God kveld alle!

Jeg satt her å tenkte faktisk på at jeg burde kanskje legge med, men hey! vent, det er jo fredag idag! Thank god is friday!

Idag hadde jeg en effektiv mattetime på skolen, og etter skolen dro jeg å min kjære venninne maren for å bare henge litt rundt på bystasjonsenter likeved skolen vår. Maren har ett fish eye kamera, og fikk fikset bildene sine idag! Jeg var med på en del av de bildene, grådig kule faktisk! For de som ikke vet hva Fish eye kamera er, så kan jeg så enkelt si at det er de kameraene der du på en måte får en running rundt selve bilde. Du må også til fotoknudsen for å få bildene - slik du måtte før i tiden!

Noe jeg har veldig lyst å vise dere, er brillene jeg lånte fra en brillebutikk i forrige uke. Det er så sinnsykt vanskelig å bestemme seg for hvilke brille parr man skal velge! Herre, myyyye vanskeligere enn hva jeg trodde. Skal jo tros alt gå med dem til vanlig, og det er dyrt. Så klart tar jeg ikke bare det første jeg ser da? så klart, så klart!


her er de jeg lånte forresten... kule? ja? nei?

 Ellers har jeg ikke noe mer å gjøre denne fredagen. Mamma mener jeg bør tilbringe mer tid med henne, kanskje jeg bør det, kanskje? Vi snakkes!


  1 kommentarer på "THANK GOD IS FRIDAY!"

Postet av: Stine<3
De brillene var jo kjempe kule, ihvertfall slik!

Ha ei fin helg Marthina!
11.02.2012, 13:26
URL: http://tkdstine.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits