har. buhu. Nå skal jeg... ja do my stuff. Vi snakkes.


Det var altså mine seks favoritter leppestifter jeg har! HVA syntes dere? ;);)

 Idag har det vel vært litt av en dag så langt.. Igår øvde jeg som en galning til matteprøven vi skulle ha idag. Dessverre våkner jeg med disse smertene i magen som jeg har hatt en del ganger nå. Jeg tenkte at jeg kunne gå litt senere, å ta noen smertestillende piller. Men det ble ikke bedre. Ble derrimot så gale at jeg måtte be pappa hjelpe meg ringe til legekontoret å fikse en time til meg. så fra klokken 10-noe, satt vi å prøvde å få tak i en akutt time. Dere kan jo egentlig gjette om vi nådde frem. Nei. Var så mye frem og tilbake at jeg kan ikke få sagt det! 

Så nå skal jeg ta bussen til åsane for å prøve meg frem på legekontoret der. Vi snakkes folkens!
Ah, den hodepinen.


Hadde en riktig fin kveld igår, kjekke folk, kjekk stemning. For øyeblikket skal jeg egentlig øve matte, eller rydde litt rundt om kring, men blogger istede. Jeg hører også på Young, Wild and free av Wiz Khalifa.. og.. Herregud, hørte den på solariumet idag, hvor de erstattet "weed" med "sleep". for de som har hørt den låten skjønner at det blir helt feil...Noe så fantastisk teit. 

Ett av de fineste parrene jeg har av øredobber er dem under. De er fra H&M så klart, og er bare helt fantastiske! De er kjempe kule, samtidig som de er fine, og elegante om du spør meg. De passer også til det meste. Litt dumt, for de begynner å bli ødelagt, og de selger dem ikke lengre. Fu. 


Velvelvelvel, nå skal jeg fortsette med mitt, vi snakkes!
God dagen mine engler!

Jeg sitter for øyeblikket å ser på hotel cæsar, alltid like vittig. Av og til har jeg spurt meg selv om de er seriøse med det de gjør, eller om de bare tuller? ah, jeg vet ikke, det er ihvertfall morsomt, noe som må være den største grunnen til at jeg ser på det. Uansett, nok om det. Jeg har nå funnet ut hva kveldens autfait blir, og det er herlig. Nå slipper jeg stresse med det ihvertfall. Jeg gleder meg enormt til kvelden, for den skal bli super!

Nå tror jeg at jeg skal ta å spise meg litt frukust! Magen rumler, og det lukter nystekte baguetter! vi snakkes, ha en fortreffelig dag!
Herregud, så fort denne uken gikk!

Idag tidlig våknet jeg akkurat da bussen min gikk, og måtte derfor ta neste. Humøret mitt ble ikke akkurat bedre da jeg kom inn i bussen og oppdaget at hele barnehagen var der. Jeg forsøkte å gjøre alt som skulle til for at jeg ikke skulle høre skrikene deres, men til og med skrillex på fullt volum funket ikke. Er det mulig...

Jeg føler at jeg har en god del dager igjen før det blir helg, men hallaien?!  er jo det helg!
Nice, jeg liker. Så langt har dagen vært chill, grådig morsomme hendelser på skolen idag, hah. Jeg skal senere idag ut  å spise med venner, noe som blir en fin start på helgen. Ellers ser jeg også frem til imorgen, da skal jeg nemmelig ut å feire en 19-årsdag! Alt er er bare nice nå, bortsett fra prøvene som skal gjøres før vinterferien, som begynner neste fredag. DET skal bli herlig det!

Ja, her ser dere hunden vår i vinduet. Han liker å ligge der å bjeffe på folk slik at når jeg skal gå bort å ta han vek derfra, så ser folkene utenfra meg og glor rart, eller stygt. Vet ikke hvordan jeg skal forklare ansiktsuttrykkene deres. Lettere, og ikke minst, bedre sagt: Hunden min elsker å flaue meg ut :-)

Akkurat nå, sitter jeg å ser på frustrerte fruer. Skal straks begynne å gjøre meg klar!! snakkes :*
fin, eller hva?

Dette er en gave fra min kjære søster, til meg. omg!!! ;)
Jeg elsker hvordan mønsteret tar meg med til en annen tidsperiode, men formen på den holder meg igjen i 2012! Denne er perfekt til både hverdags og i helger, og kan kombineres med det meste. Den er fra accezories, men tror den er utsolgt nå...Uansett, denne skal tas i bruk i helgen! ooo, cant wait!

For øyeblikket har jeg sittet å fått en god del inspirasjon til blogging. Jeg har lest mine venners blogger og funnet ut at når de er flink, vil jeg og være flink! Så nå fremover skal jeg blogge som en storm, se opp!

Her serverer jeg dere ett fint bilde av meg. Ha en fin kveld!

Har en venninne i kassen som visste meg denne kule siden hvor du kan kjøpe kjempe fete smykker, armbånd, og øredobber. Prisen er skyhøy, men det er lov å drømme..

 Tycks? kule hva? Syntes de selger veldig spesielle smykker spesielt. Har ikke sett noe slikt før. I tillegg så er det mange kjendiser som shopper her, kult, hva?

Nå skal jeg chille, snaakkes!


 
 Ah.. gidd jeg, eller?

Hva skjer folkens? Alt bra, alt fint? Vel med meg kan du vel si at det går ok. Vet ikke hva som er feil, men noe er det ihvertfall. Akkurat som noe mangler, men vet ikke hva. Det kan vel sammenlignes litt med den der følelsen når du går hjemme ifra, og undrer deg over om du har glemt noe eller ikke. Har den følelsen ca hver dag. Hele tiden. Skjekker alltid at jeg har mobilen, bankkortet, nøklene og alt det andre som er nødvendig for at jeg skal overleve. Og til dere som ikke forstår en dritt en hva jeg snakker om - det er greit, skjønner ikke så mye jeg heller....

Neida, hva er det jeg klager over! Har egentlig ingenting å klage over i det hele tatt med tanke på hva de rundt meg går igjennom. Så istede med å møte skolen med et stygt, trøtt morgenfjes imorgen for ... ingenting? skal jeg heller gjøre som jeg vanligvis gjør, å smile! Funker fett! :-D

 

Ellers kan jeg si at jeg holder på å dø av trøtthet. Legger meg rundt ellevetiden men er skulle nesten tro jeg bare sov to timer pr natt. Nå skal jeg også chille litt til på facebook, før jeg finner sengen. Snakkes :* 

 

 Gratulerer så mye med morsdag, mamma!


Ah, hvorfor poster jeg dette her? Mamma leser ikke bloggen min engang. Kleint, ass.

Neida(joda). Grunnen til at jeg i det hele tatt laget ett innlegg om dette må nok være bildene jeg tok av konfekten mamma fikk idag. Ble de bra, eller? Hadde ikke verdens beste gaver å gi til moren min idag, men det å gi noe i det hele tatt er bra nok om du spør meg. Dessuten har vi alltid fokusert mest på bursdager og jul. Det er da vi går wild å kjøper de "store" gavene, kan du si.... 

Gleder meg til denne uken- ja til og med neste uke er over. Da er det vinterferie. Er så tungt å bare ha to dager fri, det går så fort! helger altså.. Liker dem helt til jeg kommer til søndag. Neste helg blir awesome, men må kjempe meg gjennom denne uken først. Det skal jeg klare, null stas. Tror ikke jeg har en eneste oppgave å streve med denne uken - noe som vil gjøre den latterlig enkel. Nå skal jeg chille de siste minuttene mine på facebook før jeg legger meg. Vi snakkes!For en flott dag så langt. No worries. 

Jeg skal gjøre denne dagen så effektiv som mulig, skal jobbe med lekser, og samtidig ha det gøyt. Tenker også å rydde en god del, noe som virkelig trengs. Jeg henger ganske bak med skolen, så har en god del å ta igjen.. off. 
Bilde over er forresten tatt i en forbindelse med testing av av nytt kamera til en jeg kjenner. Det visst når du minst venter å bli tatt bilde av det blir bra. Når jeg prøver å smile fint sammen med venner på bilder, blir det som oftest ikke bra i det hele tatt, mens når folk bare tar bilde av meg på sekundet, blir jeg mer fornøyd. herre..

Uansett, vi snakkes senere, ha en fin lørdag allesammen, peace.


Må si jeg er rett og slett forelsket i klesstilen hennes. Måten hun våger å mikse klesplaggene på er fantastiske! Elsker at hun kunne altså ta en slik, slitt, farget topp til en heklet shorts med blonder på! Dere må bare ta en titt på bloggen hennes, hun er utrolig. Dere må også bla litt i arkivet, til dere finner klesskapet hennes, helledussen!
Hvor hun får idéen, og ikke minst inspirasjonen fra er jo bare ett stort spørsmål? Du er født til å være moteblogger, fashiondaries! 


Besøk det du kan kalle motebloggeren HER
God kveld alle!

Jeg satt her å tenkte faktisk på at jeg burde kanskje legge med, men hey! vent, det er jo fredag idag! Thank god is friday!

Idag hadde jeg en effektiv mattetime på skolen, og etter skolen dro jeg å min kjære venninne maren for å bare henge litt rundt på bystasjonsenter likeved skolen vår. Maren har ett fish eye kamera, og fikk fikset bildene sine idag! Jeg var med på en del av de bildene, grådig kule faktisk! For de som ikke vet hva Fish eye kamera er, så kan jeg så enkelt si at det er de kameraene der du på en måte får en running rundt selve bilde. Du må også til fotoknudsen for å få bildene - slik du måtte før i tiden!

Noe jeg har veldig lyst å vise dere, er brillene jeg lånte fra en brillebutikk i forrige uke. Det er så sinnsykt vanskelig å bestemme seg for hvilke brille parr man skal velge! Herre, myyyye vanskeligere enn hva jeg trodde. Skal jo tros alt gå med dem til vanlig, og det er dyrt. Så klart tar jeg ikke bare det første jeg ser da? så klart, så klart!


her er de jeg lånte forresten... kule? ja? nei?

 Ellers har jeg ikke noe mer å gjøre denne fredagen. Mamma mener jeg bør tilbringe mer tid med henne, kanskje jeg bør det, kanskje? Vi snakkes!
Hei folkens!

Vil først og fremst gratulere min kjære Karoline, som har bursdag idag, og fyller 18 år! Du er nå myndig og grådig kul!

Denne dagen har egnetlig bare vært fin! Hadde tre timer på skolen, solen skinte.. Var også med å feire litt av bursdagen til karoline på en femti talls café. Det var en kjempe stilig café, elsket at alt var så 50-talls inspirert! 
Nå skal jeg egentlig bare sitte meg selv godt plantet ned i sofaen med macen på fanget for å gjøre lekser. Bare lekser. Det er ikke så gøy, nei, og ja - jeg føler meg grådig nerdete, men det må bare gjøres. Så kan jeg heller ha helg med god samvittighet, tenker jeg.. 
Vi snakkes :*
 

 

ah, bli ikke lei! Fine eller hva? Vet jeg har vist dem før menmen!!

Fremover skal jeg på mange gøye arrangementer! Ser virkelig frem til hver helg nå, åå herlig!

Jeg har egentlig altfor mye stress denne uken. Ligger så bak skjema som det går an å ligge akkurat nå på skolen, at jeg vet snart ikke hva jeg skal gjøre. igår stresset jeg faktisk så mye at jeg begynte å få hodepine. True story!
Har altfor mye lekser å gjøre nå. Virkelig. I tillegg til at jeg har mye lekser, var internetten min nede igår, så fikk verken levert inn en viktig oppgave, eller gjort en annen .... Stress. 

skjønner så klart at dette her er ikke så særlig interessant for dere å lese om, men det var egentlig bare det jeg hadde å si idag. Jeg stresser, blogger lite.. sammenheng. 

Uansett. nå er det volleyball trening for meg, vi snakkes kjære folk!  Dagen så langt har bare vært fin. Startet dagen med å trekke opp rullegardinene, og fikk øye på all snøen som var utenfor. Først var jeg "ååååå.. crap.." mens etter det så bare "dette skal ikke ødelegge dagen min". Så jeg kledde ekstra godt på meg, og dro ut for å møte fine venner som jeg har kjent i ganske mange år. cappuchinoen på deli smakte grådig godt, og det gjorde kebaben også. Etter noe om 2 timer, dro jeg hjem igjen, og så masse family guy. for en fin dag så langt. Nå skal jeg opp på lagunen å se på briller. Dette skal jammen bli spennende, folkens. Briller. 

Imorgen skal jeg også noe som blir super kjekt! LIVET akkurat nå er perfekt. 
Ha en kjempe fin helg. vi snakkes! 


årh, elsket at dedt var så mye sol hin dagen. Kjente at en varmet hele meg, selvom kulden bet kraftig i ribbeina! ett skritt nærmere sommeren dette her, folkens!

Beklager for at jeg ikke blogget igår? Ja, igår. Ble bare ikke til, rett og slett. Uansett. For tiden lever jeg forhåndsvis bra, ikke noe stress. Kjekt på skolen også. Lever enda bedre med tanke på at jeg har helg nå. I love planleggingsdag! Skal nyte helgen til de grader, jeg. Som jeg pleier å gjøre. tror ikke det blir noe skikkelig fanteri denne helgen her heller. Vi får se ;-)

Måtte dere som er så heldig som meg, ha en fortreffelig fin helg, og til dere som ikke har helg.. beam. 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits