God kveeeld 

Så jeg dro på ikea idag da, siden det var jo nytt, og alt var nytt. Ja jeg sa det to ganger, tenk. Ihvertfall. Ikea med masse folk, og ikke minst dem som var kledd i budnader, og med deres smilende unger med is rundt munnen trodde jeg hode mitt skulle eksplodere. Ble for mye, bare. for mange folk, for lang tid før vi kom til kassen. Og når du først kom til kassen med en million telys i handlekurven, står du bak femhundre mennesker med masse pappesker av umonterte møbler og det slags. Da gir du litt opp egentlig.
Men ikea er jo gøy da, men altfor stort, som nevnt. Overdrivende stort faktisk. Ikea var mye gøyere der det var før, hvor du faktisk hadde litt kontroll. Det var faktisk noen ganger jeg kjente meg skikkelig dizzy etter å ha gått en stund. grunnen var jo fordi jeg teknisk sett hadde gått rundt og rundt hele tiden!

Hehe, nok om ikea. Jeg vet forresten at bloggingen min suger for tiden(alltid), det er jeg fullt klar over. Jeg vet ikke hva som går av meg for tiden, noe er feil, noe er rart. Jeg er sånn halveis sint, og kan klikke for den minste ting. Kan f.eks være det skiftende været som er. Gidder heller ingenting egentlig..
Idag stod jeg opp til vakker sol, så begynte DEN snøstormen, og deretter sol, og snø igjen, sol... slik gikk det i hele dag, og nå ser jeg at det søren meg snør fortsatt? What the damn fuck? Ellers er jo jeg også sinna fordi jeg har ikke en dritt penger, jeg er blakk. Jeg bruker for mye penger på ting som jeg ikke trenger har jeg funnet ut. må forbedres. Uansett, nå skal jeg se ferdig bandidas på tv sebra, snakkes blogglesere ;*


  1 kommentarer på "Somewhere only we know"

Postet av: Stine<3
Det er faktisk unødvendig stort ja!
07.05.2012, 06:56

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits