God etter middag folkens!

Føles deilig å være back on track igjen med bloggingen, tror jeg skal klare å fortsette en stund til!

Nå er jeg oppe hos faren min. Blir ikke noe eventyr på meg ikveld, det verken gidder jeg eller har lyst til idag. Det frister bare ikke. 16.mai gav meg en beskjed på at det var på tide å ta en pause nå tror jeg..
Men nå skal jeg på butikken, vi snakkes!!
Hey! 

Gud vet om faktisk noen leser dette, men men! Ville bare si hey egentlig, jeg trenger en pause. Er tilbake etter nyttår på fult! (Siden det er så sykt lenge til!) Vi snakkes! ;-* Har dessverre ingen bilder å komme med nå til dere.

For nøyaktig to timer siden, var det 28 desember, ikke 29. Da hadde jeg bursdag! har hatt en kjempe fin dag med venner! Må ærlig innrømme at en film kveld fort kan bli til en mini fest. Jaja. Skal uansett ta å feire skikkelig etter nyttår! blir åsum! :-D

Skal love dere å poste masse bilder når jeg får tid. Beklager dårlig blogging fra meg, er som regel opptatt - det er grunnen! 
15 oktober

Halloen allesammen! Eier en god del mer energi idag enn hva jeg gjorde igår, som vil si at jeg gidd litt til, er gladere og blogger om noe bedre enn bare været som egentlig ikke er annet enn regn her i Bergen!

Jeg har ett innkjøp, eller flere innkjøp, som over lang tid ikke har blitt postet. Så det dere skal få se nå, er ikke kjøpt på samme dag, som dere forhåpentligvis skjønner nå?  se her:


En helt ok, fin shorts fra bikbok, sky billig og! Nam.//H&M


//H&M. Denne her har faktisk en veldig god bakrundshistorie faktisk. Da jeg skulle kjøpe den så jeg at det var noe rare sorte flekker på den her og der, som sikkert vises godt på bilde og. Jeg sa det til kassadamen da jeg skulle betale, så fikk jeg 50%! BEAAAM, FIKS! Har tydelige shoppe skils, hva? haha.


Fikk aldri denne her til å henge fint så jepp. Fineste bilde jeg klarte å ta. Denne er fra bikbok, og de fleste har vell sett denne før på bloggen i ett outfit eller to? Nydelig, basic, og eier en av høstens flotte farger! Perfect!

Jeg har en god del innkjøp mer, som burde bli postet, men det får jeg ta en annen gang. Nå skal jeg bare nyte resten av denne lørdagskvelden, vi snakkes!
Om bare denne sommeren hadde mer sol å by på hadde jeg spilt mer volleyball. Var å spilte sandvolleyball på en bane som er like ved fløyen en gang, men ikke mer. Skulle ønske jeg hadde mer tilgang til det. Vanlig volleyball har jeg ikke heller fått spilt noe særlig..

Etter sommerferien skal jeg begynne igjen på gode gamle volleyball! Ah, gleder meg så sinnsykt! Jeg elsker det, virkelig!! Sier ikke at jeg er god eller noe, men bare sier at jeg elsker det. Virkelig den perfekte sport for meg. Det og fotball, og tennis er de beste sportene. Basketball kan derimot kisse meg bak. Hah, anyway: aner ikke hvor jeg vill med dette innlegget? Kanskje bare informere at jeg gleder meg til å begynne igjen. Can't wait!!

God natt!

11.august
 Heei!

Var bare en tur på voss igår jeg. Derfor blogget jeg ikke.
For noen av dere, er ikke disse bildene nye, så beklager til dere. Jeg har ikke kameraet mitt her, og kan ikke ta nye bilder, og har heller ikke noen inne på pcen som jeg ikke har vist dere. 
Bildene over er så klart redigert i photoshop. 

Tenk at det nå bare er to dager igjen til jul! Det er en helt syk følelse egentlig, med tanke på at jeg føler det ikke var lenge siden jeg satt i november og tenkte på hvor lang tid det var igjen til jul. Herre!
idag skal jeg kjøpe det siste som jeg trenger før jul. Blir hektisk. Vi snakkes!!

 

 

 
hei, jeg måtte jo lage en ny blogg, så her er den!
Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · skjønnhet · Tanker · videoer

hits