Følg meg gjerne på instagram folkens marthinas heter jeg!

Er egentlig super amatør når det kommer til instagram, men jeg prøver ihvertfall. Det du får av meg er som oftest mat(slik som alle andre), og ellers andre fine ting.
Imorgen er det jobb det går i for meg, og satser ellers på å sove resten av dagen siden jeg er oppe nå. Ellers feiret jeg 20 års dagen til søsteren min igår, som var veldig kjekt. Nå skal jeg gjøre det enda mer vanskelig for meg selv å stå opp imorgen med å sitte lengre på facebook og glod på hva andre gjør. Snakkes!

GRATULERER MED OVERSTÅTT SANDRA!!!!


For et liv. Og for en taper jeg er som hører på hva andre har å si angående blogging. Jeg lurer på hvor lenge bloggingen min kommer til å vare denne gang. Hopper jo av og på hele tiden. Men nå i det siste har folk spurt meg om å blogge så jeg skal prøve å gjøre et bra forsøk. Spør du meg er egentlig blogging grådig tragisk. Ihvertfall blogging som i blogging rundt topplisten. Jeg mener.. bare se på topplisten vår idag da? fjortiss-anoretikere fra nord som enten poster bilder av tiktak og snus eller av klærene de har på seg. Koman! gi meg noe bedre enn det, noe nytt og spesielt som ingen har sett før.. Det der er forferdelig, og jeg blir flau av å være norsk slik de oppfører seg. Skulle så gjerne likt å møtt dem i virkeligheten å spurt hvorfor i helvete de poster bilder av alkohol på bloggen sin når de vet at de har yngre lesere. Gah.


Kanskje litt trist start på min blogging nå. Kanskje. Skal prøve å ikke være så negativ i de kommende innleggene mine, så ta det helt med ro. 
Jeg går jo nå i vg3, og jeg må si jeg aldri har følt meg så skolelei som jeg gjør nå. Jeg tror, og er ganske sikker på at om det ikke hadde vært for at 95-kullet var bak meg, hadde jeg tatt et friår for lenge siden. Det ville vært så deprimerende å være russ med andre enn mine venner... Så hva kan man gjøre? ingenting.

 
meg:P:P:Phåper disse bildene ga dere mening, for de ga meg ikke en dritt.

Ha en fin dag folkens <3

 
FREDAG!!!

ah, hvor herlig! Nå sitter jeg egentlig å chiller, så tenkte at en liten oppdatering er slett ikke feil!

Nå er jeg ferdig stelt, og klar for å ha det kjekt! Har i grunn ikke noe mer å si enn det, så vi snakkes imorgen egentlig. Ha en fantastisk helg folkens! nyyt den!

  Snakkes da!
Neimen.

Fatter først og fremst ikke hva jeg gjør oppe så sent. Skal på jobb imorgen klokken 7, og jeg vet hvor hardt det er å komme opp. Faen som feiler meg?

For tiden går det vel riktig bra med meg, kan ikke klage! Eneste som jeg syntes er litt dumt er at alle reiser til den varme siden av kloden, mens jeg sitter inne i nord. Det har ikke vært SÅ varmt i bergen. Kanskje idag, og dagen før, men ellers bare regn. Det er ikke sommer dette! Jeg vil ha det slik at det er varmt HELE sommeren! Jeg skal ikke trykke meg inn på storm.no for å skjekke om jeg kan gå med shorts eller regnjakke neste dag når det er sommerferie. Nei nei, tror ikke jeg skal snakke mer om været, da blir jeg bare sint. Veldig sint. 

Ellers skjer det ikke så mye. Jeg skal dusje nå tror jeg, så vi snakkes! For dere som fortsatt er oppe; ha en fortsatt fin søndag! 


Summer + canon = good memories

Så hva gjør dere i disse herlige sommerdagene? Griller? Bader? eller bare slapper av, slik som meg? Spør dere meg er det helt forferdelig herlig med sommerferie. Kunne nok skrevet det femtusen ganger til, men jeg hadde likevel følt jeg måtte skrevet det mer. Dere aner ikke hvor herlig og mye egentlig en sommerferie betyr for meg. Det å ikke stresse å tenke at du ikke har noe prøve-fremføring-greier dagen etter, er så herlig, men samtidig en svært uvant følelse. Hinn dagen skjekket jo jeg faktisk itslearning, enda det er snart to uker siden vi var ferdig på skolen. Sykt. Det må jo si litt. 

Om dere ellers lurer på hvordan det går med meg fremover.. som jeg bare VET at dere gjør.. bob bob. Jeg går ikke rundt å gråter, men har som vanlig noe greier hjemme som ødelegger.. tja.. ca 100% av dagen min. Det er også veldig vanskelig når det skjer noe hjemme, så har jeg egentlig en avtale med folk som jeg må plutselig avbryte. Da blir de lei seg og sinte, og jeg får enda mer problemer på problemer. Slik er det litt veldig ofte for tiden. Ikke gøy i det hele tatt. Men heldigvis begynner det å snu mot lyst igjen snart da! Heldigvis.

Ellers ser jeg frem til å jobbe masse i sommer å tjene penger så jeg og kan leve litt og dra på ferie!
Nå snakkes vi folkens! hehehehe.. føler dere må være dritt lei alle disse bildene jeg poster. Menmen.

Ha en fin dag! 
åååå... den er fin, den. 

Hvor har jeg vært de siste dagene? Jobb intervju, venner, sovet.. og alt det andre man gjør i sommerferien. Jeg må innrømme at sinne mitt stiger og stiger for hver dag. Hvorfor, er vel kanskje noe jeg skal holde langt unna bloggen. Ellers er blir jeg sliten og trøtt av absolutt ingenting. Det er forferdelig. Ble trøtt bare av å ta bussen idag. Jaja, jeg antar og håper virkelig at dette er en del av å være ungdom. At mine syke hormoner tar litt for mye kontroll, med andre ord.

Jeg kan ikke få sagt hvor ellers herlig det er med sommerferie. Jeg hadde nok ikke klart en eneste dag lengre på skolen, det hadde jeg ikke. Gud hvor lenge jeg har ventet på dette. Og jeg skal ikke stresse denne sommerferien, bare ta livet med ro, og ellers nyte det på den aller beste måten jeg kan.
Nå skal jeg ingenting. Snakkes.hehe <3

Gud for noen herlige dager det har vært så langt! Håper været holder seg slik leeeeeenge! Da blir dette her en perfekt sommerferie!

Jeg skal straks se å komme meg ut av disse komfortable klærene jeg går i, til å ta på meg en langarmet bluse, slik at jeg dekker den solbrente huden på skuldrne mine. Dere aner ikke hvor vondt det gjør, men la meg heller se det på den positive siden: Jeg har fått meg en lekse og skal være streng as hell med å ta på meg solkrem!
Jeg ser egentlig ikke frem til helg noe spesielt, har jo hatt meste parten av studiedager denne uken, noe som var veldig herlig! Så det å ha helg nå er ikke sånn endelig-følelse, men så klart, helg er helg, jeg er jo ikke sint for det! Jeg skal somsagt gå å kle på meg "finere" klær nå, så vi snakkes! Ha en fin fredag!
Hehehe........

God kveld mine kjære skjønne. Jeg var egentlig tenkt å skrive en lang tekst nå, men så wips begynner frustrerte fruer på tven NÅ. hehe, FLAKS for dere, vi snakkes!


God kveeeld 

Så jeg dro på ikea idag da, siden det var jo nytt, og alt var nytt. Ja jeg sa det to ganger, tenk. Ihvertfall. Ikea med masse folk, og ikke minst dem som var kledd i budnader, og med deres smilende unger med is rundt munnen trodde jeg hode mitt skulle eksplodere. Ble for mye, bare. for mange folk, for lang tid før vi kom til kassen. Og når du først kom til kassen med en million telys i handlekurven, står du bak femhundre mennesker med masse pappesker av umonterte møbler og det slags. Da gir du litt opp egentlig.
Men ikea er jo gøy da, men altfor stort, som nevnt. Overdrivende stort faktisk. Ikea var mye gøyere der det var før, hvor du faktisk hadde litt kontroll. Det var faktisk noen ganger jeg kjente meg skikkelig dizzy etter å ha gått en stund. grunnen var jo fordi jeg teknisk sett hadde gått rundt og rundt hele tiden!

Hehe, nok om ikea. Jeg vet forresten at bloggingen min suger for tiden(alltid), det er jeg fullt klar over. Jeg vet ikke hva som går av meg for tiden, noe er feil, noe er rart. Jeg er sånn halveis sint, og kan klikke for den minste ting. Kan f.eks være det skiftende været som er. Gidder heller ingenting egentlig..
Idag stod jeg opp til vakker sol, så begynte DEN snøstormen, og deretter sol, og snø igjen, sol... slik gikk det i hele dag, og nå ser jeg at det søren meg snør fortsatt? What the damn fuck? Ellers er jo jeg også sinna fordi jeg har ikke en dritt penger, jeg er blakk. Jeg bruker for mye penger på ting som jeg ikke trenger har jeg funnet ut. må forbedres. Uansett, nå skal jeg se ferdig bandidas på tv sebra, snakkes blogglesere ;*


aah, feil overskrift, jeg vet. Er ikke så lett  å alltid velge en overskrift skal jeg si dere.

og DER var matte tentamen ferdig. gikk vel helt greit, kan ikke si det gikk mega bra, men gikk ikke dårlig heller. Ellers har jeg spansk tentamen imorgen og ser etter det frem til helg! GUD så deilig det skal være med en helg uten lekser, jeez. Men ok, nok om lekser og den slags. Nå skal jeg på volleyballtrening, så vi snakkes!
Gud så mange timers søvn jeg manglet da. Stod opp klokken to idag og er fortsatt trøtt, holder på å sovne her jeg sitter. 

Da drar jeg rett opp til faren min etter å ha vært hos moren min i ett døgn. Om ca to uker er jeg fri, og jeg skal ikke stresse over lekser og annet dritt lengre. Det skal bli uber deilig. Gleder meg også noe helt insane til sommerferien nå! Er jo skikkelig sommer i Bergen nå, solen skinner og jeg drar ut døren uten jakke. Herlig!


hasta luego! 
ahhh! Endelig fredag dere! Starter helgen med å få 6- på en matteprøve!! yey me!!!
Ønsker dere alle en riktig god helg, nyt den, bitches :* Nå skal jeg sove. Ellers skal jeg ta masse fete bilder i helgen som jeg tenkte å poste her! Vi snakkes
 Er det noe jeg virkelig har lært så er det at vil du oppnå noe bra, må du jobbe for det. Ingenting kommer gratis her i verden. 
Gud, så dramatisk.

Nok en gang, folkens! Beklager så mye for mitt fravær fra denne bloggen. Jeg har nok vært så opptatt av andre ting at jeg ikke har hatt tid. Selvfølgelig har jeg hatt tid. Hva er det jeg gjør, sitter her å lyger til leserne mine, går det an..? Jeg har hatt tid, men har vel bare ikke giddet. Jeg har vel bare vært sliten av å bruke hjernen min, kan du si. For å blogge er ikke bare det å finne et kult bilde, lime det inn og finne en fet tekst - KNIPS, ferdig. Åhoho, nei dere.
Har jobbet så insane mye med lekser i det siste at jeg ikke selv kan tro det engang. Men vet dere hva? Det smaker mer godt å få tilbake karakterer nå, enn hva det gjorde for noen uker siden. Og de rundt meg blir også stolt, og det elsker jeg så klart. Hvem gjør ikke det? Dere for bare tolke dette som dere vil, dere tror vel at jeg er blitt eller ER den skolefreaken. Men syntes dere det, tar jeg det faktisk som et komplemang, og blir svært glad. Takk til dere.

Ellers har solbrentheten min roet seg kraftig, men må si at kroppen svi like hell fortsatt. Bildene over.. er vell.. har vel ingen sammenheng med teksten i det hele tatt. Som vanlig theehe.. men det får dere bare leve med. Vi snakkes, da.


.......Uansett hvor mange bilder du tar av den klokken der, eller hvor mye du redigerer bilder av den, blir den aldri like fin som hva den var i virkeligheten.

Jeg har hatt verdens rareste dag idag, bare sløvet og sovet sånn i hele dag. Ellers tok jeg to-tre min ekstra sol idag, og kroppen min er helt.. tja, hva kan jeg si? svidd opp. Ja, im on fire. Idag da jeg sov, skulle jeg klø meg på ryggen, så jeg klødde ekstra hardt da, og dere kan jo da egentlig bare tenke dere om det gjorde vondt eller ikke. Liker å se på meg selv som en fin tomat nå. Hvem søren blir solbrent før sommerferien?! 
Nå tenkte jeg å forberede meg til tentamen imorgen. Vi snakkes folkens! 
Så langt kan jeg vel med hånden på hjertet si at helgen er bra, veldig bra. Elsker at jeg fortsatt har en til dag hvor jeg kan sove lenge om morningen. aahh.. det er vel det beste med helger, i think.

Ikke nok med at humøret er på topp, det er også været! Det digger jo jeg. Det dummet er kanskje at med engang folk, og inkludert meg selv, ser at det er fint vær, kler vi oss som om det er en superduper varm sommer dag med 24 grader. Noen kler seg til og med bare i shorts.. heldigvis er jeg ikke så dum da. ehe.. Er fortsatt kjempe kaldt ute om dere spør meg. Bergen, Bergen, Bergen!!

Ahh.. vet dere hva jeg skal nå? FEZD xD xD !! hahh, neida, jeg skal faktisk gjøre matte. Mhm, dere leste rett, matte på en lørdag. Det suger, og er svært kjipt, men skal jeg oppnå den karakteren jeg vil ha i matte har jeg ikke annet valg, akkurat. Så det så. Vi snakkes folkens, ha en fin lørdag!


Gud som jeg elsker canon. Canon hjelper meg til å huske gode stunder med venner, andre fine øyeblikk, fine gjendstander og landskap.


Jeg har det fint, men sitter med en grådig rar stemning i kroppen. Noe er feil føler jeg. Er ikke akkurat gøyt å gå rundt å føle at noe er feil, det er det ikke. Men jeg antar at det er noe jeg får bare leve med så lenge. Antar også at den følelsen av at noe er feil, kan være det at skolen begynner igjen og. Jeg gruer meg virkelig. Tar jo helt knekken på fritiden min. Til de grader også! Oh well, hva kan man gjøre? gleder meg til sommerferien ihvertfall.......


Jeg holder løftene mine, lovde dere alle å vise bedre bilde av ray ban brillene jeg kommer til å bruke en god del fremover. Her er dem! Hva syntes dere da? har et parr i bjørn borg og, siden jeg klarer visst aldri å bestemme meg. Liker å se på meg selv som en av de mest ubesluttsome personene i verden faktisk.. 

uansett. Det er påskeferie, og dagene går fort. Viktig og nyte godt, for snart er det over. Vedder på at jeg kommer ikke til å klare å slappe av et eneste sekund når alt av eksamner og tentamner begynner. huff og æsj, liker ikke tanken engang..

Vi sankkes da folkens! 


.......


Fine eller hva? Dette er egentlig bare en liten sneak peek. Jeg har nå fått brillene mine, og de over er det ene parret. Bestilte to stykk, siden det var svært vanskelig å bestemme seg. Uansett, jeg kommer nå til å gå med briller mye fremover. Synsforandringen er grådig syk rett og slett. Det er først  når jeg tar av meg brillene jeg innser hvor dårlig syn jeg har! Det er liksom.. jeg ser detaljer som jeg aldri har trodd eksistert. Kult. Grådig kult!

Skal gi dere flere og bedre bilder av brillene, senere eller imorgen.
Ha en fin kveld! 


Jeg må si.. Jeg vet ikke hvor jeg ville, eller hva for ett innlegg dette er. Fredags-no-idea-innlegg.

Jeg har hatt en grådig fin, men slitsom dag idag. Solen skinte som bare det i bergen, og hvis du ikke la merke til den, var det nok 100 statuser på facebook som gidde deg beskjed om det. Jeg har nå fikset det brille-problemet mit. Jeg har altså bestilt briller med styrke. Gleder meg som til å ta de i bruk. Enei. Endte opp med to parr da, siden jeg er en veldig ubesluttsom person. Ray ban og burberry ble det. 

Vel, jeg tror jeg bare kommer til å bruke brillene på skolen og av og til ute, og kanskje hjemme. På fest og blant venner i fritiden blir uaktuelt med briller på. Da får jeg heller skaffe meg linser. Hater at slike ting som dette skjer meg. Eller det skjedde jo ikke, synet mitt har vært ganske fucket lenge, kun jeg som ikke riktig la merke til det ;))))

Ellers stod jeg nettopp opp noe sånt. Sov, var så ufattelig trøtt. Jeg skal ta bussen ut til åsane snart da, henge med nokken vennaar. Blir kjekt. Vi får snakkes. Ha en fortreffelig helg alla! 
 
Hei mine kjære lesere, hvordan har dere det? Fint? jeg har det egentlig ganske passe, bortsett fra at jeg stresser litt. skal gå å ordne noe med de kommende brillene mine, og etter det skal jeg på volleyball trening. BURDE og øve til matteprøven jeg skal snart skal ha.. æsj. 

Ellers trooor jeg ikke at jeg har noe mer å tilføye. Søkte jobb idag da, på meny. Snakket med en hyggelig daglig leder idag, men da jeg kom ut fra kontoret hans var ikke mitt humør like hyggelig. Jeg får nok mest sansynlig ikke jobben, takket være min "gode" erfaring... men jeg mener.. Hvor skal erfaringen min begynne da? Jeg skjønner dem så klart, men uansett.. jaja, thats life antar jeg. 

 Da skal jeg kle på meg ikke-konfortable klær igjen og ta bussen mot Åsanesenter. Satser på å finne noen sko som jeg bare MÅ ha der og i samme sleng. uuuh!
 


Nei men, god kveld folkens.

så nettopp på torsdag kveld fra nydalen og jeg må bare si at.. Fader, Morten ramm burde vært der. Men men!
Bilde er ikke noe high-shit for meg, hvis det er det dere tror, prøvde meg bare frem i photoshop.. Som jeg pleier på de dagene som går tregt for meg. Ellers vil jeg bare tilføye at jeg brukte svært lang tid på å komme meg hjem fra skolen idag. Først tar jeg bybanen, går av på mitt stopp, venter på bussen min, og forstår at jeg ikke har nøklene verken i vesken eller jakken min. Da jeg forstod det, hadde jeg mest lyst å sage av hode mitt. Jeg tok derfor den flotte totimers bussen fra pappa til mamma som jeg elsker mest av alle turer i hele mitt liv. Gøyy! nei.

Vi snakkes, ha en riktig fin kveld! 


Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg elsker alle disse bildene veldig, veldig høyt. 
Ha en fin søndag! Hva kan man si? 

 
Nydelig, ikke sant? Sånn skal det gjøres! 

For øyeblikket gjør jeg egentlig skolearbeid. Nå tenker vel dere "jeez what a nerd". Men hallaisen! Jeg skal bruke tiden på helt andre ting resten av dagene. Så er best jeg gjør det nå som jeg får sjansen!

Ellers har jeg ikke gjort stort idag. Ravet rundt i en kompis sin bil i noe rundt to timer(so hardcore!!!) Tidsfordrivasfuck. 
Vi snakkes folkens!! 
 


.....

Brukt denne søndagen på å være med min bestevenninne, gått tur, jobbet med noe lekser, og hatt macen på fanget - noe som jeg gjør nå også. Jeg begynner mer og mer å føle at sommeren nærmer seg, og ikke minst våren. Det blir herlig. Varme sommerdager, der dagene ikke mørkner før i 11-tiden på kvelden! tenk dere det, folkens, det liker vi, gjør vi ikke? jo, det gjør vi.

Nå skal jeg fortsette å se Kourtney & Kim take new york på "E". Vi snakkes folkens!
Ah, den hodepinen.


Hadde en riktig fin kveld igår, kjekke folk, kjekk stemning. For øyeblikket skal jeg egentlig øve matte, eller rydde litt rundt om kring, men blogger istede. Jeg hører også på Young, Wild and free av Wiz Khalifa.. og.. Herregud, hørte den på solariumet idag, hvor de erstattet "weed" med "sleep". for de som har hørt den låten skjønner at det blir helt feil...Noe så fantastisk teit. 

Ett av de fineste parrene jeg har av øredobber er dem under. De er fra H&M så klart, og er bare helt fantastiske! De er kjempe kule, samtidig som de er fine, og elegante om du spør meg. De passer også til det meste. Litt dumt, for de begynner å bli ødelagt, og de selger dem ikke lengre. Fu. 


Velvelvelvel, nå skal jeg fortsette med mitt, vi snakkes!

 

 Gratulerer så mye med morsdag, mamma!


Ah, hvorfor poster jeg dette her? Mamma leser ikke bloggen min engang. Kleint, ass.

Neida(joda). Grunnen til at jeg i det hele tatt laget ett innlegg om dette må nok være bildene jeg tok av konfekten mamma fikk idag. Ble de bra, eller? Hadde ikke verdens beste gaver å gi til moren min idag, men det å gi noe i det hele tatt er bra nok om du spør meg. Dessuten har vi alltid fokusert mest på bursdager og jul. Det er da vi går wild å kjøper de "store" gavene, kan du si.... 

Gleder meg til denne uken- ja til og med neste uke er over. Da er det vinterferie. Er så tungt å bare ha to dager fri, det går så fort! helger altså.. Liker dem helt til jeg kommer til søndag. Neste helg blir awesome, men må kjempe meg gjennom denne uken først. Det skal jeg klare, null stas. Tror ikke jeg har en eneste oppgave å streve med denne uken - noe som vil gjøre den latterlig enkel. Nå skal jeg chille de siste minuttene mine på facebook før jeg legger meg. Vi snakkes!

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · Jul 2012 · London 2012 · Love · mote · skjønnhet · Tanker · videoer

hits