Er det noe jeg virkelig har lært så er det at vil du oppnå noe bra, må du jobbe for det. Ingenting kommer gratis her i verden. 
Gud, så dramatisk.

Nok en gang, folkens! Beklager så mye for mitt fravær fra denne bloggen. Jeg har nok vært så opptatt av andre ting at jeg ikke har hatt tid. Selvfølgelig har jeg hatt tid. Hva er det jeg gjør, sitter her å lyger til leserne mine, går det an..? Jeg har hatt tid, men har vel bare ikke giddet. Jeg har vel bare vært sliten av å bruke hjernen min, kan du si. For å blogge er ikke bare det å finne et kult bilde, lime det inn og finne en fet tekst - KNIPS, ferdig. Åhoho, nei dere.
Har jobbet så insane mye med lekser i det siste at jeg ikke selv kan tro det engang. Men vet dere hva? Det smaker mer godt å få tilbake karakterer nå, enn hva det gjorde for noen uker siden. Og de rundt meg blir også stolt, og det elsker jeg så klart. Hvem gjør ikke det? Dere for bare tolke dette som dere vil, dere tror vel at jeg er blitt eller ER den skolefreaken. Men syntes dere det, tar jeg det faktisk som et komplemang, og blir svært glad. Takk til dere.

Ellers har solbrentheten min roet seg kraftig, men må si at kroppen svi like hell fortsatt. Bildene over.. er vell.. har vel ingen sammenheng med teksten i det hele tatt. Som vanlig theehe.. men det får dere bare leve med. Vi snakkes, da.


.......


  0 kommentarer på "THAT'S WHY"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits