Halloen dere!

Nei, det var faktisk ikke kleint å ta disse "outfitxD "-bildene, for de som lurte.

Blusen er forresten ikke min, den er Maren sin, hehe, takk maren:* Idag dro meg og moren min et "æren" som hun kaller det, og det var egentlig det. Skulle egentlig være med en venninne for å protestere mot at Norge velger å sende denne stakkars gutten Nathan ut av landet før 16.mai. Syntes det er helt patetisk og kvalmende at en gutt som er både født og oppvokst i Norge skal sendes ut etter 7 år. Og hva så om foreldrene visste at det fikk konsekvenser da de kom inn i landet, hva søren ville dere gjort om deres land var i krise, heh? Folk i Norge har ikke en dritt de skal klage over, jeg bare mener en må være i samme situasjon selv for å forstå. Så klart skal man ikke slippe inn hvem som helst i landet vårt, men herregud. De som har det jævlig må jo gå ett eller annet sted. Nei, la asylbarna bli, IHVERTFALL hvis de har vært her i tre år. Årh, politikk du politikk!

Dere aner ikke hvor deilig det er med en uke hvor jeg bare har EN lekse. Fy fader det er herlig, det! Ellers kan jeg si at jeg ble angrepet av noen russ idag, som var da veldig kjekt. jeg storkoste meg, og syntes det var gøyt å få masse vann over hele meg. Nei, selvfølgelig ikke, hehe, det søg. Jeg ble sinnamann da, men så klart, var jo morsomt og. -for vennene mine så klart.

Jeg tenker å legge meg nå, er kjempe trøtt og har egentlig ikke noe mer å gjøre nå, så. Kan jo så klart joine de andre ungdommene på trinnet mitt å bare sitte å glo på "hjem" på facebook i en evighet, men neitakk. Så vi snakkes folkens. Please ikke bli helt haters mot bildene, orker ikke det, TAKK. 
Så får dere ha en fin kveld dere som velger å sitte oppe. Vi snakes muuuuligens imorgen. Muligens.


  2 kommentarer på "DOTS"

Postet av: Solvaaay
Fine bileter, Marthina!
08.05.2012, 13:41
Postet av: Karoline
fiiiiin <3
10.05.2012, 01:34
URL: http://karolinerm.blogspot.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits