Jeg ligger for øyeblikket i verdens rareste stilling i sofaen, og det er da jeg skjønner at jeg over hode ikke kan være normal som kan starte å blogge i denne stillingen. 

Denne dagen har vært ganske irriterende forferdelig. Helt siden jeg stod opp 07:36,  og til jeg kom hjem og sov vekk dagen(det jeg som oftest liker best å gjøre), til nå. jeg våknet for en time siden, noe sånt, og siden har jeg bare ligget i denne rare stillingen og scrollet på facebook, ting som jeg allerede har sett fire ganger idag. Finner fortsatt ikke noe av det interessant i det hele tatt enda.

Jeg har begynt å merke hvor mye folk forandrer seg med tiden som går. "Damn, jenten er treg" tenker du vel, og ja det kan jo stemme.  Møter tidligere bestevenner og ellers andre tidligere gode venner på bussen, og vi begge later som vi ikke ser hverandre. Vi begge glor så mye ut vinduet vi kan, i frykt for å få øyekontakt, slik at det ser ut som vi begge er i ferd med å knekke nakken. Livet er flott slik, er det ikke? Nei, det er jo ikke det. Jeg vet ikke hva som skjer inni hodene deres, men jeg vet selv at jeg finner det trist. Når du husker tilbake på de flotte minnene dere hadde sammen, er det trist. Samtidig, når du husker tilbake på hvor bitch hun der jenten egentlig var, så er det faktisk greit. Du innser og dermed at du egentlig ikke har mistet noe vennskap i det hele tatt, for det var aldri noe der. 

Jeg kan vedde mye på at jeg har fått en del stygge blikk slengt på meg når jeg har gått av  busser med tidligere bekjente på. Men hey, fuck what they think. 

 


Slike bilder som dette her, holder meg levende. 


Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!
Siden julaften har det ikke skjedd så veldig mye rundt meg, jeg har egentlig bare åpnet gaver, spist god mat, og sovet utrolig lenge. Det har vært veldig, veldig herlig med ferie, det må jeg si! Hadde forresten også bursdag for to dager siden, og det er lenge siden jeg har kost meg så mye som jeg gjorde den kvelden! Det å bli 18 er en fantastisk følelse! Jeg er myndig nå!!! Hehe, føles veldig riktig.

 
Bilder fra julaften.

Snakkes!


 

Nå er jeg snaaart ferdig med julegavehandlingen, og jeg begynner virkelig å kjenne på kroppen at jul er like rundt hjørnet! Elsker at Bergen er dekorert så fint nå, med masse julelys og juletrær, kjempe koselig jo!

Først og fremst vil jeg si at grunnen til at jeg blogger nå i det hele tatt er min gode venn Karoline. Takk! Du inspirerer! 
Ellers startet dagen min egentlig ganske fint, bortsett fra at jeg forsov meg og ble angrepet av Maren med kake senere på skolen idag. Nå snart skal jeg og søsteren min ta oss en tur til byn, så jeg får vel begynne å freshe meg opp litt! Vi snakkes!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits