Står til, folkens?


fint? ikke fint? sånn passe? Jeg har det ihvertfall fint. SItter hjemme og ser på disney channel, mens jeg har føttene oppå ovnen med pcen, unnskyld - MACEN*, på fanget. Jeg titter også litt ut vinduet i blandt, bare for å nyte at det faktisk er sol ute. En herlig følelse. Jeg skal på volleyball trening idag også. Blir supert. Har en lekse som jeg bør gjøre ferdig i dag, i og med at tidsfristen for leveringen er i kveld 23.55. Bildene over er forresten tatt for to/tre dager siden med canon 600d. Søsteren min sitt. 

Skal ta å enten sove, eller få gjort den leksen nå. Uansett, vi snakkes! 
idag har jeg hatt en forhåndsvis fin dag, ikke noe stress i det hele tatt. Sykt chill i grunn, med tanke på at klassen fikk lov å gå tidligere fra skolen idag. 

Jeg føler meg ganske rar for tiden. Det er noe som ikke stemmer føler jeg, men vet ikke hva. Eier ikke energi i det hele tatt, og føler hode består av en tung bag som sliter svært på nakken. Føler også at noen har knekt to -  ja, kanskje tre ribbein på meg også. MIne fine forklaringer altså... Vet dere digger dem!!
Vel.. nå skal jeg ta meg en powernap på sofaen mens jeg ser south park. #rutine. ha en finfin dag allesammen. Hadde jeg hatt tilgang til kamera kunne jeg vist dere hvor flott solen skinner over byen idag, menmen! snakkes, da!
 

<3
Jeg må beklage fjeset og egentlig hele meg på disse bildene. Ble ikke særlig brae bilder heller, redigeringen kunne faktisk ikke sugd mer. Jaja, får hva dere får!
 
Jeg må si... FOR en herlig helg dette har vært! åå, sovet lenge, bare slappet av. Ja, jeg hadde veldig lyst å gå ut igår, men må si det var herlig å sitte hjemme faktisk. Føler jeg har fullladet batteriene, og nå er jeg klar for en ny uke - noe som jeg vanligvis ikke pleier å være på en søndag!

Om en halvtime tar jeg bussen til byn. Skal møte noen veeennnar. Vi snakkes vel når jeg kommer hjem. Ha en flott søndag! 


Idag klokken halv to var jeg innom galleriet for å ta synstest. Det var vel mildt sagt på tide! Da vi var ferdig ble jeg spurt hvordan jeg har klart å overleve denne verden med mitt syn. Det var jo aldeles kjekt å høre! Jeg har forskjellige styrker på begge øynene mine. Har også skeive hornhinner. Jeg fikk også vite at av testen, fikk jeg 10% av 100% rett.. Det er jo sykt? Fikk også prøve noen briller, og jeg må si.. forskjellen er jo enorm! Så det blir altså briller på meg - ja. Jeg får vel bare godta det. Men selvom hun sa at jeg må bruke det hele tiden, kommer jeg ikke til å gjøre det. Jeg føler alle kler briller, bortsett fra meg. Og nei, jeg ønsker ikke noe oppmerksomhet fra dere. Og nå tenker vel dere at jeg kan bruke linser, men jeg har så spesielle problemer, eller hva jeg skal kalle det med øynene mine, at linser vil ikke hjelpe like godt som briller.

Videre shoppet jeg litte granne på galleriet, ofc. Hvem kan motstå fristelsene de har å by på? De har f.eks. MASSE salg på accessories eller hva den butikken heter! Alle vesker opptil 70%! løp og kjøp!

Ellers måtte dere ha en flott lørdag alle sammen. Nå skal jeg se frustrerte fruer å kose meg skikkelig. Snakkes! 


Helt siden jeg stod opp idag, kunne jeg på en måte spå at jeg kom til å være forferdelig trøtt idag. Jeg spådde rett.  


Med engang jeg kom hjem fra skolen, begynte jeg å stelle meg på nytt og skifte klær. Tok bussen rett etter, for å møte noen gamle venner på fridays. Venner fra barneskolen, folkens! De er så herlige begge to, elsker personlighetene deres. Glade og herlige! Uansett. Jeg spiste meg god og mett på fridays, kanskje litt for mett, faktisk faktisk.. Jeg har fortsatt vondt i magen etter all overspisningen.. å det sier jo litt?


Her er noen dårlige bilder, beklager..


wææ dagens autfait å greier. Neida.. Ingen outfit bilde dette her, Såri :-)

Bestilte Jack daniel burger og.. fy søren. Super godt!

<3

Nå er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å se hva jeg skriver på tastaturet. Jeg beklager dermed om det skulle være ufattelige mange skrivefeil idag, peace out! 
Ha en flott kveld alle sammen! 
 Eller?

Jeg har hatt en grådig teit dag idag egentlig. spist aaaltfor mye, bare ligget på sofaen. spilte volleyball idag da, men ja... Ja.

Imorgen er det ENDELIG helg! Årh.. Har hatt en tung uke, dette skal jammen bli herlig. kommer til å få en flott helg også. wee.. Nå skal jeg ta meg en god varm dusj. Vi snakkes. beklager så mye for dårlig blogging, folkens. Det blir bedre!
Livet er kort, og man lever dessverre bare en gang. Start å leve livet ditt nå. og da menes det ikke at du skal gå å drikke deg full hver helg, med det menes å være med dem du er mest glad i, gjør det du liker best, og lag fine minner. 

how to make a gif

Ha en fantastisk kveld folkens!
Heei alle søte små. og store!

Det er så morsomt, så ufattelig morsomt. Alltid skal det være noe problem med kameraet mitt. Enten er det minnekortet, eller selve kameraet, eller gud måtte vite hva... Nå er det søren meg laderen.
Så; jeg bestemte meg for å blogge slik idag istede for å gi dere nothing. Har fått så mange klager, skjønner dere. "blogginnlegg", "blogg mer", "du suugar, blogg!". Versågod til dere! :-D

Håper på å få fikset det med laderen imorgen. Gav kamera batteriet mitt til en snill venninne på skolen, som tok det med seg hjem for å lade det.  Så imorgen dere, det er da det skjer. Da skal dere få brae innlegg av meg!


Nå skal jeg trene. Ha en fortreffelig dag! hva skjer? 
Hei!

Trenger litt hjelp av dere, kjære, flotte lesere, og kommentar-folk der ute nå!
Har vel fortalt noen av dere før at jeg skal ha en marc by marc jacobs klokke? Jeg har alltid vært så sikker på hvilken jeg skulle ha, til jeg fikk øye på andre herligheter inne på klokker.no idag. Hadde jeg vært en riking, skal jeg love dere at jeg hadde valgt dem alle tre! Men nei... klokkene koster noe rundt 2.500, bortsett fra den i midten, den mener jeg kostet 3400.... fin og dyr.


Her er altså dem det står mellom.

Så hvilken syntes DERE var finest, 1, 2, eller 3?
Please, leave a comment, dere vil ikke angre på det, hehe. 


Ellers kan jeg beskrive dagen min med tre ord: Sto opp, overlevde, blogget - de tre viktigste tingene å gjøre på en dag!
Hehe, Snakkes!!


Hei kjære folk!

Jeg sitter for øyeblikket å leser fysikk. Vet at dere bryr dere liksom...

Uansett, jeg ville helt egentlig, egentlig bare si hei, har ikke noe annet spesielt å si enn det så.. Ja. For å være helt ærlig gikk denne helgen her aaaaaltfor fort. Allerede en ny uke nå. Det liker jeg virkelig ikke. Trenger litt mer en to dager fri for å si det slik. Jaja, hva kan man gjøre? dere vet hva de sier, ny uke nye muligheter. Får vel bare finne meg i det! 

Ha en fin søndags kveld folkens! 
Bildet dere ser over er altså da ett bilde av mitt vakre, fine øye, som jeg hadde lyst å dele med dere her på bjoggen min. Haha, neida. Joda. ;-)

Hehe..


Bilde er tatt med canon speilrefleks og redigert i photoshop. Det var ikke noe spesiel redigering dette her altså. Ikke idag. Gadd liksom bare ikke. Fikset kun på å få bilde skarpere og klarere, slik at det skal se bra ut når jeg poster det her på bloggen. 

Snakkes


ghd, Scarlet gift set! 

Ghd'en var en av de flotteste gavene jeg fikk til jul. Skal knipse dere noen bedre bilder enn det som er over, hvor jeg skal vise alt du får med også. Til alle dere som skal kjøpre dere en ny rettetang, kjøp ghd. Uten tvil! Den både krøller og stritter, super enkelt, og super kjapt! Den varmer seg også opp veldig kjapt, på mindre enn ett minutt!  Kanskje jeg burde legge ut en klein hårvideo hvor jeg viser det? Nei. 
Hehe.

Denne fredagen blir ikke særlig stor for meg. Skal en tur på shopping med søsteren min idag, det er alt!  vi snakkes. Ha en fortreffelig fredag! 
Jeg er bare blitt mer og mer avhengig av klokke på armen! Før brukte jo jeg det aldri, mens nå... så er det krise om jeg glemmer klokken min hjemme. Jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei den andre klokken jeg går med hele tiden. Jeg sparer derfor penger til en Marc Jacobs klokke nå! wee! Meeeen.. I mellomtiden kommer denne nye klokken fra Bailida til å sitte fint på armen min. 

Nå skal jeg gjøre lekser. Nok en gang. Vi snakkes! 

fet pakket, hva? det var ikke meg som gjorde det, dessverre..

Litt teit å poste bilder av pressanger og jul nå 18.januar, jeg vet, men meningen var egentlig å minne dere på at jeg har ikke postet julepressangene mine enda. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å se hva andre fikk!
såå.. ja. kommer vel snart.


for øyeblikket er jeg alene hos faren min sin crib, og hører på musikk. Hardcore, jeg vet. Neida, jeg slapper av. Til de grader. Jeg er fortsatt like trøtt som jeg var på mandag, tenk det! Så det blir spennende om jeg klarer å holde ut denne dagen. Oh my.

Vi snakkes!


jeg holder på å dø av tretthet. Tips til hvordan man kan få energi uten å ta en powernapp? Please?

Jeg kommer ikke til å gjøre annet enn å sitte hjemme på pcen 16.januar.2012. Jeg har en oppgave som må gjøres, som skal inn ikveld, biologi. Mandag er noe shit, forresten. Gleder meg til helg!
Jeg har muligens postet disse utrolig skjønne bildene fra weheartit før, men uansett, postet/postet ikke, poster de likevell. Noe jeg har tenkt å ønske meg, er ett sånt kamera som dere ser på bildene over. Syntes de er så ufattelig kule! En venninne hadde kjøpt seg ett slikt kamera hvor bildet kommer ut med engang. Det og er pretty nice!

 Idag har jeg hatt, og har fortsatt jeg hangover. Gadd ikke gjøre en drit, og gidder fortsatt ikke annet enn å bare sløve på pcen. Får heller stresse ræven av meg imorgen. Snakkes senere!


ps: La dere forresten merke til litt endringer i designet? Det forrige ble jeg lei. Var så granny til tider. Thinks? 


Disse skoene på bildet over, fikk jeg i julepressang av en av mine næreste venner. Thanks! Elsket dem!

For øyeblikket prøver jeg å finne ut hvor jeg skal bli av denne lørdagskvelden. Først trodde jeg at jeg skulle på kino, så trodde jeg at jeg skulle sitte å gjøre lekser, og nå er det snakk om noe annet? baaahh, hater å være usikker.

 
Elsker å ta bilder hos mormor. Alle detaljene som er å finne. 

ha en fin kveld! 
Zac efron, for en hottie.


århh.. alt jeg vil ha.

Kjolen på det første bildet er fra nelly, kun 149,-. Jeg har lyst på den fordi jeg syntes dem er riktig fine å ha. Du kan bruke dem som kjoler, med å ha store tilbehør til, og du kan ha dem inni dressjakke.. alt du kan! Det dere ser under her har jeg også veldig lyst på. Spesielt skjortene fra Bikbok. Ringen er fin, og det er smykket også. Smykke er fint, men det er vell ikke akkurat slik jeg har lyst på. Det skulle bare representere ett stort smykke..


idag gikk dagen ganske fort, egentlig. Hadde fysikk i 6 timer, men det gikk overraskende fort. Jeg kom hjem, spiste middag og la meg for å sove. Våknet klokken halv ti. Siden det har jeg sett på tven og chillet max. Disse chilledagene er herlige, jeg liker dem. 

Skjer?


Gullklokken min og cuff'en dere ser på bildene over er garantert noe av det jeg bruker mest. Begge er sånne type tilbehør som passer til alt, og kan gjøre et kjedelig antrekk fint, om du spør meg, da.
De er en del av gullgruven min hihi :-)

Sa jeg til dere at jeg hadde mistet bankortet mitt? Det lå hele tiden i lommeboken min... ehe. jeg har to, ett som funker og ett som ikke funker. Det som ikke funker har alltid pleiet å ligge der? dette er både rart og forvirrendes.
Nå skal jeg bruke kvelden til å glo på tven, og slappe av. Er jeg heldig, har jeg energi til å jobbe litt biologi. Snakkes!

 

FRED FOLKENS! NÅ ER DET FRED!

Noen av dere kjenner vel til den følelsen når du gruer deg til noe, skikkelig, så går det kjempe bra? Opplevde den idag jeg. Nailet en muntlig fysikk høring! Fikk 5/4 eller 4/5, husker ikke heelt. men uansett, det var kjempe bra for å være meg! Jeg hadde øvd - ja, men rett før trodde jeg virkelig at jeg ikke kunne noe!
Kor e champis'n?

Dagen idag skal bli fin. Jeg har planer om å blogge mer, og jeg skal ta sol. jeg skal trene og. Jeg har god tid idag. Jeg skal slappe av. Jeg skal ikke stresse, bare ta det chill all the way. Det må være sånn første dag på ett halvt år uten at jeg stresser. Jeg er også alene hjemme, som er ganske herlig til tider. Feels goog, feels very good!
Snakkes dåe! 
For noen kjedelige, gråe, dritt dager det er nå for tiden. Bare regn og kulde, mørkt. Jeg er lei av det. Lei av at det faktisk er mørkt ute nå klokken 7 min over 4. Det irriterer meg, har det nok grått fra før.
Gud, som jeg gleder meg til sommeren akkurat nå. Til den tiden jeg kan slutte å fryse MED jakke på. Årh, come to me! 

For øyeblikket er det faktisk south park det går i, idag óg. Grunnen til at jeg blogger nå.. eer vell ingen grunn. Jeg skal muligens sove snart, så skal jeg øve som en hest til fysikk muntlig høringen jeg har imorgen. Læreren min sa han hadde troen på meg, pappa har delvis troen, og jeg har ikke troen. Blir spennende å se hvem som har rett imorgen, da. 

Jeg klarer ikke bestemme meg om jeg skal sove eller ikke? Jeg får da ikke uansett sove i kveld, og det blir jo dumt? Men samtidig jobber jeg best når jeg er 100% våken? Nei, det skal ikke være lett å velge her om dagen...
TAKK STORESØSTER!!!

Disse er altså nå mine! Jeg kommer sikkert til å bli rundt 180 høy når jeg går med de, og de stygge, ekle beina mine vil bli fine kun pga dem! Og jeg tuller ikke når jeg sier 180 høy, for.. se på dem da! Wææ, jeg er altfor lykkelig nå.
Åh, jeg er evig takknemmelig! Dere skal forresten få nye, og kanskje bedre bilder av skoene senere så klart. Dette bildet er det ikke jeg som har tatt, bare redigert litt.

Kommer til å bli en dritt uke fremover, alt for mye på skolen som vanlig. Har en muntlig høring i fysikk som jeg gleder meg veldig til på onsdag, og mange flere ting som jeg ikke KLARER å vente med å skrive. Hør ironien folkens. 
Nå skal jeg KANSKJE ta meg en powernapp, for jeg er helt utkjørt. Vi snakkes!

 
MAC LIPSTICKS, Y U SO PRETTY?

Var forleden i mac sin butikk i kløverhuset her i bergen på utkikk etter den perfekte leppestiften. Ba hun som jobbet der hjelpe meg finne en som passet meg, kun på grunn av at jeg klarte ikke bestemme meg. Vi stod sikkert i en time og prøvde i strekk, tuller ikke! Endte ihvertfall opp med creme d'cup om det var det den het. Noe i nude-duren. Gotta love. 
Boken dere ser mener jeg er fra kremerhuset, og er min kjæres veninne Maren sin! Fikk altså den æren av å tegne i boken hennes(se siden til høyre). Hun er helt syk når det kommer til tegning. Tror jeg må knipse noen flere bilder av tegningene hennes! 
Om dere ser på bildet over på første side, er det noe av det hun har tegnet. Det er egentlig ingenting av hva hun pleier å tegne. helt sykt.  

For meg er tegning ganske stort. Har tegnet helt sidne jeg var liten, elsker det! Kan liksom plutselig få anfall å tegne i flere timer. Helt sant! Og det er sånn hva som helst. Alt fra mennesker til rabbling!

Nå skal jeg se film! vi snakkes! Gud så grådig deilig det skal bli med helg nå. Kan ikke akkurat si at jeg har ventet lenge på helg, men jammen kan jeg si jeg er sliten. Sliten etter en halv uke. Har bare sånn 6 måneder igjen noe sånt, før skikkelig fri. hvordan skal jeg overleve?! Årh..... Gidd virkelig ikke sånt, jeg. 

Idag skal jeg på en bursdagsfest! Blir jo gøyt det da, en fin start på helgen! Resten av  helgen kommer jeg til å lime fysikkboken fast i hode mitt, for jeg må lære meg fysikk. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å pugge formler, og ikke minst gjøre oppgaver!


Vel, folkens, nå skal jeg stelle meg for kvelden, KANSKJE slenger jeg på med ett innlegg til før jeg stikker av gårde og skal nyte livet. vi snakkes, da!

 


This is so nice.  Love
Virkelig er det fint å ha alle smykkene, ringene og armbåndende på ett sted, der de samtidig vises!


Idag skal det bli en artig dag. Jeg har volleyballtrening
, og trenger å skrive ferdig en hel fremføring på 15 min. Nå skal jeg se south park og kose meg med dagens første mat. Vi snakkes! 
Fant disse flotte bildene inne på vogue.com. Den nettsiden har virkelig alt en moteelsker vil lese om!

Kos dere folkens!
 Året to tusen og elleve var ett grådig Ok år for meg. Det var ikke dårlig, men heller ikke veldig bra. Det var så klart noen ting som spilte på mer enn andre, så klart. Men det er jo det alltid, er det ikke?

Jeg vil nok se på 2011 som ett grådig kjedelig år. Det har ikke skjedd så mye, det har det ikke. Jeg reiste til svergie, Oslo og london. Alle reisene var svært trivelige, selvom noen var kortere enn andre. Været var kanon både i london og sverige, men når du er innenlands kan du ikke håpe på noe annet. 


I JANUAR skjedde det ikke så mye. Jeg  var klar for mitt andre halvår på videregående og brukte ganske mye tid på skole.

Jeg husker spesielt at vi spiste taco på skolen på lærerrommet. det var artig. Jeg husker også at på samme tid hadde jeg et stort ønske om å dra til america ett år. Jeg var fast bestemt på å dra, men etter jeg og faren min dro på ett intervju med ett selskap som skulle tatt meg dit, ombestemte både meg og faren min oss for at; Néi, jeg blir heller i bergen enn å være på landet i america og drive farm. Karoline og Elise hadde også bursdag i januar <3


FEBRUAR 

Allerede, så tidlig som i februar fant jeg ut at våren/sommeren var det colorblokking som kom til å bli trend. SÅ BEAM TIL ALLE DERE SOM KOM SÅ SENT SOM I SOMMERFERIEN!!! ;-)
Hehe, oh dear. Februar var like kald som januar, like mye snø også. Det var noen bursdagsbesøker her og der i februar også. Jeg husker at vi dro til myrkdalen med skolen og. Ski og greier.. Jeg er ikke særlig god på ski...

MARS

Det eneste jeg husker egentlig fra Mars, var at vi dro til oslo. Oslo var en kjekk by, likte meg særlig godt i karljohan. Det begynte å bli varmere i mars og, snøen smeltet.

 
APRIL

Gud måtte forresten vite hvorfor dette bildet ble så lite.. jeg fikser på det senere.
April var bare en kjedelig måned hvor jeg fokuserte mest på lekser. Det var påske også, men påske har aldri spilt noe særlig stor rolle for meg. Jeg husker at i april, kunne jeg faktisk la jakka bli hjemme, og gå ut uten å fryse! Nice!


MAI

Mai var den måneden jeg kom opp i ENGELSK eksamen. Det var det verste som kunne hendt meg. Fysikk eksamen er til og med bedre. I mai fikk jeg også min første Chanel N*5 !!!!! 
Jeg fant og verdens fineste topp på only! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har brukt setningen "verdens fineste", men denne var virkelig verdens fineste! Det var en del fester her og der, som ikke var annet enn kjekt.
For ikke å glemme at det faktisk var 17 mai, i mai, og moren min hadde bursdag!


JUNI 
Juni var den måneden som var egentlig ganske chill om jeg husker rett. Siden jeg kom opp i engelsk eksamen før alle andre, kunne jeg slappe av og være trygg på at å komme opp i en eksamen var det siste jeg trengte å tenke på! Jeg fikk også knipset noen fete bilder i juni, takket være god tid! Lillebroren min Simon hadde bursdag denne måneden óg. Diana og meg reiste til Sverige om jeg husker rett OOOOG! Det var kjekt <3

JULI

Vi alle husker vel dette.. Om det ikke ringer noen bjelle når jeg sier 22.juli, burde virkelig folk ta seg tid å søke på google. 


Før 22 juli og etter tragiden var litt glemt kunne jeg endelig starte å tenke på andre positive ting. Jeg nøt sommerferien alt jeg kunne. Etter min mening er det kun folk som vet hva det å jobbe hardt er, som kan si hva smaken av sommerferie er. I juli var jeg også mye med diana, siden jeg ville tilbringe tid med henne før hun dro til usa. Hun skulle jo tros alt være vekke ett helt år!


AUGUST

Det som skillte seg mest ut i august var jo så klart londonturen. Det var virkelig en opplevelse! Shoppingen, gatene, maten, bygningene.. alt! Virkelig verdt å ta seg en tur dit!
Ellers var det skolestart for meg, og jeg begynte i vg2!


NOVEMBER

I november merket vi alle at dagene ble både mørkere og kaldere. Noe jeg ikke likte så godt i hvert fall. I slutten av november, fikk jeg julestemning i kroppen. Julebrus og pepperkaker, nonomnonmnom!! Jeg postet også bilde av favoritt skoene mine her på bloggen. Noe annet som skjedde var at bildet av glitter pumpsene over fikk omtrent 200 hearts på weheartit.com ! Woopii!

DESEMBER

Desember er jo en av de flotteste månedene i hele året! Julen er så fin, og jeg har bursdag! Jeg shoppet julegavene sent, og dro til besøker her og der. Jeg feiret også bursdagen min, og hadde en skikkelig koselig dag! Jeg fikk ghd til juul!! Jeg knipset også noen fine bilder, som er verdt å se igjennom til neste jul! wee.


DET VAR 2011 for meg folkens!! Her er noen helt randomme bilder fra året! Håper dere hadde ett kjekt år, og får det enda kjekkere i 2012! 
 

Navnet er Marthina, kommer fra Bergen, liker å leve livet.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits