Hei alle vakre!

Dagene går jammen fort merker jeg, og for tiden gjør jeg egentlig ikke annet enn å nyte påsken. Påsken er reint dritt i følge meg selv. Selvfølgelig, superduper herlig med fri og alt det der, men butikkene og alt annet som er stengt, burde vært åpent fordi om. "Stengt i påsken" står det på hver enste glassdør i sentrum av bergen. Virkelig?  Er de klar over hvor mye de hadde tjent på å være åpen i ferien? Pluss at hva er det som er så viktig for jobbfolkene å være hjemme? Feirer de påske? Hva da, sitter de hjemme å ber til gud den allmektige som ikke finnes? My ass.

"Skikkelig bra feiring på skjærtorsdag!!"
"hva gjorde du da?"
"Kino."

Nok om det påsketullet. Kan ikke si jeg gleder meg heller til påsken er over.. for da kan jeg ikke lengre sove lenge og være leksefri. Jaja thats life. For ikke så lenge siden kan jeg nesten være bombe sikker på at skapet jeg har oppe hos faren min så mer eller mindre ut som en skraphaug, så jeg tok da saken i egne hender og ryddet. Ryddet godt. Rart jeg er så godt humør idag. Tror det var fordi jeg så en veldig bra film idag på kino, The grey, het den. Veldig bra, nervepirrende, bra bruk av kamera og ikke minst; hvordan den virkelige verden fungerer. Var utrolig mange brae setninger som kom frem, mange av dem sjokkerte meg faktisk og. En må se filmen for å forstå. Og hvis du har sett den og ikke likte den.. så har jeg bare en ting å si; voks opp, bitch. 

Nå tror jeg at jeg muligens har fått en smule nok av blogg.no. Skulle blogge før idag, men kom meg ikke innpå siden. Så nå endte dere opp med et rart innlegg, og ja - jeg gir skylden på blogg.no.
Vi snakkes!! 


  3 kommentarer på "IN MY CLOSET"

Postet av: Bia Nadine
Så ut som du hadde mye fint!:D
06.04.2012, 11:43
URL: http://biasjovoll.blogg.no
Postet av: tanyalian
så mye fint :- D
06.04.2012, 13:38
URL: http://tanyalian.blogg.no
Postet av: Karoline
LOVE YOU
06.04.2012, 18:02
URL: http://karolinerm.blogspot.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits