Ah, tre dager til London <3<3

 

Jeg kjenner meg SÅ klar for london nå! har pakket litt, funnet frem antrekk og annet som jeg må ha med. I tillegg har jo jeg fått lønn, og det er digg! Er så vakkert syn å se at jeg har SÅ mye penger på konto!
Ellers tenkte jeg å vise dere den nye klokken jeg kjøpte for veldig lenge siden fra cmykk. Elsker klokkene derfra, jeg! Billig og fete!

Se selv:

 lovelove 

Nå drar jeg en tur på senteret og bruker litt penger, så får jeg ta turen opp til faren min etterpå!:-)
Snakkes!! 
Halloen mine ... ja. mine.

Jeg har jo ikke blogget på gud vet hvor mange dager, for jeg vet ikke! Det har vel hatt seg slik at jeg ikke gidder bare, har ikke noe å gi, så gir derfor ikke heller. Jeg kunne jo vært mer, ja hva kan jeg si? flinkere, ikke så lat til å få det koseligere rundt om kring her med å postet nyere innlegg oftere. Det er jo ingenting å legge sjul på at jeg mast grådig mye av motivasjonen min til å blogge etter at jeg byttet blogg. Det var jo en grunn for at jeg byttet blogg, det var jo det. Nå er det ikke slik at jeg sitter å griner hver dag, men for å være 100% ærlig godtok jeg kanskje litt for mye. 
Men nok om det, kun tiden vil vise hvor mye mer jeg kommer til å blogge fremover, har vurdert å slutte lenge nå.

Ellers går det jo passe fint med meg. Været drar meg ikke akkruat opp heller.  Det som er så flott med meg og mitt humør, er at bare jeg omgås med venner går humøret på topp, uansett. Men det tror jeg har noe med personligheten min å gjøre også, jeg liker ikke få andre i negativ stemning selvom jeg er det. Men det er vel når jeg sitter hjemme og er alene jeg kan ha disse syke humørsvigningene mine. Jeg blir helt nedfor, og jeg er egentlig ganske overrasket over meg selv hvor fort jeg kan skifte over til å være glad med engang jeg drar på skolen for eksempel. Ikke tro at jeg sitter å er emo hver dag jeg kommer hjem fra skolen, eller bare generelt er alene, for vi alle har vel de nedturene! :-)
Ringen over er ny forresten, wei.

da snakkes vi imorgen, og lykke til med eksamenstrekket folks! 
Slik jeg forstod det, var det en del av dere somlurte på om jeg kunne vise de andre brillene mine også. Vel, jeg har ikke noe særlig bra bilde av dem da, men her er begge inkl ray ban brillene i bilder:...

Ble super fornøyd med begge! :-D

Nå må jeg stikke, det haster, så vi snakkes!!


Denne var rett og slett kjempe kul, bare. Rett og slett. H&M  imponerer som vanlig. Denne representerer ikke bare min "spesielle" smak for topper, men også musikksmaken min! Gammeldags musikk er bra musikk. Pease out. 


Nytt og gøyt! Gleder meg til å ta disse kule solbrillene i bruk! 
Søndag.. Kan si på vegne av omtrent alle ungdommer at det er en svært, svært kjedelig dag.

Ellers har jeg fått meg en ny leppestift som jeg veldig gjerne har lyst å dele med dere. Det skulle ikke være enkelt å ta bilde av leppestiften i kveldens lys, men legger det ut for det om. 
Dette bilde ble litt(mye) mislykket fordi at når jeg tok bilde, trodde jeg at fokuset var stilt inn på selve fargen, men heller var det stilt inn på beholderen. kjipt.. jaja!

Fargen er vel en god blanding mellom rosa og rød, grådig fin, og super mot sommeren og våren spesielt! Elsker den allerede. Nå skal jeg ta meg sammen å få gjort lekser. Ellers ser jeg frem til neste fredag, hvor meg og min kule venninne skal feire bursdagen vår! Livet! 

Nåvell. Vi snakkes! 


Kjøpte meg ett parr hair cuffs først på gina tricot, så finner jeg noen som er ti ganger finere på H&M. Måtte bare ha de og..Hehe. Så nå har jeg to, awesome.
 
Jeg er bare blitt mer og mer avhengig av klokke på armen! Før brukte jo jeg det aldri, mens nå... så er det krise om jeg glemmer klokken min hjemme. Jeg kjenner jeg begynner å bli litt lei den andre klokken jeg går med hele tiden. Jeg sparer derfor penger til en Marc Jacobs klokke nå! wee! Meeeen.. I mellomtiden kommer denne nye klokken fra Bailida til å sitte fint på armen min. 

Nå skal jeg gjøre lekser. Nok en gang. Vi snakkes! 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits