Nelly

Jakken til høyre syntes jeg var kjempe stilig. Selvom jeg ble atten år for mer enn en måned siden har jeg enda ikke gjort bankortet mitt om til "voksen"-bankkort, slik at man kan bestille klær og annet fra internett. Grunnen til at jeg ikke har gjort det enda må være en slags blanding av latskap og mye å gjøre  på skolen. Så ikveld skal jeg be min far bestille jakken til høyre så får jeg heller gi han penger igjen senere, for den skal bli min. 

De to kåpene som står igjen var så klart også fine, spesielt den til venstre, den har jeg sett på en del ganger. Problemet er bare det at jeg tør ikke helt bestille dem enda fordi kåper kan være så anderledes i virkeligheten i forhold til hvordan de ser ut på bildene. Så jeg får søke litt rundt å finne ut hvordan de er i størrelse og form før jeg bestemmer meg helt.
 
God kveld alle sammen

For øyeblikket sitter jeg godt plassert i sofaen og slapper av. Jeg har det egentlig super godt med meg selv akkurat nå. For det første er jo det juleferie, jeg er så og si ferdig med julegavene, jeg er helt fri med andre ord! Alt jeg har av lekser og den slags er levert inn, så jeg trenger ikke stresse med det heller. Det å ikke ha noe å tenke på i det hele tatt er en ganske fantastisk følelse skal jeg si dere, og jeg kan ikke huske sist jeg hadde den følelsen!

Noe mange venner har spurt meg om er hva jeg ønsker meg til jul. Egentlig ønsker jeg meg ingenting i år, har i grunn alt jeg trenger. Så er det noe jeg ønsker meg er det den "perfekte" julen, med masse god julemat, snø og god, hyggelig stemning. Da er jeg fornøyd!

Vi snakkes folkens


Hei alle sammen!

For øyeblikket sitter jeg egentlig å ikke gjør noe som helst. Jeg venter i grunn bare på at tiden skal gå, skal opp til faren min senere. Ah, er så mye stress nå rett før jul, har gått så mye frem og tilbake, kjenner jeg begynner å bli temmelig lei nå. Men antar alt går så fint så om 4 dager, for da er jo det julaften, og 4 dager etter der igjen blir jo jeg 18! Blir så gøy atte!

Det var vel egentlig alt jeg hadde å si idag. Vi snakkes imorgen!
Hollaa! Lenge siden sist, ey?

Jeg vet ikke om jeg engang gidder å skrive at jeg skal å begynne å blogge igjen nå, fordi det er så 50/50 om det faktisk skjer eller ikke. Men hey, jeg skal prøve så godt jeg kan. Nå nærmer jo julen seg som bare det, og det gir meg mye inspirasjon til å ta masse fine og koselige bilder! Og en blogg er jo et fint sted å poste bilder på, for om pc'en din skulle svikte, så har du jo bildene der! Vet hvor kjipt det er å miste alt du har på pcen din. Spesielt minnerike bilder. Så hey. Blogg!

Den tiden jeg har vært borte fra bloggen, har jeg vel jobbet for det meste med skoleaktige saker. Det er viktig, spesielt for meg som går i tredje. Og dem som sier at første halvår ikke teller, er ubeskrivelig dumme, for alt du lærer kan du eventuelt få på eksamen. Uansett. Annet jeg har gjort; sovet, facebook oog.. sovet. Neida. Har jo hatt kontakt med venner og da. På facebook chatten så klart. 


Her er noen bilder fra august, september og oktober for de som har lyst å ta en titt:


hehe, dere la kanskje merke til den sengen der? Vel, jeg jobber på thon hotell. Det var det folkens! Vi snakkes!

 
Heei alle sammen! 

Jeg fikk meg en gress-klippe-jobb idag, og må si at dagen har vært.. ja, hva kan jeg si? spesiell. for å si det slik da, så var det ikke en lett jobb, for det å klippe i en bratt oppoverbakke er slett ikke lett. Det endte jo med to-tre blemmer i hendene da.. Ikke noe stas det nei. Har ellers vondt i kroppen, og både håndleddet og under føttene mine svir like hell. Og jeg skal jobbe imorgen og... Hjelp meg gud.


Nå sitter jeg egentlig bare i stuen, med CSI på tven, macen på fanget, og er klar for å nyte kvelden min med god kveldsmat  og masse lesing av gøyale blader! Tenker å legge meg snart, siden jeg skal tidlig opp imorgen, husker hvor vondt det gjorde å stå opp idag, så jeg har nok lært leksen min!
ha en fin kveld alle sammen!
 
 

 
Heilo!

Og der kom jeg hjem. Neida har vært hjemme i.. tja jeg vet ikke en halv time nå kanskje? Har en del ting å fortelle:
1. Jeg er blitt kalt inn til et jobb intervju!!! Imorgen klokken elleve, gleder meg! 2. Jeg har lånt vekk pcen min til søsteren min, siden hennes ble ødelagt rett før eksamen. Uff. Så det var vel derfor jeg ikke blogget igår. 3. Jeg har vært en tur i byn idag og nytet nok en dag av sommerferien min med diana. Nå er jeg så og si dau trøtt og ser for meg at jeg kommer til å tilbringe resten av kvelden på sofaen. Veldig viktig å få sagt dette til dere følte jeg.. ehe.

VI snakkes. Ha en fortsatt fin sommerkveld alle!  


Ah, eksamen imorgen. Matteeksamen.

Har jeg øvd nok? er jeg klar nå? har faen ikke peiling. Men jaja, hvor gale kan det egentlig gå. Må si jeg gruer meg en smule, men hallo, hvem gjør ikke det til eksamen. Etter eksamen skal jeg feire hardt at jeg er ferdig med dette drittet, bare vent! 
Det er jo ingen nyhet at det er uber fint vær i Bergen for tiden, men hvordan kan man la være å ikke snakke om det, egentlig?
Vel vel vel. For øyeblikke sitter jeg her å tegner, og tror inni hode mitt at jeg gjør matte, siden bøkene ligger like ved. Det blir jo litt trist når jeg sitter på eksamendagen og tenker "fml, skulle ha lest mer". Kan vel si med hånden på hjertet at jeg har følt den følelsen fem hundre og millioner ganger før. Men.. jeg gidde ikke å øve nå. Neeh, tar det i uken. Det har jeg også sagt inni meg før.....

Idag dro jeg og min kule perserfamilie på grilltur til et sted der med det vannet dere vet. HEHE. Neida, men jo, vi dro å grilte, koste oss og sånn. Noe de aller fleste bergensere gjør når det er fint vær. De som sitter inne i denne varmen må jo ha skeive sosiale antenner ihvertfall. Jeg og broren min klarte å slå rekorden vår i å spille "tennis", vi slo til sammen 20 ganger. Og må si, er litt stolt, i og med at det var en del vind. Har også spilt fotball idag. Ellers har jo jeg prøvd så godt jeg kan å fullføre sommeren 2012 oppdrag i bli neger. Skal bli en brownbitch, lover dere. Har jo allerede et syyykt(ikke sykt) skille! Skille er jo av solbrenthet... men teller fortsatt! 

Her skal dere få se noen kjedelige sommerbilder av ting og gress og sånn:


Her er da meg, som later som jeg ligger så godt og nyter solen. tingen var at der lå jeg i grunn jævlig ukomfortabelt, og smile føltes helt skeivt i og med at jeg lå slik som jeg lå. Ikkkjee brrraaeh.
Her er sånn.. wannabe good-sun-summer-picture. altså jeg prøvde så godt jeg kunne, da. 


Her er broren min. Hater når folk gjør sånt. Driver å løper vekk fra kamera. man må være med på å lage minner. Så er det så fint når man blir gammel å ha bilder av seg selv i ung alder. så kan man sørge over at man da er gammel og stygg, og var en gang i livet fin og ung.
"smil, då"
"neh, ikkje gidd, då"
"smil då"
*ingen svar*

..då.


Her er hunden vår. Han måtte jo bli med. Djevelhund. Hadde han på fanget i bilen på vei til dette stedet, og han klorte opp alt jeg hadde av hud på bena. Det søg, ser ut som noen har hakket salat på bena mine eller noe. 


Og til slutt, mine tynne, flotte, brune ben, som jeg er stolt av <3

DA SIER JEG HADE PÅ BADE, OG HA EN FIN SOMMER I MAI! <3<3<3<3 xD


Nei nei nei. Jeg har klart å blitt skikkelig syk, folkens. Føler dette var toppen av kransekaken. Hvorfor meg, hvorfor akkurat nå? Akkurat nå som jeg skal ha eksamen snart, og akkurat nå som det skal bli kanonvær i Bergen. Denne uken skal jo det ligge rundt 19 grader og stor sol i Bergen, og det mine damer og herrer, er svært sjeldent! 

samtidig som jeg sitter her å prøver å tenke ut noe underholdnerisk å skive, hoster jeg, og hode verker som et helvete. Jeg fikk noen superduper gode tips av en venn, som hjalp veldig, men det ikke lenge. Jeg har faktisk klart å tvinget i meg grønn te med en ts pepper og 2 ts honning. Smaken av denne heksedrikken var ubeskrivelig ekkel, og jeg har ikke lyst å gjøre noen av dere kvalme. Ellers måtte jo jeg ut idag. vi har en sånn fin innsjø-greie her oppe med pappa som er så god å ha på slike solrike dager som idag. Var litt med det vannet, og lå å diskuterte verden med søsteren min. Etter det har jeg sovet en god del, siden hjernen min ikke har fungert. Det er toppers å være syk folkens. 

For se om jeg orker å dra på skolen imorgen. Har lyst for engangsskyld, så tror jeg kan klare det! Vi snakkes, og sov godt og drøm søtt folkens!

Ja, Nei men,  halloen mine kjære. Jeg har masse snop til dere i den store hvite bilen min der borte(pedoblikk)!
Tenkte før jeg begynner med all den wannabe dramatiske teksten jeg skal gi dere, å gi en liten hilsen til Karoline, du skal få en plass på bloggen min snart, jeg lover min skjønne bambi!<3

Så; for tiden går det meste smuud. Sa jo at været spiller en stor rolle for mitt humør. Eneste jeg egentlig mangler er kvittrende fugler som setter seg på skuldrene mine og bærer skolevesken min når jeg går. Jeg skulle forrestensitte meg ut istad, for å være smart å ta en flue i to smekk(haha) med å  jobbe med min gledelige biologi muntlig høring imorgen og samtidig bli neger. Jeg satt meg altså utenfor, og her hos moren min kan det vel sies at hagen egentlig er en form for en norsk jungel. Jeg satt en god stund, sovnet  litt, og etter en time merker jeg at det er søren meg et langt edderkopp tråd/nett fra over hode mitt en plass til en plass ned på bakken en plass en plass.. Jeg fikk så klart et dyriskanfall og var sikker på at en freaky edderkopp satt på forhåpentligvis overflaten av kroppen min ett eller annet sted. Så jeg ristet meg altså alt jeg kunne for å få den vekk. Noe så ekkelt. Skal sørge for at jeg skal ha en insektsfri hage når jeg blir stor ihvertfall. "Du er jo stor?" -Hold kjeft, du som sa det. 

Det dere ser her, er bilde av min kropp som jeg er så stolt over, og blogger derfor om. Hehe, neida jeg vet ikke hvofor jeg postet disse bildene. Må jo følge alle punkter for hva som egentlig er ett bra blogginnlegg i følge toppbloggerne som tror de er på topp pga bloggingen deres og ikke puppene deres. Å dere dumme, dere dumme..


Snakkes imorgen batsardsåå nam. Maten der er ufattelig god, alt jeg har å si om den!
Det var da lunsjen min for idag, skulle gjerne spist det der hver eneste dag.. i wish. Anbefaler ihvertfall alle å spise der en eller annen gang. Virkelig verdt det! 

Ha en flott dag
Halla folkens!

 For øyeblikket sitter jeg å gjesper forran macen, noe jeg vil påstå jeg snart har gjort i en time nå. jeg er bare så trøtt, gjør vondt i hode. Også i øynene, kjenner det svir skikkelig.


Jeg vil like å si at dagen min har vært ok frem til nå. Skal stå på ski imorgen da, håper humøret bli bedre da, og at jeg ikke er så trøtt som nå. Det ville vært fint. Jeg skal forsøke å finne meg jobb snart også. Trenger ekstra cash siden .. ja, jeg bruker mer enn hva jeg har. buhu. Nå skal jeg... ja do my stuff. Vi snakkes.
Herregud, så fort denne uken gikk!

Idag tidlig våknet jeg akkurat da bussen min gikk, og måtte derfor ta neste. Humøret mitt ble ikke akkurat bedre da jeg kom inn i bussen og oppdaget at hele barnehagen var der. Jeg forsøkte å gjøre alt som skulle til for at jeg ikke skulle høre skrikene deres, men til og med skrillex på fullt volum funket ikke. Er det mulig...

Jeg føler at jeg har en god del dager igjen før det blir helg, men hallaien?!  er jo det helg!
Nice, jeg liker. Så langt har dagen vært chill, grådig morsomme hendelser på skolen idag, hah. Jeg skal senere idag ut  å spise med venner, noe som blir en fin start på helgen. Ellers ser jeg også frem til imorgen, da skal jeg nemmelig ut å feire en 19-årsdag! Alt er er bare nice nå, bortsett fra prøvene som skal gjøres før vinterferien, som begynner neste fredag. DET skal bli herlig det!

Ja, her ser dere hunden vår i vinduet. Han liker å ligge der å bjeffe på folk slik at når jeg skal gå bort å ta han vek derfra, så ser folkene utenfra meg og glor rart, eller stygt. Vet ikke hvordan jeg skal forklare ansiktsuttrykkene deres. Lettere, og ikke minst, bedre sagt: Hunden min elsker å flaue meg ut :-)

Akkurat nå, sitter jeg å ser på frustrerte fruer. Skal straks begynne å gjøre meg klar!! snakkes :*
God kveld alle!

Jeg satt her å tenkte faktisk på at jeg burde kanskje legge med, men hey! vent, det er jo fredag idag! Thank god is friday!

Idag hadde jeg en effektiv mattetime på skolen, og etter skolen dro jeg å min kjære venninne maren for å bare henge litt rundt på bystasjonsenter likeved skolen vår. Maren har ett fish eye kamera, og fikk fikset bildene sine idag! Jeg var med på en del av de bildene, grådig kule faktisk! For de som ikke vet hva Fish eye kamera er, så kan jeg så enkelt si at det er de kameraene der du på en måte får en running rundt selve bilde. Du må også til fotoknudsen for å få bildene - slik du måtte før i tiden!

Noe jeg har veldig lyst å vise dere, er brillene jeg lånte fra en brillebutikk i forrige uke. Det er så sinnsykt vanskelig å bestemme seg for hvilke brille parr man skal velge! Herre, myyyye vanskeligere enn hva jeg trodde. Skal jo tros alt gå med dem til vanlig, og det er dyrt. Så klart tar jeg ikke bare det første jeg ser da? så klart, så klart!


her er de jeg lånte forresten... kule? ja? nei?

 Ellers har jeg ikke noe mer å gjøre denne fredagen. Mamma mener jeg bør tilbringe mer tid med henne, kanskje jeg bør det, kanskje? Vi snakkes!
Står til, folkens?


fint? ikke fint? sånn passe? Jeg har det ihvertfall fint. SItter hjemme og ser på disney channel, mens jeg har føttene oppå ovnen med pcen, unnskyld - MACEN*, på fanget. Jeg titter også litt ut vinduet i blandt, bare for å nyte at det faktisk er sol ute. En herlig følelse. Jeg skal på volleyball trening idag også. Blir supert. Har en lekse som jeg bør gjøre ferdig i dag, i og med at tidsfristen for leveringen er i kveld 23.55. Bildene over er forresten tatt for to/tre dager siden med canon 600d. Søsteren min sitt. 

Skal ta å enten sove, eller få gjort den leksen nå. Uansett, vi snakkes! 
Helt siden jeg stod opp idag, kunne jeg på en måte spå at jeg kom til å være forferdelig trøtt idag. Jeg spådde rett.  


Med engang jeg kom hjem fra skolen, begynte jeg å stelle meg på nytt og skifte klær. Tok bussen rett etter, for å møte noen gamle venner på fridays. Venner fra barneskolen, folkens! De er så herlige begge to, elsker personlighetene deres. Glade og herlige! Uansett. Jeg spiste meg god og mett på fridays, kanskje litt for mett, faktisk faktisk.. Jeg har fortsatt vondt i magen etter all overspisningen.. å det sier jo litt?


Her er noen dårlige bilder, beklager..


wææ dagens autfait å greier. Neida.. Ingen outfit bilde dette her, Såri :-)

Bestilte Jack daniel burger og.. fy søren. Super godt!

<3

Nå er jeg så trøtt at jeg så vidt klarer å se hva jeg skriver på tastaturet. Jeg beklager dermed om det skulle være ufattelige mange skrivefeil idag, peace out! 
Ha en flott kveld alle sammen! 
Heei alle søte små. og store!

Det er så morsomt, så ufattelig morsomt. Alltid skal det være noe problem med kameraet mitt. Enten er det minnekortet, eller selve kameraet, eller gud måtte vite hva... Nå er det søren meg laderen.
Så; jeg bestemte meg for å blogge slik idag istede for å gi dere nothing. Har fått så mange klager, skjønner dere. "blogginnlegg", "blogg mer", "du suugar, blogg!". Versågod til dere! :-D

Håper på å få fikset det med laderen imorgen. Gav kamera batteriet mitt til en snill venninne på skolen, som tok det med seg hjem for å lade det.  Så imorgen dere, det er da det skjer. Da skal dere få brae innlegg av meg!


Nå skal jeg trene. Ha en fortreffelig dag! hva skjer? 

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits