fet pakket, hva? det var ikke meg som gjorde det, dessverre..

Litt teit å poste bilder av pressanger og jul nå 18.januar, jeg vet, men meningen var egentlig å minne dere på at jeg har ikke postet julepressangene mine enda. Jeg vet ikke med dere, men jeg elsker å se hva andre fikk!
såå.. ja. kommer vel snart.


for øyeblikket er jeg alene hos faren min sin crib, og hører på musikk. Hardcore, jeg vet. Neida, jeg slapper av. Til de grader. Jeg er fortsatt like trøtt som jeg var på mandag, tenk det! Så det blir spennende om jeg klarer å holde ut denne dagen. Oh my.

Vi snakkes!

Tredje luke åpnet woop!

Bilder tatt av meg.

God kveld folkens! Disse bildene tok jeg faktisk nettopp! koselig hva? ah.. jeg elsker virkelig julen! Den er så koselig og herlig! Det finnes ikke noe dumt med den! Snø, pressanger, lys.. ååhh, love!

Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til neste uke er over. Da er jeg fri! Har ingenting mer på skolen og kan bruke tiden til hva jeg vil! DET skal jammen bli deilig det! Føler forresten at tiden går veldig fort! Føles som november varte i en uke. maks. haha, morsomt. Men jeg har ikke begynt juleshoppingen enda engang! Woo, jeg må sette igang, ass. Meeen, nå skal jeg spise kjeks og burn og se på film. For en fin lørdagskveld :-)
Til alle dere som virkelig trodde jeg hadde sluttet å blogge - tro om igjen. Skal till litt mer enn det for at jeg slutter, ass. Fuckers.

Her har dere altså årets ønskeliste fra meg. Gidd ikke ta med virkelig alt jeg ønsker meg, just saying. Så til alle mine venner som skal kjøpe gave til meg, helst se her først :-)1. Sjal.  Ett   S T O R T , strikket sjerf i enten fargen grå eller svart - eller en god blanding. 
2. En sesong av Frustrerte fruer. 
3. Neglelakker, helst fra OPI eller Deborah. Har fått helt dilla på glitter for tiden..
4. Klær. Har spesielt lyst på en Demin skjorte og skjorte med slangeprint. Treningsfleece fra nike trenger jeg også.
5.  GHD  - av en enkel grunn: den er super og jeg er dritt lei krøllene mine.
 6. Ny treningstights fra nike. Alle mine er blitt så slitte og ekle. 
7. 
Klokke. Denne fra marc jacobs har jeg hatt lyst på så sykt lenge! Nydelig!
8. 
Make up. Blush/rouge, fundation, mascara.
9. 
Solkort, hehe. Skal forsøke å få litt farge på den ekle snøhvite huden min etter jul tenker jeg.
10. 
Nye knebeskyttere. 
11. 
Volleyballsko. Når dere spiller volleyball en del merker dere at vanlige joggesko vrikker foten litt for mye...
12. 
konvoluttvekse fra H&M - 249!! LOVE!!!

 

Nå skal jeg spise frokost, vi snakkes. :-)
God jul alle sammen!

Jeg var ikke på skolen idag jeg. Skal jeg være hundre prosent ærlig så var det faktisk vekkerklokken min sin feil. Den ringte ikke idag! beam! så jeg våknet vel noe rundt 13-tiden. Ikke bra, for der røk en hel skole dag.. + at den ene gangen jeg er vekke, har vi volleyball i gymmen. Dobbel beam.  jaja.

 For øyeblikket chiller jeg med family guy på tven. Alltid like morsomt, hehe. Skal en tur ut etterpå, så vi får vel snakkes. Nå er forresten huset ferdig pyntet til jul! julestemning!!!
Takk for fine kommentarer på bloggen, folkens! :-D 

har fått julestemning?  

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits