Bilder fra turen hjem til Bergen fra London. Begynte å se på bilder fra londonturen i år, fordi det er så grådig mange jeg kjenner som dro til london i høstferien. Ble så misunnelig da jeg så deres bilder, ååå. Heldige altså. Kunne godt fått meg en tur jeg også..

Jeg er så trøtt idag at det gjør vondt i øynene og egentlig sånn resten av kroppen og. Helt forferdelig. Første skoledag etter høstferien idag forresten, fri igår. Gikk forhåndsvis greit, eller egentlig mer som forventet. Det var jo slett ikke kjekt, og jeg hadde lyst å dø hvert eneste minutt av skoledagen. Men ta det helt med ro folkens, det er ikke så gale som det høres ut. Det er verre.

Nå skal jeg "leve livet" og bruke resten av dagen til å øve på en prøve jeg har på torsdag. sånn gøy stor prøve i biologi, om enzymer og sånne andre kjekke saker. Vi snakkes folkens, så må dere ha en riktig fin dag! Nyt den!

(reblogget)
 

Noe som irriterer meg grenseløst er at den gamle bloggen min fortsatt er å finne på google når jeg har skjult den sånn femhundre ganger. Blir jo ikke annet enn direkte flau av å se på den. Så den skal nok slettes øyeblikkelig. 

Idag tok jeg turen innom lånekassekontoret etter jobb for å høre når jeg får stipendet mitt. Ikke det at det haster så sykt, men har jo ventet en riktig god stund nå. Fikk vite at det er på konto innen neste uke, woop! Jeg har ikke akkurat lite penger for tiden, er ikke det, men jeg ville nå høre fordi om. Det er litt dumt å være "rik" og, for da tar folk pengene dine for gitt og forventer at du kan låne dem penger når som helst, og hvor mye som helst. Så nå for tiden er det ganske mange som skylder meg penger, og jeg hater jo å gå rundt å be dem gi det tilbake. Enkelte av dem skylder jo meg bare noe rundt 40-60 kr, men det er likevell viktig å få det tilbake. Så klart.
 

Er veldig rastløs idag. har ikke en dritt å gjøre, så jeg tenker å dra ut senere å bruke litt penger på noe jeg vil ha.. klær eller noe annet fint. Antar det er bedre å kjøpe klær, enn venner. 

Ha en riktig strålende dag folkens!  
God søndags kveld alle!

Det må jo være dønn kjedelig for en del av dere at jeg nok en gang poster Chanel Chance her på bloggen, det skjønner jeg. Men tingen er at den luker faktisk utrolig godt, og anbefales på det sterkeste! Så klart koster den noen hundrelapper, men hvis du virkelig ser etter en god parfyme koster den sikkert rundt samme pris. Denne var jo en gave fra faren min, så jeg slapp unna betalingen hihi..

Idag våknet jeg opp hos en kompis av meg med en kraftig hodepine etter lørsdags verk. Men sånn er det, yolo vet dere.. man må tåle det. 
Hehheehee neida.. uansett. Da jeg kom hjem, spiste jeg som en hest, og klarte å sovne på sofaen. Planen var å dusje og bli ren og pen, men neiiiida. Etterpå møtte jeg min reisegale venn diana, og vi dro på subway og spiste oss gode og mette. Da vi satt på subway, kommer det verdens .. ja, hva kan man si.. mindre pen narkoman, og dette vesenet sitter seg utenfor glassvinduet som var rett forran oss og lager rare tegn med fingrene og fjeset til oss. Vi prøvde å overse han men det funket tydeligvis ikke. Han kom inn og begynte å snakke om at han og var sulten og at han og fortjente mat. Jeg ba han gå å bestille seg noe mat og ikke stå der å si det til oss. Han gjorde hva jeg sa. Etterpå kom han tilbake, men bak ryggen til Diana og tok henne på skulderen på en creepy måte. Da skrek hun så høyt at hele subway ble stille i to tre sekunder. Haha, jeg skjønner jo hun godt, for hun kvapp jo. Han sa og til meg at han hadde sett blikkene jeg sendte han og tok hintet. Blunkefjes, pedosmil. ehh, æsj? 

Diana har jo vært i USA et helt år, og med seg kom hun med en gave til meg! En flott sminkeveske fra victorias secret og en forbanna Marc jacobs lommebok! FY søren hvor glad jeg ble! Skal så klart vise bilde, men har faktisk ikke speilrefleksen min her oppe hos faren min, så dere får vente. Nå skal jeg legge meg tenker jeg. Er faktisk fortsatt dau trøtt. VI SNAKKES DÅE!;**

 

 
 

 

 

Å GUD FOR EN FLOTT DAG!

Jeg har vel nevnt Diana på bloggen før, hun har hatt et år i USA, og idag kom hun hjem! De aller nærmeste vennene hennes bestemte seg for å lage et overraskelsesbesøk for henne, og det ble ikke annet enn svært vellykket! Dette er noe vi egentlig har planlagt lenge, og diana ante jo ingenting! Fikk hele greien på film jeg, da hun kom inn å så oss! Kanskje jeg poster den filmen her..?
Bildene dere ser over viser vel sitt. Har spist så mye god mat idag at jeg har ikke ord. Er både mett, glad og trøtt nå.

Må si at det var egentlig først idag jeg innså hvor mye jeg egentlig har savnet henne! Endelig hjemme!!
Nå må jeg legge meg faktisk, skal GLEDE meg til å øve masse fysikk imorgen :)))

Snakkes!


Åååårh, disse flotte dagene, elsker det.

Håper virkelig ikke dere forventer jeg skal sitte inne å blogge så mye, for det kommer ikke til å skje, den ene gangen det er fint vær i bergen. Kan ikke huske sist det var så fint vær i bergen, og det er jo målt varmerekord og hele pakken! HELE PAKKEN!
Kan heller slenge litt mer bilder fra dagene med det fine været imorgen, nå skal jeg gjøre matte, og spise nudler. Dro på vidden idag, og må si at jeg .. nei. Skal nok ikke gå den igjen. Ihvertfall ikke på lenge. Har blitt solbrent som et helvete, og sitter her å svir som et helvette også! Turen idag tok så lang tid, men må si.. isen jeg spiste da vi var komt i mål smakte bedre enn alt annet i hele verden der og da! Så var det verdt det? NEI! hehe.. Snakkes!


Idag har det vært egentlig nok en vanlig dag for meg egentlig. Jeg kommer meg trygt hjem, sover vekk halve dagen, og loner meg resten av kvelden. Jeg er jo litte granne, VELDIG loner for tiden da, siden mine beste venner som jeg er med mest, er russ, og de gjør sitt for å si det slik. Sånne ting som ikke jeg kan være med på, da. Det suger.. Har jo min gode venn maren som spør om å henge med meg, snillesnille! Ellers fikk jeg meg en surpriseatack av russen idag. Satt på stolen min og ante fred og ingen fare, så kommer det en bak meg og tar to kluter og fcker fjeset mitt. Jeg klikket jo så klart, og tok igjen. Jeg sitter dessverre ikke bare å ser på at de gjør sånn, bitches gonna pay. Ellers har jeg vært flink å gjort 1 av to lekser ferdig i kveld. yeeeyy!! nei. 

Nei nå ble jeg svært kvalm.. Vi snakkes!


Jeg er faktisk ganske overrasket over at jeg fortsatt har leserne mine enda jeg blogger forferdelig dårlig. Takk?

Hvis været holder seg slik som det er nå i mange, mange dager fremover skal jeg love dere at livet blir både enklere for meg og deg. Det å gå ute mens solen steker ryggen min får meg bare til å smile bredt og nyte livet skikkelig godt. Nå frister det faktisk å gå ut om dagen, istede for å sitte inne i mørket og emoe seg.
Ellers har jeg ikke noe mer å si enn at jeg er livredd for eksamen. Det verste jeg kan komme opp i må være rettslære og spansk. Vil heller komme opp i fysikk og matte, jatakk. Nå vell, nå skal jeg stelle meg og ta turen til moren min og sitte meg ut i hagen og gjøre biologi. 

PREIKAST
ah, hvor jeg elsker weheartit. Ellers er det skole imorgen, og jeg tenkte å legge meg for å sove nå. God natt!
Hei alle vakre!

Dagene går jammen fort merker jeg, og for tiden gjør jeg egentlig ikke annet enn å nyte påsken. Påsken er reint dritt i følge meg selv. Selvfølgelig, superduper herlig med fri og alt det der, men butikkene og alt annet som er stengt, burde vært åpent fordi om. "Stengt i påsken" står det på hver enste glassdør i sentrum av bergen. Virkelig?  Er de klar over hvor mye de hadde tjent på å være åpen i ferien? Pluss at hva er det som er så viktig for jobbfolkene å være hjemme? Feirer de påske? Hva da, sitter de hjemme å ber til gud den allmektige som ikke finnes? My ass.

"Skikkelig bra feiring på skjærtorsdag!!"
"hva gjorde du da?"
"Kino."

Nok om det påsketullet. Kan ikke si jeg gleder meg heller til påsken er over.. for da kan jeg ikke lengre sove lenge og være leksefri. Jaja thats life. For ikke så lenge siden kan jeg nesten være bombe sikker på at skapet jeg har oppe hos faren min så mer eller mindre ut som en skraphaug, så jeg tok da saken i egne hender og ryddet. Ryddet godt. Rart jeg er så godt humør idag. Tror det var fordi jeg så en veldig bra film idag på kino, The grey, het den. Veldig bra, nervepirrende, bra bruk av kamera og ikke minst; hvordan den virkelige verden fungerer. Var utrolig mange brae setninger som kom frem, mange av dem sjokkerte meg faktisk og. En må se filmen for å forstå. Og hvis du har sett den og ikke likte den.. så har jeg bare en ting å si; voks opp, bitch. 

Nå tror jeg at jeg muligens har fått en smule nok av blogg.no. Skulle blogge før idag, men kom meg ikke innpå siden. Så nå endte dere opp med et rart innlegg, og ja - jeg gir skylden på blogg.no.
Vi snakkes!! Noe jeg føler går igjen og igjen hos folk er at de spør hverandre hvilken stil de har, eller hvilken smak de liker av klær og sko. De svarer gjerne at de liker det klassiske; dressjakker, bluser osv. Andre svarer heller at de liker noen skikkelig baggy jeans, med en stor rutete skjorte på. Converse vil sikkert gjøre susen på hele det antrekket også. Andre, følger bare det butikkene serverer, går etter trendene. Men er det dette som er stilen deres?
For meg er egentlig ikke "stil" noe som du kun velger av klær sko eller smykker, det er at du representerer hvem du er. Det kan være du er et sporty menneske, og har dermed en sporty stil. Du vil vise andre at du er et sporty menneske, med å ta på deg sporty klær. Make sense, ikke sant? Hater at enkelte oppfatter stil som bare klær. Det er det ikke!  F.eks. jeg kjenner faktisk noen som ikke liker å kle seg i knall-farger fordi det er lett å bli lagt merke til da. De tør ikke, uansett om de liker farger eller ikke. Det er faktisk helt sant. Og her kan det trekkes inn selvtillitt også. Hvis du tør og være deg selv, får du en helt annen "stil" enn hvis du ikke tør å være deg selv. Hvis du tenker.. inni ditt vakre hode, at du elsker kule hatter og digre jakker med skam høye sko, men våger ikke gå med det fordi ikke andre gjør det, da er du ikke deg selv 110%. Og det er ikke snakk om fåtall som er slik, det er snakk om mange, inkludert meg selv faktisk. Tror det hadde vært lettere å kle seg i et samfunn der ikke folk er så dømmende mot hverandre hele tiden. Husker spesielt en dag da jeg gikk med dressjakke på ungdomskolen. Vennene mine begynte å tulle rundt å kalle meg både lærer og kontordame. Fordi jeg gikk med dressjakke. Kan dere tenke dere? Så jeg sier ikke at det skal være lett å passe inn, det gjør jeg ikke. Men vær så snill folkens, gå med det dere vil og ikke vær like feig som meg å ikke gjør det. Vær dere selv!
....Det er ikke det at det jeg snakker om her er verdens viktigste tema og ta opp, men akkurat nå bare fristet det, bare. Det er så mange som ikke tenker på det føler jeg. Til dere som allerede visste dette, good job, til dere som ikke; Nå vet dere det. Stil er ikke bare klær og sko, det er og hvem du er. Så våg å gå med det du vil, og følg ikke bare trender. 

TAKK FOR MEG! :-* 


 
Hei! mine kjære, kjære blogglesere og venner!

Jeg vil like å påstå at denne helgen muligens er en av de beste helgene på lenge. noen av dere aner kanskje at meg og maren feiret bursdagen vår på fredag! Alt i alt var kvelden vellykket, og jeg lå meg med ett smil rundt munnen. Det er lenge siden jeg har ledd så mye og så godt på en kveld altså! Jeg hadde det super gøyt -  med andre ord.

Her har dere en god blanding av litt av hvert fra kvelden. Alt fra begynnelsen, da det var super rent og fint, til slutten, hvor det var.. ja en god del å rydde opp.
 hahaha, jeg er ikke fornøyd med dette bilde, men la gå!!!


;-) Stilig!

vi snakkes, mer bilder får dere imorgen .. tror jeg!! snakkes :* 


Savner virkelig sommeren nå. Idag tidlig, kunne jeg faktisk gå de to metrene som er fra pappa til bussstoppet uten å bli angrepet og voldtatt av den kalde vinden som var her i Bergen en god tid. Det likte jeg svært godt! Men etter en lang dag på skolen da klokken nærmet seg halv fire, var det faktisk kjempe kaldt, og jeg tror jeg kjente noen kalde regndråper her og der. Er det mulig...?! Jaja, gøy så lenge det varte...

Apropos skole, vet dere hva vi gjorde idag, eller? Skjærte opp en søt kattepus. Stakkars. Eller.. egentlig var det ikke synd på den, siden den ble avlivet på en fin måte hos dyrelegen, og hadde levd ett fint liv. Årsaken til at den måtte avlives er ukjent. Det var en helt ekkel ting å se en død katt bli skjært opp, og lukten var ikke akkurat bedre. Ikke nok med at vi fikk sett alt fra lunger til lange, ekkle tarmer, fikk vi også sett når biologilæreren "knakk" opp hode. Han tok det fra kroppen, og delte selve hode på to, slik at vi skulle få se hjernen og den slags. Ikke ett pent syn, jeg begynte faktisk å kjenne at jeg ble ufattelig kvalm og svimmel, og jeg er ikke en pyse, vanligvis! Kort sagt skal jeg ikke bli kirug, det er ihvertfall sikkert.

Nå skal jeg glo øynene fast i tven de neste timene. Antageligvis. Er det ikke herlig med sånne ærlige bloggere som meg? sånne late, fine som ligger på sofaen hele dag? åjooo <3
Ha en fin dag! 


Det var altså mine seks favoritter leppestifter jeg har! HVA syntes dere? ;);)

 Idag har det vel vært litt av en dag så langt.. Igår øvde jeg som en galning til matteprøven vi skulle ha idag. Dessverre våkner jeg med disse smertene i magen som jeg har hatt en del ganger nå. Jeg tenkte at jeg kunne gå litt senere, å ta noen smertestillende piller. Men det ble ikke bedre. Ble derrimot så gale at jeg måtte be pappa hjelpe meg ringe til legekontoret å fikse en time til meg. så fra klokken 10-noe, satt vi å prøvde å få tak i en akutt time. Dere kan jo egentlig gjette om vi nådde frem. Nei. Var så mye frem og tilbake at jeg kan ikke få sagt det! 

Så nå skal jeg ta bussen til åsane for å prøve meg frem på legekontoret der. Vi snakkes folkens!


Må si jeg er rett og slett forelsket i klesstilen hennes. Måten hun våger å mikse klesplaggene på er fantastiske! Elsker at hun kunne altså ta en slik, slitt, farget topp til en heklet shorts med blonder på! Dere må bare ta en titt på bloggen hennes, hun er utrolig. Dere må også bla litt i arkivet, til dere finner klesskapet hennes, helledussen!
Hvor hun får idéen, og ikke minst inspirasjonen fra er jo bare ett stort spørsmål? Du er født til å være moteblogger, fashiondaries! 


Besøk det du kan kalle motebloggeren HER
Livet er kort, og man lever dessverre bare en gang. Start å leve livet ditt nå. og da menes det ikke at du skal gå å drikke deg full hver helg, med det menes å være med dem du er mest glad i, gjør det du liker best, og lag fine minner. 

how to make a gif

Ha en fantastisk kveld folkens!


ghd, Scarlet gift set! 

Ghd'en var en av de flotteste gavene jeg fikk til jul. Skal knipse dere noen bedre bilder enn det som er over, hvor jeg skal vise alt du får med også. Til alle dere som skal kjøpre dere en ny rettetang, kjøp ghd. Uten tvil! Den både krøller og stritter, super enkelt, og super kjapt! Den varmer seg også opp veldig kjapt, på mindre enn ett minutt!  Kanskje jeg burde legge ut en klein hårvideo hvor jeg viser det? Nei. 
Hehe.

Denne fredagen blir ikke særlig stor for meg. Skal en tur på shopping med søsteren min idag, det er alt!  vi snakkes. Ha en fortreffelig fredag! 
Jeg har muligens postet disse utrolig skjønne bildene fra weheartit før, men uansett, postet/postet ikke, poster de likevell. Noe jeg har tenkt å ønske meg, er ett sånt kamera som dere ser på bildene over. Syntes de er så ufattelig kule! En venninne hadde kjøpt seg ett slikt kamera hvor bildet kommer ut med engang. Det og er pretty nice!

 Idag har jeg hatt, og har fortsatt jeg hangover. Gadd ikke gjøre en drit, og gidder fortsatt ikke annet enn å bare sløve på pcen. Får heller stresse ræven av meg imorgen. Snakkes senere!


ps: La dere forresten merke til litt endringer i designet? Det forrige ble jeg lei. Var så granny til tider. Thinks? 
Zac efron, for en hottie.

Gullklokken min og cuff'en dere ser på bildene over er garantert noe av det jeg bruker mest. Begge er sånne type tilbehør som passer til alt, og kan gjøre et kjedelig antrekk fint, om du spør meg, da.
De er en del av gullgruven min hihi :-)

Sa jeg til dere at jeg hadde mistet bankortet mitt? Det lå hele tiden i lommeboken min... ehe. jeg har to, ett som funker og ett som ikke funker. Det som ikke funker har alltid pleiet å ligge der? dette er både rart og forvirrendes.
Nå skal jeg bruke kvelden til å glo på tven, og slappe av. Er jeg heldig, har jeg energi til å jobbe litt biologi. Snakkes!

 
Boken dere ser mener jeg er fra kremerhuset, og er min kjæres veninne Maren sin! Fikk altså den æren av å tegne i boken hennes(se siden til høyre). Hun er helt syk når det kommer til tegning. Tror jeg må knipse noen flere bilder av tegningene hennes! 
Om dere ser på bildet over på første side, er det noe av det hun har tegnet. Det er egentlig ingenting av hva hun pleier å tegne. helt sykt.  

For meg er tegning ganske stort. Har tegnet helt sidne jeg var liten, elsker det! Kan liksom plutselig få anfall å tegne i flere timer. Helt sant! Og det er sånn hva som helst. Alt fra mennesker til rabbling!

Nå skal jeg se film! vi snakkes! 
 
Fint, ikke sant? 

jeg vil bare fortelle dere at dette er en ny blogg, faktisk. Jeg samlet de beste innleggene fra den gamle og limte de inn her. Da får dere ett syn av hvordan jeg blogger, og hva jeg blogger om!


Min gamle blogg het marthina94 - så det sier seg selv at når du fortsatt har det navnet i en alder av 17 er det kanskje på tide å skifte blogg. Hadde ikke blogg.no vært så ufattelig teit, at du er faktisk nødd for å lage en helt ny blogg for å skifte bloggnavn, hadde denne bloggen aldri eksistert, og det hadde spart meg for både stress og energi!
Jeg liker ikke å løpe rundt å skifte blogg hele tiden. Det er også best å ha alt på ett sted!


Det er jo mest morsomt å bla igjennom det gamleste av det gamle arkivet å se på hvordan jeg så ut da jeg gikk i tiende osv, enn hva det er å bare se helt nye ting som dette. Hvordan vet vi hva bra blogging er når vi ikke ser utvikling?
MENMEN, en dag måtte det skje, og det ble idag!


Vi snakkes kjære folk. Det er forresten en ekkel følelse å vite at du blogger for deg selv. Kanskje noen har funnet ut om denne bloggen allerede?


EU DE PARFUM CHANEL N*5

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits