Nei men, se hvem som er tilbake!


Etter en god lang sommerferie, er jeg endelig klar til å blogge igjen. Det blir fint. Jeg har ikke væt like heldig som andre å fått en fin sydentur denne sommeren, men heldigvis reiser vi til London om bare få dager! Årh, fire dager med shopping i verdens vakreste by skal bli fantastisk. Kan faktisk ikke vente, woohh! 

Nå føler jeg på kroppen at jeg begynner å bli mer og mer klar for skole. Trodde egentlig aldri jeg skulle si det, men slik er det, faktisk! Jeg har jo jobbet en del denne sommeren også, blant annet for bergen kommune og røde kors. Kan hende at etter jeg fikk smaken på det å jobbe hardt, skjønner jeg at skole egentlig ikke er så verst alikevell! Jeg stor trivdes på Røde kors, selvom jeg måtte stå opp halv seks hver dag. Kom godt overrens med utrolig kjekke kollegaer enda den eldste av dem var 46 å eldre enn meg!

Ellers har jeg gått mye ut med de beste vennene mine denne sommeren og funnet på mye sprell. Sammen ble vi kjent med ufattelig mange kule personer! Ord kan faktisk ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha møtt enkelte av dem. Er bare utrolig dumt at 90% av dem reiser vekk om bare få dager. Det er trist, skulle virkelig ønske jeg ble kjent med dem før, slik at jeg hadde fått litt mer tid med dem. Men men, jeg overlever nok. Satser på at de kommer smilende tilbake når det er høstferie og juleferie, og ikke minst, til neste sommer igjen. 

Ellers blir jeg russ i år, noe som jeg ser veldig frem til. Har fått utrolig mange gode tips av venner hva jeg må gjøre, og ikke gjøre, under russetiden, så føler meg max klar! Eneste er at jeg fortsatt er svært usikker på om jeg skal ha bil eller ikke. Men det finner jeg nok ut av. 

Årh, livet er fint akkurat nå.
Halloen dere!

Nei, det var faktisk ikke kleint å ta disse "outfitxD "-bildene, for de som lurte.

Blusen er forresten ikke min, den er Maren sin, hehe, takk maren:* Idag dro meg og moren min et "æren" som hun kaller det, og det var egentlig det. Skulle egentlig være med en venninne for å protestere mot at Norge velger å sende denne stakkars gutten Nathan ut av landet før 16.mai. Syntes det er helt patetisk og kvalmende at en gutt som er både født og oppvokst i Norge skal sendes ut etter 7 år. Og hva så om foreldrene visste at det fikk konsekvenser da de kom inn i landet, hva søren ville dere gjort om deres land var i krise, heh? Folk i Norge har ikke en dritt de skal klage over, jeg bare mener en må være i samme situasjon selv for å forstå. Så klart skal man ikke slippe inn hvem som helst i landet vårt, men herregud. De som har det jævlig må jo gå ett eller annet sted. Nei, la asylbarna bli, IHVERTFALL hvis de har vært her i tre år. Årh, politikk du politikk!

Dere aner ikke hvor deilig det er med en uke hvor jeg bare har EN lekse. Fy fader det er herlig, det! Ellers kan jeg si at jeg ble angrepet av noen russ idag, som var da veldig kjekt. jeg storkoste meg, og syntes det var gøyt å få masse vann over hele meg. Nei, selvfølgelig ikke, hehe, det søg. Jeg ble sinnamann da, men så klart, var jo morsomt og. -for vennene mine så klart.

Jeg tenker å legge meg nå, er kjempe trøtt og har egentlig ikke noe mer å gjøre nå, så. Kan jo så klart joine de andre ungdommene på trinnet mitt å bare sitte å glo på "hjem" på facebook i en evighet, men neitakk. Så vi snakkes folkens. Please ikke bli helt haters mot bildene, orker ikke det, TAKK. 
Så får dere ha en fin kveld dere som velger å sitte oppe. Vi snakes muuuuligens imorgen. Muligens.

Idag har det faktisk vært fantastisk vær!  Håper det holder seg slik leeeeeeeeeeeeenge!
Nå må jeg stikke, skal ha en awesome kveld med venner!

Ha en fin lørdag! 


Ha en fin lørdag alle sammen! nå skal jeg spise en sen, men GOD middag! snakkes!
God dagen mine engler!

Jeg sitter for øyeblikket å ser på hotel cæsar, alltid like vittig. Av og til har jeg spurt meg selv om de er seriøse med det de gjør, eller om de bare tuller? ah, jeg vet ikke, det er ihvertfall morsomt, noe som må være den største grunnen til at jeg ser på det. Uansett, nok om det. Jeg har nå funnet ut hva kveldens autfait blir, og det er herlig. Nå slipper jeg stresse med det ihvertfall. Jeg gleder meg enormt til kvelden, for den skal bli super!

Nå tror jeg at jeg skal ta å spise meg litt frukust! Magen rumler, og det lukter nystekte baguetter! vi snakkes, ha en fortreffelig dag!

<3
Jeg må beklage fjeset og egentlig hele meg på disse bildene. Ble ikke særlig brae bilder heller, redigeringen kunne faktisk ikke sugd mer. Jaja, får hva dere får!
 
Jeg må si... FOR en herlig helg dette har vært! åå, sovet lenge, bare slappet av. Ja, jeg hadde veldig lyst å gå ut igår, men må si det var herlig å sitte hjemme faktisk. Føler jeg har fullladet batteriene, og nå er jeg klar for en ny uke - noe som jeg vanligvis ikke pleier å være på en søndag!

Om en halvtime tar jeg bussen til byn. Skal møte noen veeennnar. Vi snakkes vel når jeg kommer hjem. Ha en flott søndag! 


jeg holder på å dø av tretthet. Tips til hvordan man kan få energi uten å ta en powernapp? Please?

Jeg kommer ikke til å gjøre annet enn å sitte hjemme på pcen 16.januar.2012. Jeg har en oppgave som må gjøres, som skal inn ikveld, biologi. Mandag er noe shit, forresten. Gleder meg til helg!Gud så grådig deilig det skal bli med helg nå. Kan ikke akkurat si at jeg har ventet lenge på helg, men jammen kan jeg si jeg er sliten. Sliten etter en halv uke. Har bare sånn 6 måneder igjen noe sånt, før skikkelig fri. hvordan skal jeg overleve?! Årh..... Gidd virkelig ikke sånt, jeg. 

Idag skal jeg på en bursdagsfest! Blir jo gøyt det da, en fin start på helgen! Resten av  helgen kommer jeg til å lime fysikkboken fast i hode mitt, for jeg må lære meg fysikk. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å pugge formler, og ikke minst gjøre oppgaver!


Vel, folkens, nå skal jeg stelle meg for kvelden, KANSKJE slenger jeg på med ett innlegg til før jeg stikker av gårde og skal nyte livet. vi snakkes, da!

 //blazer- Only, topp - bikbok, shørts(som jeg kaller det, shorts som ligner på skjørt, hehe) - H&M, tubetopp - london, sko - bianco, ringer - bikbok, primark, H&M

Legger mer straks jeg. Trenger søvnen min før skolen begynner. Jeg skal være godt ladet opp for å si det slik. Btw, så er ikke dette ett antrekk fra idag. Faktsik ett antrekk fra storesøsteren min sin 19-års dag som var forrige helg! Snakk om sen bloggings. anyway, Postet nå det, antar det er det viktigste! God natt!

forresten så er jeg fult klar over at jeg poster litt for mye outfit bilder enn hva som trengs, men jeg klarer ikke bestemme meg for hvilke bilder jeg skal velge så tar bare alle.. Slik blir det om ingen hjelper meg. Så joda, jo mere jo bedre? i hope....

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Oktober 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · Januar 2011


KATEGORIER

· 2011 · Antrekk · Bilder · Blogg · hverdag · innkjøp · Jul 2011 · London 2012 · Love · mote · Reise · skjønnhet · Tanker · videoer

hits