Hallo og gratulerer med overstått allesammen!

Ja jeg vet det er en smule sent å skrive det til dere nå, har vært igjen igjen veldig lenge vekke fra bloggen. Men jeg tenker at jeg kanskje bare skal ta en pause, jeg vet ikke. Om ikke jeg blogger imorgen, så har jeg definitivt tatt meg en pause, bare så det er sagt. Nå ser jeg egentlig frem til å ligge meg til å sove. Nok en dag er jeg drit trøtt, og forstår ikke hvorfor.

Dagene går overraskende fort, å nå mine damer og herrer, er det ikke lenge til Diana kommer hjem! Det er heller ikke lenge til jeg skal ha matteeksamen, guuud. sa jeg det forresten? at jeg kom opp i matte? Vel, nå vet dere det. Jeg er ikke annet en overlykkelig for det, for matte er jo først og fremst ett av mine favorittfag, og jeg er vel den typen som hater oppgaver der man kan få forskjellige svar, og må drøfte. Liker mer oppgaver som gir enten et korrekt eller galt svar. Slik er jeg vel som person og. Hater når jeg spør folk om noe, så driver de å skal fortelle en hel syk stor historie før de kommer til poenget. Kan hende jeg hater slike type folk fordi jeg er sånn selv kanskje? 

Ellers skal jeg nok få postet bilder fra både 17.mai og andre dager. Årets 17.mai var dritt, dagen før derimot var grådig bra! Da ønsker jeg dere en fin natt videre, vi snakkes forhåpentligvis imorgen da!
 


  0 kommentarer på "NIGHTY NIGHT"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits