For et liv. Og for en taper jeg er som hører på hva andre har å si angående blogging. Jeg lurer på hvor lenge bloggingen min kommer til å vare denne gang. Hopper jo av og på hele tiden. Men nå i det siste har folk spurt meg om å blogge så jeg skal prøve å gjøre et bra forsøk. Spør du meg er egentlig blogging grådig tragisk. Ihvertfall blogging som i blogging rundt topplisten. Jeg mener.. bare se på topplisten vår idag da? fjortiss-anoretikere fra nord som enten poster bilder av tiktak og snus eller av klærene de har på seg. Koman! gi meg noe bedre enn det, noe nytt og spesielt som ingen har sett før.. Det der er forferdelig, og jeg blir flau av å være norsk slik de oppfører seg. Skulle så gjerne likt å møtt dem i virkeligheten å spurt hvorfor i helvete de poster bilder av alkohol på bloggen sin når de vet at de har yngre lesere. Gah.


Kanskje litt trist start på min blogging nå. Kanskje. Skal prøve å ikke være så negativ i de kommende innleggene mine, så ta det helt med ro. 
Jeg går jo nå i vg3, og jeg må si jeg aldri har følt meg så skolelei som jeg gjør nå. Jeg tror, og er ganske sikker på at om det ikke hadde vært for at 95-kullet var bak meg, hadde jeg tatt et friår for lenge siden. Det ville vært så deprimerende å være russ med andre enn mine venner... Så hva kan man gjøre? ingenting.

 
meg:P:P:Phåper disse bildene ga dere mening, for de ga meg ikke en dritt.

Ha en fin dag folkens <3

 


  1 kommentarer på "THIS LIFE"

Postet av: Karoline
DU ER SÅ BRA! Be the change, sier nå bare jeg! Gleder meg til å lese bloggen din mer og masse og sånn!
12.10.2012, 23:01
URL: http://karolinerm.blogspot.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits