Jeg ligger for øyeblikket i verdens rareste stilling i sofaen, og det er da jeg skjønner at jeg over hode ikke kan være normal som kan starte å blogge i denne stillingen. 

Denne dagen har vært ganske irriterende forferdelig. Helt siden jeg stod opp 07:36,  og til jeg kom hjem og sov vekk dagen(det jeg som oftest liker best å gjøre), til nå. jeg våknet for en time siden, noe sånt, og siden har jeg bare ligget i denne rare stillingen og scrollet på facebook, ting som jeg allerede har sett fire ganger idag. Finner fortsatt ikke noe av det interessant i det hele tatt enda.

Jeg har begynt å merke hvor mye folk forandrer seg med tiden som går. "Damn, jenten er treg" tenker du vel, og ja det kan jo stemme.  Møter tidligere bestevenner og ellers andre tidligere gode venner på bussen, og vi begge later som vi ikke ser hverandre. Vi begge glor så mye ut vinduet vi kan, i frykt for å få øyekontakt, slik at det ser ut som vi begge er i ferd med å knekke nakken. Livet er flott slik, er det ikke? Nei, det er jo ikke det. Jeg vet ikke hva som skjer inni hodene deres, men jeg vet selv at jeg finner det trist. Når du husker tilbake på de flotte minnene dere hadde sammen, er det trist. Samtidig, når du husker tilbake på hvor bitch hun der jenten egentlig var, så er det faktisk greit. Du innser og dermed at du egentlig ikke har mistet noe vennskap i det hele tatt, for det var aldri noe der. 

Jeg kan vedde mye på at jeg har fått en del stygge blikk slengt på meg når jeg har gått av  busser med tidligere bekjente på. Men hey, fuck what they think. 

 


Slike bilder som dette her, holder meg levende. 


Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

er den ikke perfekt?

Er det noe jeg har sett på lenge, så er det denne klokken. Etter min meningen er det den perfekte klokken! Den er så enkel, men samtidig så vakker. 
Det eneste jeg lurer på er om den er finest i brun eller svart. Tror jeg velger svart.. Passer til mer tror jeg. Men hey? hva med å bare gi meg begge da?

Vi snakkes!

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits