Det er jo ingen nyhet at det er uber fint vær i Bergen for tiden, men hvordan kan man la være å ikke snakke om det, egentlig?
Vel vel vel. For øyeblikke sitter jeg her å tegner, og tror inni hode mitt at jeg gjør matte, siden bøkene ligger like ved. Det blir jo litt trist når jeg sitter på eksamendagen og tenker "fml, skulle ha lest mer". Kan vel si med hånden på hjertet at jeg har følt den følelsen fem hundre og millioner ganger før. Men.. jeg gidde ikke å øve nå. Neeh, tar det i uken. Det har jeg også sagt inni meg før.....

Idag dro jeg og min kule perserfamilie på grilltur til et sted der med det vannet dere vet. HEHE. Neida, men jo, vi dro å grilte, koste oss og sånn. Noe de aller fleste bergensere gjør når det er fint vær. De som sitter inne i denne varmen må jo ha skeive sosiale antenner ihvertfall. Jeg og broren min klarte å slå rekorden vår i å spille "tennis", vi slo til sammen 20 ganger. Og må si, er litt stolt, i og med at det var en del vind. Har også spilt fotball idag. Ellers har jo jeg prøvd så godt jeg kan å fullføre sommeren 2012 oppdrag i bli neger. Skal bli en brownbitch, lover dere. Har jo allerede et syyykt(ikke sykt) skille! Skille er jo av solbrenthet... men teller fortsatt! 

Her skal dere få se noen kjedelige sommerbilder av ting og gress og sånn:


Her er da meg, som later som jeg ligger så godt og nyter solen. tingen var at der lå jeg i grunn jævlig ukomfortabelt, og smile føltes helt skeivt i og med at jeg lå slik som jeg lå. Ikkkjee brrraaeh.
Her er sånn.. wannabe good-sun-summer-picture. altså jeg prøvde så godt jeg kunne, da. 


Her er broren min. Hater når folk gjør sånt. Driver å løper vekk fra kamera. man må være med på å lage minner. Så er det så fint når man blir gammel å ha bilder av seg selv i ung alder. så kan man sørge over at man da er gammel og stygg, og var en gang i livet fin og ung.
"smil, då"
"neh, ikkje gidd, då"
"smil då"
*ingen svar*

..då.


Her er hunden vår. Han måtte jo bli med. Djevelhund. Hadde han på fanget i bilen på vei til dette stedet, og han klorte opp alt jeg hadde av hud på bena. Det søg, ser ut som noen har hakket salat på bena mine eller noe. 


Og til slutt, mine tynne, flotte, brune ben, som jeg er stolt av <3

DA SIER JEG HADE PÅ BADE, OG HA EN FIN SOMMER I MAI! <3<3<3<3 xD


  0 kommentarer på "SOMMER I BERGEN"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits