Ja, Nei men,  halloen mine kjære. Jeg har masse snop til dere i den store hvite bilen min der borte(pedoblikk)!
Tenkte før jeg begynner med all den wannabe dramatiske teksten jeg skal gi dere, å gi en liten hilsen til Karoline, du skal få en plass på bloggen min snart, jeg lover min skjønne bambi!<3

Så; for tiden går det meste smuud. Sa jo at været spiller en stor rolle for mitt humør. Eneste jeg egentlig mangler er kvittrende fugler som setter seg på skuldrene mine og bærer skolevesken min når jeg går. Jeg skulle forrestensitte meg ut istad, for å være smart å ta en flue i to smekk(haha) med å  jobbe med min gledelige biologi muntlig høring imorgen og samtidig bli neger. Jeg satt meg altså utenfor, og her hos moren min kan det vel sies at hagen egentlig er en form for en norsk jungel. Jeg satt en god stund, sovnet  litt, og etter en time merker jeg at det er søren meg et langt edderkopp tråd/nett fra over hode mitt en plass til en plass ned på bakken en plass en plass.. Jeg fikk så klart et dyriskanfall og var sikker på at en freaky edderkopp satt på forhåpentligvis overflaten av kroppen min ett eller annet sted. Så jeg ristet meg altså alt jeg kunne for å få den vekk. Noe så ekkelt. Skal sørge for at jeg skal ha en insektsfri hage når jeg blir stor ihvertfall. "Du er jo stor?" -Hold kjeft, du som sa det. 

Det dere ser her, er bilde av min kropp som jeg er så stolt over, og blogger derfor om. Hehe, neida jeg vet ikke hvofor jeg postet disse bildene. Må jo følge alle punkter for hva som egentlig er ett bra blogginnlegg i følge toppbloggerne som tror de er på topp pga bloggingen deres og ikke puppene deres. Å dere dumme, dere dumme..


Snakkes imorgen batsards  3 kommentarer på "ALL BLACK"

Postet av: Kristin
Heisann!

KJEMPE FIN BLOGG, stå på videre ♥

Digger designet :-)

- Hadde blitt kjempe glad for en kommentar tilbake.

Ha en fin dag videre <3
02.05.2012, 15:45
URL: http://sonriente.blogg.no
Postet av: Karoline
Hahah, elsker deg!!!! <3
05.05.2012, 02:20
URL: http://karolinerm.blogspot.com
Postet av: Siri
du eså bra marthina!!!!
05.05.2012, 09:13

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits