26.oktober

 //G I N A T R I C O T 


-Nei det er ikke støv på den der.. greien der om noen lurte. Ikke spør meg, for jeg vet ikke hva det er. Og mamma er crazy når det komme til vasking så tror neppe det der er støv. 

Har vell lenge gått rundt å letet etter en slik clutch som dette. Det hele startet egentlig med at jeg var inne på vogue sin nettside og fant noe lignendes. Jeg har aldri sett maken til kulhet i hele mitt liv når det kommer til en clutch. Denne var noe for seg selv, og jeg følte at jeg bare virkelig MÅTTE ha den da jeg så den på nattåpent. Ikke det at den var billig, eller noe, den var bare so damn cool. Passer perfekt når du skal ut på fest, eller bare dra på shopping med en kul clutch i hånda! PERFECT!
 Jeg tenkte at idag skal jeg få tid til mye fordi jeg slutter halv tolv. Men jeg valgte å sitte litt igjen på skolen for å nok engang gjøre "spansk", men endet selvfølgelig med tetris lan med mine altfor kule venner. Etter klokken var rundt.. nei, hva var den da? 12.30? 13.00? noe sånt - bestemte jeg meg for å dra hjem. tok bybanen og byttet til buss. Jeg var sulten og trøtt, og på toppen av det hele møter jeg døren til hjemmet mitt stengt. Jeg banket på, og der var det ingen. "faen heller" tenkte jeg og begynte å lete fortvilet etter nøkkelen som alltid ligger i venstre lomme i vesken min. Der var den vist ikke, så jeg begynte å lete til neste rom, neste åpning, overalt. Der var den heller ikke. Jeg ringte faren min, og han sa han ikke kommer hjem før 17.00, og da var vell klokken halv to. JESS!!! tenkte jeg og ringte broren min. Han var vist i byn. "lucky mee!!" så jeg tok bussen tilbake igjen til byn og måtte bytte til bybanen siden han befant seg i storsenteret. Takket være de nye rutene på alt som heter buss her i bergen blir alt så mye vanskeligere. Ironisk nok står det overalt på både busser og brosjyrer som du får, at de hjelper deg å komme deg fortere frem. Ja, very Agree. uansett, jeg møtte han, fikk nøkklene hans, og tok bybanen hjem og byttet buss. Da jeg kom hjem var jeg mer eller mindre sliten og sovnet godt i sofaen. Der sov jeg til faren min kom uventet hjem.. ett eller annet tidspunkt. Jeg ville ikke våkne for godt, å gikk derfor å la meg i sengen istede.  der sov jeg vel.. til nå? ja. Til nå. Jeg har sovet godt ihvertfall. 

Og hva har dere gjort idag da? Fin clutch ihvertfall da, ikke sant? 


  0 kommentarer på "Metallic"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits