Smykke - vintage

..Så var jo det bloggen, ja. Glemte den helt for en dag jeg. Ok, det var løgn.
Jeg har nå sikkert drevet å hvisket ut teksten jeg har skreve bort i mot fem ganger, kun på grunn av at jeg aner ikke hva jeg skal skrive. Jeg tenker på at det ikke vil passe til alle som leser bloggen. Har jo fått noen flere lesere etter noe som foregikk på skolen, og det var litt drama rundt det. Jeg vil for eksempel ikke skrive om antrekk og lignende, for "mote jeg blogger om er ikke fra ifjor engang". Men til mitt forsvar, så er ikke mote bare en type klesstil som vi skal følge når det kommer nye klær, det heter TREND.
 


Jeg har ihvertfall ikke like mye lyst å blogge nå, enn hva jeg hadde før.  Føler det er så alt for mye mer press på hvordan en bra blogg skal være, enn hvordan det var før. Og det  er nettopp dette som kanskje skyldes mitt fravær fra bloggen. Bare så dere vet det, krevde det mye av meg å faktisk skrive det her. var ingen lett sak, for å si det slik.
Men jeg kan jo enten velge; Sitte å klage over at et er vanskeligere å blogge nå enn før, eller kan jeg gjøre noe med saken. Jeg syntes blogging er artig, og det skal mye mer til for at jeg slutter enn dette. Believe me, denne bloggen har gått igjennom mye verre ting enn dette. Tro meg. 

Haters gonna hate, and lovers gonna love.  Måtte det bli fred på denne jord snart. :-)


 

Jeg ser at dette innlegget ikke helt ble som planlagt, menmen. Skal forrestenhilse til Solveig, å si takk. Var nemmelig hun som tok bilde av meg over hihi <3


 


 


  0 kommentarer på "VINTAGE"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Marthina heter jeg. Bergen.

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
Januar 2011


K a t e g o r i e r2011
Antrekk
Bilder
Blogg
hverdag
innkjøp
Jul 2011
London 2012
Love
mote
Reise
skjønnhet
Tanker
videoer

hits