Jeg ligger for øyeblikket i verdens rareste stilling i sofaen, og det er da jeg skjønner at jeg over hode ikke kan være normal som kan starte å blogge i denne stillingen. 

Denne dagen har vært ganske irriterende forferdelig. Helt siden jeg stod opp 07:36,  og til jeg kom hjem og sov vekk dagen(det jeg som oftest liker best å gjøre), til nå. jeg våknet for en time siden, noe sånt, og siden har jeg bare ligget i denne rare stillingen og scrollet på facebook, ting som jeg allerede har sett fire ganger idag. Finner fortsatt ikke noe av det interessant i det hele tatt enda.

Jeg har begynt å merke hvor mye folk forandrer seg med tiden som går. "Damn, jenten er treg" tenker du vel, og ja det kan jo stemme.  Møter tidligere bestevenner og ellers andre tidligere gode venner på bussen, og vi begge later som vi ikke ser hverandre. Vi begge glor så mye ut vinduet vi kan, i frykt for å få øyekontakt, slik at det ser ut som vi begge er i ferd med å knekke nakken. Livet er flott slik, er det ikke? Nei, det er jo ikke det. Jeg vet ikke hva som skjer inni hodene deres, men jeg vet selv at jeg finner det trist. Når du husker tilbake på de flotte minnene dere hadde sammen, er det trist. Samtidig, når du husker tilbake på hvor bitch hun der jenten egentlig var, så er det faktisk greit. Du innser og dermed at du egentlig ikke har mistet noe vennskap i det hele tatt, for det var aldri noe der. 

Jeg kan vedde mye på at jeg har fått en del stygge blikk slengt på meg når jeg har gått av  busser med tidligere bekjente på. Men hey, fuck what they think. 

 


Slike bilder som dette her, holder meg levende. 


Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!


  1 kommentarer på "Fuck what they think"

Postet av: Karoline
Du er fab!! Og hvem bryr seg om hva de som trolig er ekstrem misunnelig på ditt vakre utseende og din herlige personlighet tenker, sier eller mener?
06.01.2013, 18:52
URL: http://www.karolinerm.blogspot.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
Jul 2012
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits