God søndags kveld alle!

Det må jo være dønn kjedelig for en del av dere at jeg nok en gang poster Chanel Chance her på bloggen, det skjønner jeg. Men tingen er at den luker faktisk utrolig godt, og anbefales på det sterkeste! Så klart koster den noen hundrelapper, men hvis du virkelig ser etter en god parfyme koster den sikkert rundt samme pris. Denne var jo en gave fra faren min, så jeg slapp unna betalingen hihi..

Idag våknet jeg opp hos en kompis av meg med en kraftig hodepine etter lørsdags verk. Men sånn er det, yolo vet dere.. man må tåle det. 
Hehheehee neida.. uansett. Da jeg kom hjem, spiste jeg som en hest, og klarte å sovne på sofaen. Planen var å dusje og bli ren og pen, men neiiiida. Etterpå møtte jeg min reisegale venn diana, og vi dro på subway og spiste oss gode og mette. Da vi satt på subway, kommer det verdens .. ja, hva kan man si.. mindre pen narkoman, og dette vesenet sitter seg utenfor glassvinduet som var rett forran oss og lager rare tegn med fingrene og fjeset til oss. Vi prøvde å overse han men det funket tydeligvis ikke. Han kom inn og begynte å snakke om at han og var sulten og at han og fortjente mat. Jeg ba han gå å bestille seg noe mat og ikke stå der å si det til oss. Han gjorde hva jeg sa. Etterpå kom han tilbake, men bak ryggen til Diana og tok henne på skulderen på en creepy måte. Da skrek hun så høyt at hele subway ble stille i to tre sekunder. Haha, jeg skjønner jo hun godt, for hun kvapp jo. Han sa og til meg at han hadde sett blikkene jeg sendte han og tok hintet. Blunkefjes, pedosmil. ehh, æsj? 

Diana har jo vært i USA et helt år, og med seg kom hun med en gave til meg! En flott sminkeveske fra victorias secret og en forbanna Marc jacobs lommebok! FY søren hvor glad jeg ble! Skal så klart vise bilde, men har faktisk ikke speilrefleksen min her oppe hos faren min, så dere får vente. Nå skal jeg legge meg tenker jeg. Er faktisk fortsatt dau trøtt. VI SNAKKES DÅE!;**

 

 


  1 kommentarer på "CHANEL CHANCE"

Postet av: SandyH
har aldri prøvd den :)
18.06.2012, 19:29
URL: http://sandyh.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits