Året to tusen og elleve var ett grådig Ok år for meg. Det var ikke dårlig, men heller ikke veldig bra. Det var så klart noen ting som spilte på mer enn andre, så klart. Men det er jo det alltid, er det ikke?

Jeg vil nok se på 2011 som ett grådig kjedelig år. Det har ikke skjedd så mye, det har det ikke. Jeg reiste til svergie, Oslo og london. Alle reisene var svært trivelige, selvom noen var kortere enn andre. Været var kanon både i london og sverige, men når du er innenlands kan du ikke håpe på noe annet. 


I JANUAR skjedde det ikke så mye. Jeg  var klar for mitt andre halvår på videregående og brukte ganske mye tid på skole.

Jeg husker spesielt at vi spiste taco på skolen på lærerrommet. det var artig. Jeg husker også at på samme tid hadde jeg et stort ønske om å dra til america ett år. Jeg var fast bestemt på å dra, men etter jeg og faren min dro på ett intervju med ett selskap som skulle tatt meg dit, ombestemte både meg og faren min oss for at; Néi, jeg blir heller i bergen enn å være på landet i america og drive farm. Karoline og Elise hadde også bursdag i januar <3


FEBRUAR 

Allerede, så tidlig som i februar fant jeg ut at våren/sommeren var det colorblokking som kom til å bli trend. SÅ BEAM TIL ALLE DERE SOM KOM SÅ SENT SOM I SOMMERFERIEN!!! ;-)
Hehe, oh dear. Februar var like kald som januar, like mye snø også. Det var noen bursdagsbesøker her og der i februar også. Jeg husker at vi dro til myrkdalen med skolen og. Ski og greier.. Jeg er ikke særlig god på ski...

MARS

Det eneste jeg husker egentlig fra Mars, var at vi dro til oslo. Oslo var en kjekk by, likte meg særlig godt i karljohan. Det begynte å bli varmere i mars og, snøen smeltet.

 
APRIL

Gud måtte forresten vite hvorfor dette bildet ble så lite.. jeg fikser på det senere.
April var bare en kjedelig måned hvor jeg fokuserte mest på lekser. Det var påske også, men påske har aldri spilt noe særlig stor rolle for meg. Jeg husker at i april, kunne jeg faktisk la jakka bli hjemme, og gå ut uten å fryse! Nice!


MAI

Mai var den måneden jeg kom opp i ENGELSK eksamen. Det var det verste som kunne hendt meg. Fysikk eksamen er til og med bedre. I mai fikk jeg også min første Chanel N*5 !!!!! 
Jeg fant og verdens fineste topp på only! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har brukt setningen "verdens fineste", men denne var virkelig verdens fineste! Det var en del fester her og der, som ikke var annet enn kjekt.
For ikke å glemme at det faktisk var 17 mai, i mai, og moren min hadde bursdag!


JUNI 
Juni var den måneden som var egentlig ganske chill om jeg husker rett. Siden jeg kom opp i engelsk eksamen før alle andre, kunne jeg slappe av og være trygg på at å komme opp i en eksamen var det siste jeg trengte å tenke på! Jeg fikk også knipset noen fete bilder i juni, takket være god tid! Lillebroren min Simon hadde bursdag denne måneden óg. Diana og meg reiste til Sverige om jeg husker rett OOOOG! Det var kjekt <3

JULI

Vi alle husker vel dette.. Om det ikke ringer noen bjelle når jeg sier 22.juli, burde virkelig folk ta seg tid å søke på google. 


Før 22 juli og etter tragiden var litt glemt kunne jeg endelig starte å tenke på andre positive ting. Jeg nøt sommerferien alt jeg kunne. Etter min mening er det kun folk som vet hva det å jobbe hardt er, som kan si hva smaken av sommerferie er. I juli var jeg også mye med diana, siden jeg ville tilbringe tid med henne før hun dro til usa. Hun skulle jo tros alt være vekke ett helt år!


AUGUST

Det som skillte seg mest ut i august var jo så klart londonturen. Det var virkelig en opplevelse! Shoppingen, gatene, maten, bygningene.. alt! Virkelig verdt å ta seg en tur dit!
Ellers var det skolestart for meg, og jeg begynte i vg2!


NOVEMBER

I november merket vi alle at dagene ble både mørkere og kaldere. Noe jeg ikke likte så godt i hvert fall. I slutten av november, fikk jeg julestemning i kroppen. Julebrus og pepperkaker, nonomnonmnom!! Jeg postet også bilde av favoritt skoene mine her på bloggen. Noe annet som skjedde var at bildet av glitter pumpsene over fikk omtrent 200 hearts på weheartit.com ! Woopii!

DESEMBER

Desember er jo en av de flotteste månedene i hele året! Julen er så fin, og jeg har bursdag! Jeg shoppet julegavene sent, og dro til besøker her og der. Jeg feiret også bursdagen min, og hadde en skikkelig koselig dag! Jeg fikk ghd til juul!! Jeg knipset også noen fine bilder, som er verdt å se igjennom til neste jul! wee.


DET VAR 2011 for meg folkens!! Her er noen helt randomme bilder fra året! Håper dere hadde ett kjekt år, og får det enda kjekkere i 2012! 
 


  2 kommentarer på "TO TUSEN OG ELLEVE"

Postet av: Stine<3
2011.. for ett år.. : p
04.01.2012, 12:13
URL: http://tkdstine.blogg.no
Postet av: Karoline
Åååh, 2011 var et fint år! Men dette året blir braaa!!! Vi blir atten, for faen!
04.01.2012, 18:52
URL: http://karolinerm.blogspot.com

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits