Hei og hopp! DA var jeg hjemme fra london!

 

London har vært helt fantastisk! gud som jeg elsker den byen! Den er perfekt! Shoppingen, folkene, maten, transporten.. alt! Må si det er trist å være hjemme igjen. Bergen.. liker jeg ikke så godt. ehe. 

Vi har vel egentlig gjort de "normale" tingene folk gjør når de reiser til london. Vi besøkte notting hill, big ben, oxford og alt det andre. Shoppingen der er jo bare rett og slett fantastisk! Primark og Topshop var desidert verdt å gå innom. Primark har jo masse billig-fint som jeg liker å kalle det. Men så klart, kvaliteten er jo derimot elendig. Topshop hadde, og har nok fortsatt, så mye fint at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Du finner garantert noe du liker der inne! 

Alt er egentlig veldig billig i london sånn generelt. Maten er jo kjempe billig! Så mye som jeg spiste, er jeg nesten sikker på at jeg veier 200 kg mer nå. Du får  gourmemat for 70 kr minus minus! Converse får du for 400 kr, her koster jo det 700, så sparer en del på å kjøpe dem der! Mac leppestift anbefales også å kjøpe i london. Hvis du vil ha da!

Tenkte å vise dere noen bilder:

mehhe..notting hillEtter den første dagen, da vi skulle hjem, var posene jeg bærte så tunge at det føltes som de svidde seg inn i fingrene mine. Følelsen var nok ikke langt i fra det som faktisk skjedde:

Klarte ikke å strekke dem ut på lenge etter jeg slapp posene. Helt forferdelig!kveldsunderholdning<3 Alle hater chris <33


frukust dagen etter. Viser flere bilder imorgen. Nå er jeg dritt trøtt og skal sove ut alle de timene med søvn jeg mangler, rett etter jeg har skjekket fjesbok så klart<3 og dusjet.. og pakket ut.. og alt det andre.

Snakkes!!


 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits