Noe jeg føler går igjen og igjen hos folk er at de spør hverandre hvilken stil de har, eller hvilken smak de liker av klær og sko. De svarer gjerne at de liker det klassiske; dressjakker, bluser osv. Andre svarer heller at de liker noen skikkelig baggy jeans, med en stor rutete skjorte på. Converse vil sikkert gjøre susen på hele det antrekket også. Andre, følger bare det butikkene serverer, går etter trendene. Men er det dette som er stilen deres?
For meg er egentlig ikke "stil" noe som du kun velger av klær sko eller smykker, det er at du representerer hvem du er. Det kan være du er et sporty menneske, og har dermed en sporty stil. Du vil vise andre at du er et sporty menneske, med å ta på deg sporty klær. Make sense, ikke sant? Hater at enkelte oppfatter stil som bare klær. Det er det ikke!  F.eks. jeg kjenner faktisk noen som ikke liker å kle seg i knall-farger fordi det er lett å bli lagt merke til da. De tør ikke, uansett om de liker farger eller ikke. Det er faktisk helt sant. Og her kan det trekkes inn selvtillitt også. Hvis du tør og være deg selv, får du en helt annen "stil" enn hvis du ikke tør å være deg selv. Hvis du tenker.. inni ditt vakre hode, at du elsker kule hatter og digre jakker med skam høye sko, men våger ikke gå med det fordi ikke andre gjør det, da er du ikke deg selv 110%. Og det er ikke snakk om fåtall som er slik, det er snakk om mange, inkludert meg selv faktisk. Tror det hadde vært lettere å kle seg i et samfunn der ikke folk er så dømmende mot hverandre hele tiden. Husker spesielt en dag da jeg gikk med dressjakke på ungdomskolen. Vennene mine begynte å tulle rundt å kalle meg både lærer og kontordame. Fordi jeg gikk med dressjakke. Kan dere tenke dere? Så jeg sier ikke at det skal være lett å passe inn, det gjør jeg ikke. Men vær så snill folkens, gå med det dere vil og ikke vær like feig som meg å ikke gjør det. Vær dere selv!
....Det er ikke det at det jeg snakker om her er verdens viktigste tema og ta opp, men akkurat nå bare fristet det, bare. Det er så mange som ikke tenker på det føler jeg. Til dere som allerede visste dette, good job, til dere som ikke; Nå vet dere det. Stil er ikke bare klær og sko, det er og hvem du er. Så våg å gå med det du vil, og følg ikke bare trender. 

TAKK FOR MEG! :-* 


 


  2 kommentarer på "Hva er stil?"

Postet av: Karoline
Bra skrevet, Marthyy! Og jeg er helt enig med alt du skriver! <3 Fortsett med sånne innlegg!!
22.03.2012, 16:28
URL: http://karolinerm.blogspot.com
Postet av: Bia Nadine
Så bra skrevet!
23.03.2012, 08:35
URL: http://biasjovoll.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits