Bare mitt, hoho. Neida. Øredobbene er kjøpt i H&M i sverige, uglering fra lindex, og røff hodeskalleting-ring fra bikbok.

Dere alle vet vell at dette her er trend, og begynner å bli gammelt nytt nå. Likevell tok jeg friheten til å blogge om det. Bare fordi jeg ikke hadde vist dette bildet før. Jeg tok meg også tiden til å redigere det slik at det skulle se litt kulere ut. Historien bak min sugende blogging fortiden er at da jeg var hos moren min forrige helg, hadde jeg sjansen til å ta alle bildene fra speilrefleksen på pcen, og dermed ta dem innpå bloggen som "utkast" slik at dere skulle få bedre innlegg enn dette her i denne uken. Fikk med meg at en god del av mine kjære lesere hadde fått med seg gårsdagens lille historie. Det likte jeg. Jammensanten hadde fire stykk tatt seg friheten til å kommentere også. mucho muy gracias muy muy!

dagens historie er vell litt anderledes: Humøret var på topp, og jeg kjørte første timen min på skolen med storm. Nailet så og si de fleste S1 matte oppgavene som handlet om forkortning av rasjonale uttrykk. Jeg fikk også vite denne tiden at jeg fikk 4/3 eller 3/4  på første norsk innlevering der en av kommentarene var at jeg hadde noen grammatiske feil i teksten. Det er jo lite kleint, jeg har blogg. Jajaa, blogg handler ikke bare om å skrive. Jo det gjør vell det..Fuck. Idag er det volleyball trening for meg, som vil si at humøret blir ENDA bedre. ...Og det var ikke ironi folkens. Elsker at jeg trener volleyball nå og ikke går på treningssenter. Treningssenter er bulls#!@ med mindre løping, sykling, og styrke er din favoritt sport/trening. Så jeg er veldig glad for at jeg går på volleyball, slik at jeg gleder meg til treningene. Ellers hadde jeg ikke gått idag, for så giddaløs er jeg. Ok, det var vell dagens lille update.


  0 kommentarer på "Dyrisk tilbehør"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits